Gebeliğe Hazırlık Size kan testi vereyim mi pozitif mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

irmk33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2021
74
31
38
31
Yani pozitif gibi kasık ağrılarım çok adet olacakmışım gibi hissediyorum . Açık olan tedti bugün diğer kaset testi dün yaptım

Eklentiler

• 6630F76C-024D-4C0D-AC33-1F7D31B83629.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 168
  • D5BC7E31-E87E-4CEC-9574-AE20645E01D7.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 173
Yani pozitif gibi kasık ağrılarım çok adet olacakmışım gibi hissediyorum . Açık olan tedti bugün diğer kaset testi dün yaptım
Ben silik de olsa gördüm. Kan testi verirseniz muhtemelen pozitif çıkacaktır şimdiden hayırlı olsun

hıı hı :)) ınsallah guzelce artar. bence bı kac gun daha sonra kan versen daha ıyı olur. en azından 60 70 gıbı degerler olsun :))

hıı hı :)) ınsallah guzelce artar. bence bı kac gun daha sonra kan versen daha ıyı olur. en azından 60 70 gıbı degerler olsun :))
Eşim doktor bende hemşireyim. O da biraz bekle dedi ama içim içimi yiyo çok yeni heralde 1 temmuz yumurtlama 2 çatlamaydı

Bu siliklikte kac çıktı değeriniz aceba? Benimde boyle çıktı kan vermeye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…