çok entersanböyle konulara hamileler için uyar koy chess
en sonuncu resimde çok enteresan..ilk üç bana exorcist filmini hatırlattı, söylediklerine göre shrek filmini yaparken de fransız melekten esinlenmişler
ama en çok şaşırdığım 3 bacak, üçününde tam fonksonel oluşu şaşırtıcı
niye hamile kalınca bi milyon tane hurafeye inanmıştım doğurunca geçti amaçok entersan
ben açıkçası doğum videolarına bile bakmadım hamileliğimde..zaten korku filmi falanda izleyemem..:)niye hamile kalınca bi milyon tane hurafeye inanmıştım doğurunca geçti ama
korku filmleri korkutmaz ama doğum anlatmalarını bile istemedim ben de hamileykenben açıkçası doğum videolarına bile bakmadım hamileliğimde..zaten korku filmi falanda izleyemem..:)
bzim hatunlarımızda ne anlatır..doğum yapasın kaçar vallahikorku filmleri korkutmaz ama doğum anlatmalarını bile istemedim ben de hamileykenkorkuyordum hala korkuyorum
halbuki benim hikayemi dinle 3 er 5 er doğurasın gelirbzim hatunlarımızda ne anlatır..doğum yapasın kaçar vallahi
ciddimisinhalbuki benim hikayemi dinle 3 er 5 er doğurasın gelir
aynen rahim duvarım incelmedi suyum bitmek üzereydi sezeryana girdim ama girmeden kuafor alışveriş kafa dağıtmıştımciddimisinbeni Allahtan sezeryana aldılar mecburen..bebiş dönmemiş..zaten kalpten gidecektim
çok mu çok katılıyorum sana arkadasımböyle konulara hamileler için uyarı koy chess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?