Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Babam ve oglum...Arkadaslarla gitmistik bir grup kurtlar vadisine,bi grup da babam ve ogluma gitmisti.Cikista ortada bulustuk 2 grup da ziril ziril senağlama
eskiden hiç türk filmi izlemezdim. liseden mezun olduktan sonraki yıldı. selvi boylum al yazmalımı izlemiştim. çok beğenmiştim. dersaneye geldim,arkadaşlara filmi anlatacam, ama nasıl abarta abarta bahsediom :)) yuh dediler arkadaşlar, nerden baksan 10 kez izledik biz dediler :)
benimde direk aklıma gelen türk filmi leyla ile mecnun vardı ya o :) çok komik gelmişti bana sevmiştim. hani kadir inanır la hülya koçyiğit oynuo ya o film :)
Selvi Boylum Al Yazmalım...
Hala izlerim..Her seferinde ilk defa seyrediyormuşum gibi hissederim ve hüzünlenirim..
Her seferinde sonunda içim burkulur, benimde gönlüm Kadir İnanır'dan yana olur, ama doğru kararı verdin Asya derim..