• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizi dinler mi???

uslanmaz2.9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2007
91
0
86
Gümüşhane
eşinize veya sevgilinize bi mekana (( cafe , bar, ne bilim aklınıza gelen vs.....)) veya sizin istemediğiniz bi yere gitme dediğinizde sözünüzü dinler mi.... Bide hadi gitti diyelim sizde öğrendiniz ne tepki verirdiniz?? :mymeka:

kesinlikle dinler...karşılıklı çünkü; onun da benden gitmemi istemediği yerler nasıl varsa benim de var haliyle:1closedeyes:
eğer istemediğim halde gittiğini öğrenirsem, mizcım gereği öyle kırıp dökmem saç baş yolmam ama ciddi bi güven sorunu yaşarım, bu da ilişkiye bile mal olabilir beyfendinin gittiği mekana göre:oklava:

sıkıyosa dinlemesin :delphin:
diyicem ama zaten benim gitmesini istemediğim bi yere gitmeyi teklif etmez ki :delphin:

[B]Benim istemediğim hiç biryere gitmez canım. Söz vermişse bile benim için gitmez.
Ama hep benim gideceğim yerler konusunda her daim tartışma çıkar. Gideceğim yerleri beğenmediğinden değil kıskançlığından, arkadaşlarına ayıracağın vakti bana ayırsan diye başlar, sonu hiç gelmez... Yaa dozundan fazla kıskançlık çok kötü bişey....
[/B]

benim istemediğim bir yeri teklif etmez.
zaten benim de istememem için çok geçerli bir nedenim olmalı ki hayır diyim..

zaten önce bana sorar XX yere gidelim mi? ıy yok kalabalık yerleri sevmiyorum biliyosn derim. sonrab ana sorar nereye gitmek ıstıyosn diye. öylee :))

eşinize veya sevgilinize bi mekana (( cafe , bar, ne bilim aklınıza gelen vs.....)) veya sizin istemediğiniz bi yere gitme dediğinizde sözünüzü dinler mi.... Bide hadi gitti diyelim sizde öğrendiniz ne tepki verirdiniz?? :mymeka:

gitme desem gıtmez o gitme dese bende gıtmem ama... cok ıstıyosak ıkna etmeye calısırız bırbırımızı... eer bnden habersız gıderde bunu ogrenırsem konusmam kserım ::D:D

hım soru şey,
adama gıtme yapma etme dıyoruz gızlıce gıder mı

neden gıtme dıyoruz kı
gıtme dedıgımız yere gıderse haberımız de olmaz

sahsen benımkı sahlam yalan soyluyo ben de zafım zaten
o yuzden ınanırım bılemem yanı ne yapar ancak uyuzlanır sinirnlenır kendıme zarar verırım

asla gitmez eger çok gitmek istiyorsada mutlaka beni ikna eder
bende habersiz hiç gitmedi,gider ve ben bunu ögrenirsem sonu çok kötü olurr:oklava:kötükedihüso

son zamnlarda evet ilişki oturdukça daha rahat anlaşılıyor sanıım:utangac:

biz ilişkimizde yapılmaması gereken şeyleri biliyoruz ve ona göre davranıyoruz.
benim gitme dememe ya da onun bana gitme demesine gerek yok ki...
ben yanında yoksam bar gibi bi yere gitmez zaten.
ben zaten böyle bişeyi ona sormam bile.
tabi ki cafe,restoran gibi yerlere gidebilir...
bunun dışında gitti diyelim;o zaman kıyamet kopar işte,büyük kavga ederiz.

ben nasıl onun istemediği yerlere gitmiyorsan o da gitmez.
zxaten çok gerekmedikçe beni evde bırakıp gittiği de olmaz.
beraber gidebileceğimiz yerleri tercih eder.

Valla gtmiyordu ama gitti bugün :( Ona çok kıgınım karşımda olsa belki parçalarım ama elimden bişey gelmiyor şimdi. Çok üzülüyorum. Kesinlikle yaptığın şeyi onaylamıyorum dememe rağmen gitti. Urfaymış. Gezecekmiş, görecekmiş bilmem ne. Benim yanına gitmemi beklemden ben gitmesini istemeden gitti.

Back
X