• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi mutlu eden ve seven sevgili/ese tesekur edebilmek

Lionessa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
97
0
36
- Yurtdışı
Duygularim kipir kipir, onu gordugum her an mutluluk hisediyorum. Sadece varligi beni mutlu ediyor.Hayatimda olusu,benimle hayatini paylasmasi, benim icin yaptigi jestler, hediyeler,guzel sozler,bana dokunmasi,sevismesi, sevmesi - beni ne kadar mutlu ediyor anlatamam sozlerle. Benim ona verebildigim tek sey sevgim ve saygim. Bana yardimvi olurmusunuz? Ona nasil beni dunyanin en mutlu kadini yaptigi icin tesekur edebilirim? Siz sevgilinize/esinize hic tesekur ettiniz mi?

İyi de sevgilinin ya da eşin zaten asli görevi sevmek değil midir?
Yapması gerekeni yaptığı için neden teşekkür edelim ki?

İyi de sevgilinin ya da eşin zaten asli görevi sevmek değil midir?
Yapması gerekeni yaptığı için neden teşekkür edelim ki?

Benim bakis acim biraz daha farkli belkide. Esiniz/sevgiliniz sizi sevebilir ama bunu nasil ifade ettigi benim icin onemli.Ben onun gorevi olarak gormuyorum benim icin yaptigi guzel jestleri.. Icimden tesekur etmek geliyor bazen ama bunu kelimelerle ifade etmek beni zorluyor.

Benim bakis acim biraz daha farkli belkide. Esiniz/sevgiliniz sizi sevebilir ama bunu nasil ifade ettigi benim icin onemli.Ben onun gorevi olarak gormuyorum benim icin yaptigi guzel jestleri.. Icimden tesekur etmek geliyor bazen ama bunu kelimelerle ifade etmek beni zorluyor.

hediye alın madem
en pahalısından saat gömlek falan

Fikrleriniz icin tesekurler,bernamm. Saat tasimiyor, oyle fazla elbise takinligi da yok, masraflarimizi da daha buyuk bir ev alabilmek icin kismaktayiz...

Sevmek onun görevidir yanlış bir yaklaşım bana göre seni seven insana elbette teşekkür edebilirsin .Tabi teşekkür etmek için illa pahalı bir hediyeye gerekte yoktur.Ona olan duyguların yazıldığı bir mektup veya günlük gibi şeyler olabilir.Emin ol pahalı bir hediyeden daha mutlu olacaktır.Hediye her zaman verilir ama sevgi manevidir ve bu duyguları harekete geçirmek veya teşekkür etmek için küçük bir dokunuş,belki bir öpücük,ikinizi ifade eden küçük bir hediye (illaki pahalı olmasına gerek yok) yeterli olacaktır. :) ve tabiki büyük bir aşkla sevmeye devam etmek :)
Rabbim size daha çok mutluluklar versin:)

hayat boyu birbirinize tututun, birbirinize karsi durust olun, olusan mutluluk ve huzur birbirinize en buyuk hediye olur..

ay çok tatlısınız siz ya, öpüyorum hepinizi. Bende size hep aşk dolu , mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum sevdiklerinizle birlikte.

Sevmek onun görevidir yanlış bir yaklaşım bana göre seni seven insana elbette teşekkür edebilirsin .Tabi teşekkür etmek için illa pahalı bir hediyeye gerekte yoktur.Ona olan duyguların yazıldığı bir mektup veya günlük gibi şeyler olabilir.Emin ol pahalı bir hediyeden daha mutlu olacaktır.Hediye her zaman verilir ama sevgi manevidir ve bu duyguları harekete geçirmek veya teşekkür etmek için küçük bir dokunuş,belki bir öpücük,ikinizi ifade eden küçük bir hediye (illaki pahalı olmasına gerek yok) yeterli olacaktır. :) ve tabiki büyük bir aşkla sevmeye devam etmek :)
Rabbim size daha çok mutluluklar versin:)

İnş çok yakında yeni evimize taşınırız canım. Günlük o eve aldıcagım ilk şey olucak. fikrine bayıldım, çok çok teşekur ederim paylaştıgın için.

odullendir. ne bileyim bi erkegin kalbine giden yol midesinden gecer derler. onun icin yemek yap, tatli yap. op, saril.. ve sonra seni bu kadar mutlu ettigi icin ona tesekkur et.
:emir_bebek:

çok güzel duygular bence bunlar :31: günlük ve mektup fikri çok hoş gerçekten..
ben durup dururken bi anda sarılıyorum öpüyorum ne bilim pasta yapıp üstüne aşkım'a özel falan yazıyorum çok hoşuna gidiyo :16:

onu sevmek saymak sevgi dolu bakmak dürüst ve sadık olmak en büyük teşekkürdür bence..
Allahım huzurunuzu bozmasın bi ömür boyu sağlıkla huzurla aşkınızı yaşayın :16:

Back
X