Size pek dert gibi gelmeyecek ama ben hâlâ çözüm bulamadim el atın bana

Şimdi hanimlar okuduktan sonra bumuydu demeyin bende bunu dert ediyorum ne yapayim esimin can dostu biricik arkadaşı evleniyor bize 6 saat uzaklıkta baska bi sehirde olacak düğün buraya kadar hersey tamam fakat benim şöyle bi problemem var8 aylik bi bebeğim var ve doğduğu zamandan beri ben tek basima bakiyorum ona yani hastane dışında dışarı çıkmayız benden baska insani gördüğü yok maalesef düğün e gitmek bi anda bu kadar kalabalığa çıkmak cok zor olacak esimde yurt dışında çalışıyor bu düğün için gelecek turkiyeye ve biraz cafcafli bi mekanda olacak kızım kesinlikle uyuyacak salonda mecburiz düğünün sonuna kadar kalmak zorundayiz ben minnos kizimi nerede yatiracam bebeğim uyuyunca bebek arabam küçük geliyor ona alirken cahillik ettim ölçü ye bakmadım en kullanissiz arabayi itekledi bana oradaki satıcı kiz kullanamiyorum onu ne yapabilirim akıl verin lutfen ayrıca kizimi battaniyeye sarıp masada felan yatiramam lutfen bunu yazmayin kizlar konu basit gelebilir onun icinde kızmayın lütfen
Bir kac saat dayanmak zorundasiniz

Arabayı aşağiya kitleyin birşey olmaz yada bodrum katı varsa oraya kilitleyin bende yüksekte oturuyorum sizden daha yüksek hatta ama sık sık çıkıyorum bebeğimle yoksa çok sıkılırdım

bisiklet kilidi ile kilitleyince çalmazlar bebek arabasını bırak aşağıda ve o zamana kadr değiştir arabayı sonuçta ihtiyaç bu sığmıyormuş arabaya

Çok alingansiniz gercekten .Kimse sizi anlayamaz falan saniyorsunuz galiba .
Bebek arabasi indirmek zor mu kolaymi biliyorum gayette. Biri 4 yas digeri 22 aylik iki cocugum var . Birgun cikmasak birgun mutlaka çıkıyoruz cocuklarla dışarı.yani o çok kolaydiii dediginiz şeyi 4 senedir yapiyorum.
Biraz önerilere ve elestirilere acik olabilirsiniz.

2 yaşına basmak üzere olan bir kızım var. Her gün dışarı çıkarttım kar da yağsa. En azından kanguru taktım. 4.katta oturuyorum. Imove vardı bende altı aşağıda dururdu. Kızı kucağıma bağlayıp onun üstünü elime alıp çok indirdim aşağıya ki çok ağırdır. Yavaştan oturmaya başlayacak kızın bir baston puset edin. Kızını arada baston pusetle dışarı çıkar orada garanti uyur. Düğünde de biraz çıkar gezdirip uyutursun. Seste uyursa sesten rahatsız olmaz üstünü örtersin pusetinde uyur.

Valla ayni durum benim icin de soz konusu.. ve benim bebegim emiyor, ne giyerim nerde emziririm benim icin muamma :) subatta olacak dugun, o zaman 8 aylik olacak bebegim. Bir hal caresine bakarim o zaman diyerek su an endiselenmemeye calisiyorum.

O akşamlık işinizi görmeyebilir ama normal kullanımda rahat etmeniz için ergonomik bir kanguruyu şiddetle tavsiye ediyorum. Böylece dışarı rahatlıkla çıkabilirsiniz. Ancak bebek arabanızı yenileme imkanınız varsa da yenileuin sonuçta bebeğin rahatı herşeyden önemli.

Back
X