- 25 Mayıs 2014
- 395
- 142
- 53
- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
Şimdi hanimlar okuduktan sonra bumuydu demeyin bende bunu dert ediyorum ne yapayim esimin can dostu biricik arkadaşı evleniyor bize 6 saat uzaklıkta baska bi sehirde olacak düğün buraya kadar hersey tamam fakat benim şöyle bi problemem var8 aylik bi bebeğim var ve doğduğu zamandan beri ben tek basima bakiyorum ona yani hastane dışında dışarı çıkmayız benden baska insani gördüğü yok maalesef düğün e gitmek bi anda bu kadar kalabalığa çıkmak cok zor olacak esimde yurt dışında çalışıyor bu düğün için gelecek turkiyeye ve biraz cafcafli bi mekanda olacak kızım kesinlikle uyuyacak salonda mecburiz düğünün sonuna kadar kalmak zorundayiz ben minnos kizimi nerede yatiracam bebeğim uyuyunca bebek arabam küçük geliyor ona alirken cahillik ettim ölçü ye bakmadım en kullanissiz arabayi itekledi bana oradaki satıcı kiz kullanamiyorum onu ne yapabilirim akıl verin lutfen ayrıca kizimi battaniyeye sarıp masada felan yatiramam lutfen bunu yazmayin kizlar konu basit gelebilir onun icinde kızmayın lütfen