- Emoji Skoru
- 150
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi isimvemrmrk
-
Canım 15. Günü değerlendir mutlaka pike yakın duruyorKızlar sizce Pik var mı
Pik mi kesin başka testim kalmadı nasıl anlicsm çatladığını canımEvet pik çatlama olana kadar ilişki
Kesin pik bundan sonraki 3 günü değerlendir bence eşinde bir sıkıntı yoksaPik mi kesin başka testim kalmadı nasıl anlicsm çatladığını canım
Pik gününü değerlinderemedim malesef ama sonraki gün ilişki oldu şansım var mıKesin pik bundan sonraki 3 günü değerlendir bence eşinde bir sıkıntı yoksa
Tabiki var hayırlısı ile olur inşallahPik gününü değerlinderemedim malesef ama sonraki gün ilişki oldu şansım var mı
15 i maalesef değerleniremedim15-16-17 bu 3 günü değerlendir canım
Canım ben aylarca ovülasyon testi kullandım. Aman günüm geçmesin değerlendirmeliyiz diye her gün strese gidiyordum. Geçen ay hiç ovülasyon testine bakmayacağım diye kendimi söz verdim ve bakmadım. O ay tutmuş hamile kalmışım ( sonrasında kimyasal oldu). Demem o ki testler biz kadınları strese çok sokuyor 15’i değerlendirmedim diye üzülme o 16’da tutar 17’de de. Önce biz önemliyiz mental olarak, sonrası sonraKızlar sizce Pik var mı
Canım ben aylarca ovülasyon testi kullandım. Aman günüm geçmesin değerlendirmeliyiz diye her gün strese gidiyordum. Geçen ay hiç ovülasyon testine bakmayacağım diye kendimi söz verdim ve bakmadım. O ay tutmuş hamile kalmışım ( sonrasında kimyasal oldu). Demem o ki testler biz kadınları strese çok sokuyor 15’i değerlendirmedim diye üzülme o 16’da tutar 17’de de. Önce biz önemliyiz mental olarak, sonrası
Canım ben aylarca ovülasyon testi kullandım. Aman günüm geçmesin değerlendirmeliyiz diye her gün strese gidiyordum. Geçen ay hiç ovülasyon testine bakmayacağım diye kendimi söz verdim ve bakmadım. O ay tutmuş hamile kalmışım ( sonrasında kimyasal oldu). Demem o ki testler biz kadınları strese çok sokuyor 15’i değerlendirmedim diye üzülme o 16’da tutar 17’de de. Önce biz önemliyiz
ay benim artık psikolojim bozuldu cidden bilmiyorum takıntı halie getiridimCanım ben aylarca ovülasyon testi kullandım. Aman günüm geçmesin değerlendirmeliyiz diye her gün strese gidiyordum. Geçen ay hiç ovülasyon testine bakmayacağım diye kendimi söz verdim ve bakmadım. O ay tutmuş hamile kalmışım ( sonrasında kimyasal oldu). Demem o ki testler biz kadınları strese çok sokuyor 15’i değerlendirmedim diye üzülme o 16’da tutar 17’de de. Önce biz önemliyiz mental olarak, sonrası sonra
19 yaşıma gircem ,yokStresten de olmuyor bazen bence akışına bırak kaç yaşındasın pcos falan var mı