• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi Hangileri Sinir Ediyor.?

Yaptığı birşeyi,yok hayır ben yapmadım diyenler var ya,
insanın gözünün içine baka baka,işte onlara da sinir oluyorum...

Bütün maddeler hakkatten sinir bozucuymuş... Ne kadar çok şeye sinirlerimizi bozuyormuşuz meğersem...

Bana göre de bildiği halde bilmemezlikten gelen saf rolu yapan kişilerin hareketleri haaa bi de şu sıralar artık arkadaşım olmasını istemediğin kişinin hal ve hareketi... Cepten 5 kere arayıp ulaşamadığında evi arayan, konuşmak istemediğim halde lafı uzatan, tavır yaptığımı anladığı halde müsaitseniz size gelebilirmiyim deyip yüzsüzlük yapan insanlar sinirimi bozuyoooo (irrite ediyosunuz beniiii) alsanaalsanasmile

Gecenin bir yarısında veya sabahın köründe sizi arayıp uyandırdıktan sonra bir de ‘uyuyor musun?’ diye soranlar.

Bir şey anlatırken çok gereksiz detaylara girerek uzattıkça uzatan ve insanların sıkıntıdan bayıldığını farkedemeyenler.

Bir şeyim yok’ dediğiniz halde beşinci kez ‘neyin var?’ diye soranlar.

Yemek istemediğiniz bir şeye ‘hayır’ dediğiniz halde ısrarla ‘ama lütfen, bi tadına bak’ diyenler.

Kilo vermeye çalıştığınız halde pişirdiği bol kalorili keki yemeniz için ‘hadi canım, bir kereden bir şey olmaz’ diyerek ısrar edenler.
Yine kilo vermeye çalıştığınız halde ısrarla her seferinde ‘ay sen kilo mu aldın?’ diyenler.

Her şeyin en iyisini biliyormuş gibi davrananlar
.
Tam güzel bir şey anlatırken ‘aslında ben de geçen gün..’ diye lafı ağzınızdan alıp kendi hikayesine başlayanlar.

Günlük konuşmalarına ‘really?, oh my god!, wonderfull!’ gibi İngilizce sözcükler serpiştirenler, hatta daha da korkuncu iki dili birleştirip ‘hadi drink alalım, bir off verelim’ şeklinde cümleler kuranlar.

Evinize misafir gelen ve aklı fikri tamamen dev bir oyuncak olarak gördükleri sizde ve oyun parkından farksız olan odanızda olan hiperaktif çocuklarına hiç bir şekilde aldırmayan kabus anneler.

Hiç bilmediği bir konuda tesadüfen bir yerlerden ezberlediği iki cümleyi her fırsatta tekrarlayanlar.

Ne yaptığınızı, nereye gittiğinizi, ne giydiğinizi, kimlerin gelip gittiğini televizyon izler gibi merakla izleyen komşular.

Her an hiç durmadan hayattan yakınanlar ve sürekli bir şeylerden şikayet edenler.

Sizinle buluşacakları halde sarmısak, soğan, sucuk gibi bol aromalı besin tüketmekten kaçınmayanlar.

İnsanların gözüne baka baka sokağa tükürenler, hatta çöp kovalarını boşaltanlar.

Daha anlattığınız şey bitmeden ‘e hadi görüşürüz şekerim’ diyerek arkasını dönüp gidenler.

Kuyruklarda bekleme adabını umursamayıp sadece onların işi önemliymiş gibi sürekli öne geçmeye çalışanlar.

Daha önce size anlattığı bir şeyi başkasına aktarırken neredeyse tamamen değiştirerek anlatanlar.

Heyecanla hazırlandığınız bir güne, geceye, konsere, sürprize vs küçümseyerek burun kıvıranlar.

Yalnız kalma isteğinize rağmen ısrarla sizi bir yerlere götürmeye veya yanınıza doluşmaya çalışanlar.

Dolmuşlarda, minibüslerde yanındakini umursamayıp yayılıp oturanlar.

Sinemaya piknik yapmaya gelir gibi yiyeceklerle, kuru yemişlerle gelip fısır fısır birbirleriyle konuşanlar.

ayrım yapamıcam çünkü düşününce hepsi gerçekten sinir ediyo...

bir şeye söz verip sözünü tutmayanlar yüzüne gülüp arkandan konuşanlar karşıınızdakine çok değer verip bu değerinin kıymetini bilmeyenlere çok sinir olurum...

birilerinin zaten yapacak olduğum bişeyi yap demesine
tezgahtar kızların ısrarcı davranışlarına
benden habersiz yapılmış bir programa uymak zorunda bırakılmaya .. böyle uzar gider

en çokk işime karışılmasından durduk yere akıl verilmesinden bide hesap sorulmasından sinir oluyorum hemde çok:)

Bana müdahale edilmesine çok kızıyorum
davranışlarıma yön verilmesine;
sanki kendi hayatıymış gibi , şöyle yapma , böyle yapma ,
Ve birşey için zorlanmaktan nefret ediyorum

Son düzenleme:
agzini sapirdatarak bisey yiyenlere gicik oluyorummm icim icimi yiyor resmennnm bu huyumdan kurtulmak istiyorum ama olmuyorkiii sinirleniyorum..

Bir şey anlatırken çok gereksiz detaylara girerek uzattıkça uzatan ve insanların sıkıntıdan bayıldığını farkedemeyenler.
En çok bu beni sinir eder
Daha sonra diğerleri:9:

anamm okurken bile daral geldi
hepsi , belki eksik olabilir ama kesinlikle fazla degil, hepsi beni deli eder

birşeyi anlatırken detaylara çok girilmesi
yemek yerken iştah kesici konuşmalar yapılması
sınav sonrası sınav hakkında muhabbet yapılması
10 kişinin olduğu yerde 9 kişinin birşeyi kabul edip 1 inin çıkıntılık yapması
Yalakalanıp yalakalanıp da daha sonra kimseye eyvallahı yokmuş gibi davrananlara
GICIK OLUYORUM:95:

Son düzenleme:
Hepsi beni sinir etmez .Beni sinir etmeyeceklerden bazıları.

-Bir şeyim yok’ dediğiniz halde beşinci kez ‘neyin var?’ diye soranlar.(Gerçekten beni önemsediğini onun için sorduğunu düşünürüm .Sinirlerim bozulmaz.)

-Sizinle buluşacakları halde sarmısak, soğan, sucuk gibi bol aromalı besin tüketmekten kaçınmayanlar.(Bu hiç sorun değil isteyen istediğini tüketebilir.Eğer kokudan rahatsız oluyorsam çantamdan şekerimi uzatıp tatlı bir dinle bunu çiğne istersen derim)

-Yemek istemediğiniz bir şeye ‘hayır’ dediğiniz halde ısrarla ‘ama lütfen, bi tadına bak’ diyenler.(Eğer benim için yemek yaptıysa tadına bakmamak olmaz )

gibi gibi ...Genelde olumsuz şeyler düşünmem iyi taraflarını görmeye çalışırım .

Oradaki maddelerden beni en çok sinir edecek şey şunlar ;

-Heyecanla hazırlandığınız bir güne, geceye, konsere, sürprize vs küçümseyerek burun kıvıranlar.

-Her şeyin en iyisini biliyormuş gibi davrananlar

Küstah, kendini beğenmenmiş ukala insanlara asla ama asla tahammül edemem .Böylesi insanlar çok sinirimi bozuyor.

Son düzenleme:
1Seni salak,saf görüp övgüler yağdıran iyi niyetinle aldığını verdiğini daha çoğunu alabilme için sürekli senle vakit geçirmek isteyerek dahada fazla yolayım düşüncesinde olanlara sinir olurum.ÇÖZÜM musluğu kapatmak bahanelerle görüşme isteklerini geri çevirmek ya da başka meşgaleler bularak çaktırmadan ekmeye çalışmak:17:

2sürekli doğum gününü hatırlatanlara ,hatırladınız hediye aldınız diyelim beğenmedi ay falanca bana şu marka almış diyenlere uyuz olurum.Kısa ve öz bana pahalı şey al bak ara gazı veriyorum sana der:50:Çözüm:Ben öyle marka falan takılmam kendime bile alamadım böyle şeyler ne gerek var:) ya da off maddi sıkıntıdayız yaniiii benden fazla şey bekleme yemezler kuzucum:52:

3 Dost arkadaş gibi görünüp içteniçe sizi kıskananlar.Aldığınızın aynısını alırlar,eşiniz size bişey almış buda görmüş sormuşsa yenimi heee,nerden aldın ya eşimin hediyesi dersiniz bi başka gün bana o sizdekinden bahsederek almadı üstelik ben şu meziyetlerdeyim kadın olamayanlara alıyolar gibi laf sokmalar yani çekemiyom ben seni demeler akılsızız sanki anlamadık.Çözüm:umursamayın her zaman ki ifadelerde bulunun farkında değilmiş gibi:54:

4 Her gezmenizde beni niye çağırmadın diyenler,alakasız bir şekilde bütün arkadaşlarının ,akrabalarının evine götürme teklifinde bulunanlar,sizi mecbur bırakıp tanıştırdığı iki kelam kakarakikiri yaptığınız toplamda 3-5 saatlik muhabbet ettiğniz insanların doğum günlerini hatırlatanlara uyuz olurum.Çözüm aaaa öyle mi diyip geçiştirin uzatmayın

5 Sizi kendi sattığı ürünleri almaya zorlayan tanıdıklar başka yerden ondakinden daha ucuz aldıysanız ve yakalandıysanız surat asanlar niye benden almadın diye ısrar edenler.Daha önceki alışverişinizde kazıklandıysanız niye alacaksınız canım.Çözüm:hediye diyin ya da direkt denk geldi ucuzdu aldım ya da senden de alırız canım nolcak diyip konuyu kapatın :35:

Back
X