- Konu Sahibi yaseminhncgl
Daha erken. Mümkünse gecikmeniz olmadan da test falan yapmayın. Bir sürü olasılık var çünkü.Tesekkur ederim yumurtlamanin uzerinden 9 gun gecti bugun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha erken. Mümkünse gecikmeniz olmadan da test falan yapmayın. Bir sürü olasılık var çünkü.Tesekkur ederim yumurtlamanin uzerinden 9 gun gecti bugun
Canım aynı şikayet bende de var benimde 6 gün bat.ıma dün test yaptım benim negatif çıktı ama bence daha erken kan içinde biraz daha bekle adete 3 gün kala gene yap baktın çizgi netleşti iğnene başla gecikmeden bir gün sonrada iğne yapsan sorun olmaz bende aynı durumdayım
Evet benim 4 kaybım var ama doktor hepsini pıhtıya bağlamıyor sağlıksız gebelik diyor kızım doğdu şu an tam adet günümde öğrenmiştim pozitifi iğne başlamıştım bir sorun olmadı ama tabi onda da tedavi ile gebe kalmıştım. Şimdi de coraspirin içiyorum onu doktor ömür boyu iç dedi ben çatlatma iğnesi yaptım daha sonucu öğrenecz işte bakalım bir kaç gün sonra belirtm kasıklarda zonklama oluyor hafif sancı oluyor arada. Göğüs ucu biraz belirginleşti bide üzerinde küçük sivilce tarzında şeyle beliriyor.. diğer tüm gebeliklerimde öyle oluyordu bakalım hayırlısıSendedemi pihtilasma var caniim coraspin kullaniyorum simdi ama sende belirtiler nasil
Evet ama diyorum ya pihtilasmam var en erken sekilde fark edip haptan igneye gecmem lazimDaha erken. Mümkünse gecikmeniz olmadan da test falan yapmayın. Bir sürü olasılık var çünkü.
Aynen bendede gogus hassasiyeti kasikta batma bazen kramp uyku halı halsizlik bide cok afedersiniz ozul dilerim akıntı yumyrtlama gununden bugune kadarEvet benim 4 kaybım var ama doktor hepsini pıhtıya bağlamıyor sağlıksız gebelik diyor kızım doğdu şu an tam adet günümde öğrenmiştim pozitifi iğne başlamıştım bir sorun olmadı ama tabi onda da tedavi ile gebe kalmıştım. Şimdi de coraspirin içiyorum onu doktor ömür boyu iç dedi ben çatlatma iğnesi yaptım daha sonucu öğrenecz işte bakalım bir kaç gün sonra belirtm kasıklarda zonklama oluyor hafif sancı oluyor arada. Göğüs ucu biraz belirginleşti bide küçük sivilce tarzında şeyle beliriyor diğer tüm gebeliklerimde öyle oluyordu bakalım hayırlısı
Aynen bendede gogus hassasiyeti kasikta batma bazen kramp uyku halı halsizlik bide cok afedersiniz ozul dilerim akıntı yumyrtlama gununden bugune kadarEvet benim 4 kaybım var ama doktor hepsini pıhtıya bağlamıyor sağlıksız gebelik diyor kızım doğdu şu an tam adet günümde öğrenmiştim pozitifi iğne başlamıştım bir sorun olmadı ama tabi onda da tedavi ile gebe kalmıştım. Şimdi de coraspirin içiyorum onu doktor ömür boyu iç dedi ben çatlatma iğnesi yaptım daha sonucu öğrenecz işte bakalım bir kaç gün sonra belirtm kasıklarda zonklama oluyor hafif sancı oluyor arada. Göğüs ucu biraz belirginleşti bide küçük sivilce tarzında şeyle beliriyor diğer tüm gebeliklerimde öyle oluyordu bakalım hayırlısı
Bir gebeliğimde 3 gün vardı 160 çıkmıştı birinde 6 gün vardı 15 çıkmıştı birinde gene 4 gün vardı 25 çıkmıştı hepsini kaybettim tabi ama değişiyor durumlarRegliye 1 hafta kala gebrlik kanda belli olurmu sizce
Benim en çok emin olduğum kasık batmaları inallah vardır ya selametle ikimizindeAynen bendede gogus hassasiyeti kasikta batma bazen kramp uyku halı halsizlik bide cok afedersiniz ozul dilerim akıntı yumyrtlama gununden bugune kadar
Bir gebeliğimde 3 gün vardı 160 çıkmıştı birinde 6 gün vardı 15 çıkmıştı birinde gene 4 gün vardı 25 çıkmıştı hepsini kaybettim tabi ama değişiyor duru
amin insallah rabbim hayirla nasip etsin guzel haberlerinizi bekliyirum ogrenince buraya yazmayi unutmayinBenim en çok emin olduğum kasık batmaları inallah vardır ya selametle ikimizinde![]()
Sizdemi beklenen regliden once test vermistiniz acabaSelam kızlar,
kendime söz vermiştim anksiyeteme sahip olucaktım ve her yazılanı okumayacaktım ama yapamadım.
Sizinle beta değerlerimi paylaşıcam, bir tane de ultrason fotoğrafı.
Ben anksiyete sahibi biriyim, bu yüzden içimi rahatlatmaya çalışıyorum.
İlk önce kimyasal gebelik mi yaşıyorum anksiyetesi sonra dış gebelik mi; bunlar geçti sıra “boş gebelik mi?”
Lütfen beni maruz görün.
Endişeliyim, ilk gebeliğim; çok istiyordum. çok korkuyorum.
Beta değerlerim; ilki 13.06, ikinci 15.06, üçüncü 19.06
Ultrason fotoğrafı beta değerimi 101 gördükten bir gün sonra doktor kontrolünde çekildi.
Vajinal muayene, doktor kese olduğunu söyledi.
Bilgilerinize![]()
evet 4 ya da 5 gün kala vermiştimSizdemi beklenen regliden once test vermistiniz acaba
Bugun bata 3 var test yaptim yapar yap.azda cektim kac saat gecti ve ayni goruntude bakarmisinizevet 4 ya da 5 gün kala vermiştim