size ihtiyacım var, bos gebelik? beta?

yaseminhncgl

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2023
200
72
18
29
Selam kızlar,
kendime söz vermiştim anksiyeteme sahip olucaktım ve her yazılanı okumayacaktım ama yapamadım.
Sizinle beta değerlerimi paylaşıcam, bir tane de ultrason fotoğrafı.
Ben anksiyete sahibi biriyim, bu yüzden içimi rahatlatmaya çalışıyorum.
İlk önce kimyasal gebelik mi yaşıyorum anksiyetesi sonra dış gebelik mi; bunlar geçti sıra “boş gebelik mi?”
Lütfen beni maruz görün.
Endişeliyim, ilk gebeliğim; çok istiyordum. çok korkuyorum.
Beta değerlerim; ilki 13.06, ikinci 15.06, üçüncü 19.06
Ultrason fotoğrafı beta değerimi 101 gördükten bir gün sonra doktor kontrolünde çekildi.
Vajinal muayene, doktor kese olduğunu söyledi.
Bilgilerinize🫶🏻🌸

Eklentiler

• IMG_3091.webp
    IMG_3091.webp
    27 KB · Görüntüleme: 453
  • IMG_3092.webp
    IMG_3092.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 301
  • 08EC5890-E926-4C1F-82A4-0F4E29033611.webp
    08EC5890-E926-4C1F-82A4-0F4E29033611.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 271
Selam kızlar,
kendime söz vermiştim anksiyeteme sahip olucaktım ve her yazılanı okumayacaktım ama yapamadım.
İlk önce kimyasal gebelik mi yaşıyorum anksiyetesi sonra dış gebelik mi; bunlar geçti sıra “boş gebelik mi?”
Lütfen beni maruz görün.
Ultrason fotoğrafı beta değerimi 101 gördükten bir gün sonra doktor kontrolünde çekildi.
Bilgilerinize🫶🏻🌸
Nerden vardınız boş kese olduğuna

Nerden vardınız boş kese olduğuna
ben kafayı yedim, çok ciddi kaygı bozukluğu geçiriyorum. ilk hamileliğimi öğrendiğimde burda “çok düşük beta” yorumu duydum kimyasal gebelik mi değdm sonra dış gebelik mi dedim allah korusun şimdi ise boş gebelik olabilir mi diyorum allah korusun

ben kafayı yedim, çok ciddi kaygı bozukluğu geçiriyorum. ilk hamileliğimi öğrendiğimde burda “çok düşük beta” yorumu duydum kimyasal gebelik mi değdm sonra dış gebelik mi dedim allah korusun şimdi ise boş gebelik olabilir mi diyorum allah korusun
Bunu biz bilemeyiz. Beta seviyesinde de belli olmaz. Ama şuan olan kaygı bozukluğunuz ister inananın ister inanmayın sizi ve daha oluşmamış bebeği bile etkiliyor. Aynı stresi ben de yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. Ben stresimle başa çıkabildim şükür. Şimdi 5 aylık oldu bile.

Bunu biz bilemeyiz. Beta seviyesinde de belli olmaz. Ama şuan olan kaygı bozukluğunuz ister inananın ister inanmayın sizi ve daha oluşmamış bebeği bile etkiliyor. Aynı stresi ben de yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. Ben stresimle başa çıkabildim şükür. Şimdi 5 aylık oldu bile.
stresle başa çıkma hususunda neler yaptınız acaba, benimde kontrolü ele almam lazım. bu şekilde gidemez

stresle başa çıkma hususunda neler yaptınız acaba, benimde kontrolü ele almam lazım. bu şekilde gidemez
Bana genelde yürüyüş ve nefes egzersizleri iyi geliyordu. Eğer çok ileri düzeydeyse stresiniz bi uzmanla görüşün. Bebiş için de iyi değil. Önce siz sağlıklı olacaksınız ki o da olsun.

Her şey yolunda gözüküyor. Ama birinin yaptığı düşük beta yorumu sizi çok etkilediyse yine böyle bir konu açıp olumsuz birşey duymayı nasıl göze alabildiniz onu anlayamadım. Bence sakin olun ve iyiye odaklanın yoksa arkadaşın da yazdığı gibi stresiniz kötü etkileyecek. Ayrıca kesinlikle yardım alın. Sağlıkla ilerlesin inşallah.

Betanız düşük değil ki gayet sağlıklı görünüyor,bebeğim iyi sağlıklı ve mutlu diye düşünün aklınıza kötü birşey geldikçe,Allah ol derse olur sizin düşünceniz yada insanların ne dediği doğacak çocuğu engelleyemez merak etmeyin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗🌸

Selam kızlar,
Lütfen beni maruz görün.
Bilgilerinize🫶🏻🌸
Canım benim değerim az yükseliyordu kimyasal gebelik oldu boş gebelikte geçirdim ama o gayet iyi gidiyordu taa 7000 e varınca az yükselmeye başladı ve boş gebelik olduğunu öğrendik kese de zaten kimyasalda ufaktan gözüktü ve düşük yaptım seninde değerin çok sağlıklı gözükmüyor hakkında hayırlısı olsun rabbim sağlıkla bir çocuk nasip etsin inşallah var mı çocuğun

Betanız düşük değil ki gayet sağlıklı görünüyor,bebeğim iyi sağlıklı ve mutlu diye düşünün aklınıza kötü birşey geldikçe,Allah ol derse olur sizin düşünceniz yada insanların ne dediği doğacak çocuğu engelleyemez merak etmeyin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗🌸
tamam teşekkür ederim önerileriniz için🫶🏻

Canım benim değerim az yükseliyordu kimyasal gebelik oldu boş gebelikte geçirdim ama o gayet iyi gidiyordu taa 7000 e varınca az yükselmeye başladı ve boş gebelik olduğunu öğrendik kese de zaten kimyasalda ufaktan gözüktü ve düşük yaptım seninde değerin çok sağlıklı gözükmüyor hakkında hayırlısı olsun rabbim sağlıkla bir çocuk nasip etsin inşallah var mı çocuğun
hayır yok, sağlıklı gözükmüyor derken? olması gerektiği gibi yükseliyormuş neye dayanarak söylediniz acaba

Kızlar merhaba ɓeninde kafam cok karisik reglime 7 gun var ama acayip uyku hali gogus hassasiyeti kasiklarda bazen batma bazen kramp oluyor diye test yaptim hemen silik oldu sonra kenarda duruyordu degisiklik olmus bakarmisiniz bu arada kan pihtikasmam var onun icinde ermenden yaptim kan vereyimmi sizce tesekkurler simdiden

Eklentiler

• 20230619_135759.webp
    20230619_135759.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 227
Her şey yolunda gözüküyor. Ama birinin yaptığı düşük beta yorumu sizi çok etkilediyse yine böyle bir konu açıp olumsuz birşey duymayı nasıl göze alabildiniz onu anlayamadım. Bence sakin olun ve iyiye odaklanın yoksa arkadaşın da yazdığı gibi stresiniz kötü etkileyecek. Ayrıca kesinlikle yardım alın. Sağlıkla ilerlesin inşallah.
ya o kadar haklısınız ki o kadar haklısınız ki şu yorumun alnı olsa da öpsem, konuyu nasıl kapattıracağımı biliyor musunuz

Açıkçası banada değerler biraz düşük gibi geldi. Adetinize ne kadar varken yaptırdınız. 2 günde bir 2 ye katlanması gerekir diye biliyorum

Back
X