Size hic ilgi gostermeyen birini elde etmek

teytey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
22
0
36
İstanbul
Kizlar simdik soyle kisaca anlatim.. Ben bu cocukla tanistigimda bastan bana cok ilgi gosteriyodu ben hic iplemyiodum bile, sonra biraz zaman gecince bende ilgi gostermeye basladim bu sefer o hic ilgi gostermedi, bu sordugumda ise kavga edip beni terk etti, tabi bunlar cok kisa surede oldu 4-5 hafta falan. bende umursamadim ama 3 ay sonra buna oylesine bi msj attim o da yesil isigi yakti bi daha denemeye karar verdik, bu seferde ben ayni seyler olmasin diye surekli ilgi gosteriyorum yaziorum bulusmak istiyorum falan ama o bana ben yazinca yanitlio ,mecburmus gibi bazen iyi geceler falan yazio neyse bende hep boyle boyle gitmez soguklastim tabi birazda o gostersin diye.. Simdiki surectede boyle ben tamam artik yeter dedigim anda biseyler yaziyo kitliyo insani, az biraz sinirlernip ilgisizsin desem hemen kiziyo birakicakmis gibi konusuyo, ben ilgi gosterince o da donuyo bana gene zorla da olsa cagiriyo.. kizmaya hic gelmiyo hemen birakiyo.. ben ilgisiz olursam ondan beklesemde daha beter soguyoruz..
Yani simdi benim onu elde etmem icin ne yapmam lazim, ayni sehirdeyiz ama biraz uzaktayiz sureklide gozunun onunde degilim.. Belki baskalariylada konusuyodur, suphelenmiyo degilim.. ama yinede onu elde etmek istiyorum, nasil biz istemesekde bazen erkekler pesimizde olunca bi bakmisiz asik olmusuz, ayni sekilde onunda oyle olmasini istiyorum, kacan kovalanir burda islemiyo yalniz, once ilgisini cekmeliyimki sonra kacim.. ne yapsam ne etsem.. taktik lazim bana cok zor erkek.. Bu arada burcu akrep (benimkiside boga)

vallahi allah kolaylık versin...
yıllar önce buna benzer bi olay yaşamıştım yıllar sonra karşılaştığımda bi baktım hala içim titriyor... peşinden koşarak elde edebileceğine inanıyorsan biraz uğraş... ama baktın olmuyor o zaman yeni aşk için gönlünde ve beyninde yer açman lazım canım... 44 yaşındayım böyle düşünüyorum

vallahi allah kolaylık versin...
yıllar önce buna benzer bi olay yaşamıştım yıllar sonra karşılaştığımda bi baktım hala içim titriyor... peşinden koşarak elde edebileceğine inanıyorsan biraz uğraş... ama baktın olmuyor o zaman yeni aşk için gönlünde ve beyninde yer açman lazım canım... 44 yaşındayım böyle düşünüyorum

Teskkur ederim cnm ama bende boyle birini elde edebilecegimden pek emin degilim :( ama hirs yaptim resmen biraz aklina girip onu alistirmak istiyorum, sonrada birakicam zaten.. kafaya koydum boyle biriyle gelecek dusunulmez.. tabi boyle diyince tepki alicam belki bazilarinizdan ama hep erkekler mi kotu olucak birazda biz kotu olalim..
Bana yardim taktik lazim fazla ustune gitmeden kendime alistirmaliyim.. mesela bu hafta ici bisey ayarliyim, sinemadan baska ne olabilirki, bi yere gidip oturmakda sikici oluyo.. ne planlasam acep?

akrepler zormu oluyormus :24:

benim kocamda akrep bi zorluğunu görmedim :27::1::1: kendisi derdi bana ne zormuşsun yaa diyee bende yay burcym :27:

kafanda bilinçlatında zor falan filand eme .. kendi kendine engeller koyma.. olumsuz şeyler düşünüpte negatif enerji yukleme kendine:34:

taktik olarak bilmiyrumki.. sen kendin ol..o seni farkeder zaten...:34:

akrep burçları çok fena uzak dur bence.. çocuk ilgini çekiyo sonra senden hareket bekliyo akrepler sever böyle şeyleri. kaçar kaçar sonra sende istek bitince kendini bi hatırlatır

adamı değiştir

bende akrebim ve akrep burcu konusunda ihtisas yaptım nerdeyse
akrep aşıksa aşkından ölürde bunu dibine kadar belli ederde... dobradır cünkü

bence sevmiyorsa ilgisizdir . sevmeyincede yapılcak birşey yok . elde etsende gider . o yüzden boşver . sıkma üstüne düşme o isterse seni arar peşinden gelir .

Back
X