Size pek dert gibi gelmeyecek ama ben hâlâ çözüm bulamadim el atın bana

Benyazmazsamsenyazmazsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
395
142
53
Şimdi hanimlar okuduktan sonra bumuydu demeyin bende bunu dert ediyorum ne yapayim esimin can dostu biricik arkadaşı evleniyor bize 6 saat uzaklıkta baska bi sehirde olacak düğün buraya kadar hersey tamam fakat benim şöyle bi problemem var8 aylik bi bebeğim var ve doğduğu zamandan beri ben tek basima bakiyorum ona yani hastane dışında dışarı çıkmayız benden baska insani gördüğü yok maalesef düğün e gitmek bi anda bu kadar kalabalığa çıkmak cok zor olacak esimde yurt dışında çalışıyor bu düğün için gelecek turkiyeye ve biraz cafcafli bi mekanda olacak kızım kesinlikle uyuyacak salonda mecburiz düğünün sonuna kadar kalmak zorundayiz ben minnos kizimi nerede yatiracam bebeğim uyuyunca bebek arabam küçük geliyor ona alirken cahillik ettim ölçü ye bakmadım en kullanissiz arabayi itekledi bana oradaki satıcı kiz kullanamiyorum onu ne yapabilirim akıl verin lutfen ayrıca kizimi battaniyeye sarıp masada felan yatiramam lutfen bunu yazmayin kizlar konu basit gelebilir onun icinde kızmayın lütfen

Yeni bir bebek arabası olursa rahat edersiniz ,alma durumunuz yok ise olan birisinden o gün için ödünç alabilirsiniz...

Ben ce hiç stres yapmayın ,sizi mutlaka bebeğinizi emzirebilmeniz için yer temin edeceklerdir...

Yüksek ses sebebi ile eczaneden bebekler için kulak tıkacı danışıp alabilirsiniz .Başka yolu var mı bilemedim sesten etkilenmemesi için ...

Cocuk sasirmasin. Dugune kadar her gun farkli bir ortama sokmaya calisin bebegi. Bir de uygun boyutta bir araba alin nasil olsa yine ihtiyaciniz olacak.

Simdiye kadar neden insan icine cikarmadin merak ettim,kalabalik ortamlara gittiginde cok zorlanacaksin bundan sonrsi icin kalabalikla tanistirman iyi olur

Dugune gelince bebek arabasini degistirmek cozum olabilir en azindan uyudugunda rahat eder yavrucak

Yeni araba alın o zaman.

Bebeğinizi de fanusta yetiştirmeyin, insan içine çıkarın azıcık yazık yavruya.

Bebeginizi neden insan icine cikarmak istemiyorsunuz? Ben oraya takildim.

Bebeğinizin özel bir durumu mu var yoksa niye dışarıya çıkarmıyorsunuz

Simdiye kadar neden insan icine cikarmadin merak ettim,kalabalik ortamlara gittiginde cok zorlanacaksin bundan sonrsi icin kalabalikla tanistirman iyi olur

Dugune gelince bebek arabasini degistirmek cozum olabilir en azindan uyudugunda rahat eder yavrucak

10 gün önce açtığın konunda bebek 4 aylık. 10 günde 4 ay daha mı büyüdü ?
öncelikle düğün nisan ayinda olacak kizim suan 5 aylik ozaman 8 hatta 9 aylik olacak şimdiden arabaya sigmadigi icin böyle bi konu actim belki pratik fikirler isime yarar diye evim hem kendi aileme hem esimin ailesine uzak küçük bi apartmanda oturuyorum maalesef komşuluk hic yok sadece hafta sonlari ailem gelebiliyor yanima kardeslerim ve eşleri ozaman bebegimi dışarı cikarabiliyorum 3.katta oturuyorum zemin üstü 2 asansor yok tek basima yaşıyorum hastaneye gidip gelmek bile mesele bebek arabasini hastane ye gideceğim hafta onceden ailemle asagiya indiriyorz bisiklet kilitleriyle kilitleyip sonraki hafta sonu yine bizimkiler geldiginde yukari cikartabiliyorum böyle cirkin sinir bozucu eleştirenler icin yazdim bazılarımızın hayati kolay olmuyor hanimlar çözüm uretmek icin yazdim buraya tatlilikla yazana teşekkür ederim çirkin cevap verenlere de diyecek laf yok Mune Mune konuyu kapatir misiniz insanlar cok çirkin olmus fikir sormaya gelmiyor

Kimse size burda çirkin bir üslup kullanmamış ki.. Bebek arabasını değiştirin ya da bebeğinizi niye kalabalık ortamlara sokmuyorsunuz demişler..

Nisandaki düğüne kadar bebişi alıştırmaya bakın gürültülü kalabalık ortamlara.. bi de o zaman geldiğinde daha büyük bir bebek arabası alırsınız.. oldu bitti..

Nasıl dayanıyorsun canım ya evde yapayalnız o kadar gün.ben gezmeden birileriyle goruşmeden patlarim valla.kizim 2 haftalıkken şehir dışına çıktım oglum bir aylıkken tatile gittim,yine oglum 3 günlükken çay bahçesine falan gitmistim.hadi sen istemezsen de bebeğinin alışması,cabuk hastalanmamasi için cikartsaydin keske.neyse artık olan olmuş,mecburen gideceksin.daha çocuğun küçük 2 .de dusunuyorsan yeni bebek arabası alabilirsin.alamazsan da masada uyur.masaya kendi montunu falan serersin ,ustune yatirirsin sorun olmaz.oyle çok uyudu benim cocuklar :) sana tavsiyem yavaş yavaş alistir bu tarz seylere

öncelikle düğün nisan ayinda olacak kizim suan 5 aylik ozaman 8 hatta 9 aylik olacak şimdiden arabaya sigmadigi icin böyle bi konu actim belki pratik fikirler isime yarar diye evim hem kendi aileme hem esimin ailesine uzak küçük bi apartmanda oturuyorum maalesef komşuluk hic yok sadece hafta sonlari ailem gelebiliyor yanima kardeslerim ve eşleri ozaman bebegimi dışarı cikarabiliyorum 3.katta oturuyorum zemin üstü 2 asansor yok tek basima yaşıyorum hastaneye gidip gelmek bile mesele bebek arabasini hastane ye gideceğim hafta onceden ailemle asagiya indiriyorz bisiklet kilitleriyle kilitleyip sonraki hafta sonu yine bizimkiler geldiginde yukari cikartabiliyorum böyle cirkin sinir bozucu eleştirenler icin yazdim bazılarımızın hayati kolay olmuyor hanimlar çözüm uretmek icin yazdim buraya tatlilikla yazana teşekkür ederim çirkin cevap verenlere de diyecek laf yok Mune Mune konuyu kapatir misiniz insanlar cok çirkin olmus fikir sormaya gelmiyor
Canım niye alınganlık yapıyorsun alintiladigin mesajlara baktım hiç çirkin bir mesaj yazan yok.konuyu kapat demissin de belki sana uyan bir tavsiye gelecek.bu kadar tepki gosterme hakaret falan yokki bunlarda.

Kendinizi bukadar kısıtlamayin. Bebeginizle dışarı cikmak için burilerinin yardimina ihtiyaciniz olmamalı bir sağlık sorunu yada engeliniz yoksa. Bebek arabası indirip disariya cikmak cok zor bisey degil.

benim bebegim 5 aya girecek simdiden vazen uyku saati sarkaniliyor .okadar seste uyuyamaz zaten . dügün kacta baslıyorsa osaate kadar cokca yatırın

Kendinizi bukadar kısıtlamayin. Bebeginizle dışarı cikmak için burilerinin yardimina ihtiyaciniz olmamalı bir sağlık sorunu yada engeliniz yoksa. Bebek arabası indirip disariya cikmak cok zor bisey degil.
Kesinlikle yangın merdiveni tipli merdivenden bebek arabasi cikarip indirmek zor değil hemde 3 kat cikarip indirmek daha kolay ve 11 buçuk kilo bi bebek arabasi sunny baby 735 ti sanirim

Kesinlikle yangın merdiveni tipli merdivenden bebek arabasi cikarip indirmek zor değil hemde 3 kat cikarip indirmek daha kolay ve 11 buçuk kilo bi bebek arabasi sunny baby 735 ti sanirim

Çocuğum yok ama henüz yirmi yaşındayken yeğenimi ve arabasını beş kat merdivenden indirip, önce otobüse ardından vapura binip sonrada bir kilometre yürüyerek seyahat edebiliyordum.
Anne olunca insan biraz pratikleşmeli, güçlü olmalı, tek başına bişeylerin üstesinden gelebilmeli, birilerine muhtaç yaşamamalı.

Biraz alıngansınız, kızıyorsunuz ama yapacak bişey yok.

Back
X