Sizi terk edenlerden haber var mı?

deryaderya

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
2.118
1.687
683
Zamanında sizi terk edip giden sevgilinizden haber duyumlar varmı?Duyduklarınız acınızı hafiflettimi arkadaşlar.
Benim hafifletti.....................kaydirigubbakcemile2

ne duydunda acın hafifledi çok merak ettim :SS:

acımı hafifletti tabi.. bnm yaşadıklarımı şuan o yaşıyoo.. oooohhh iyi oluyo içimn yağları eridi valla...

acımı hafifletti tabi.. bnm yaşadıklarımı şuan o yaşıyoo.. oooohhh iyi oluyo içimn yağları eridi valla...

Allah'ım ben de göreyim inşallah bunu, çok sevindim senin adına.... ne yapmıştı sana? ne yaşıyo şuan :)

olmaz mı?terkeden muhakkak birgün geri döner ve o anda sizi en çok mutlu eden sizin onu düşünmediğiniz halde onun size gelip barışmak istediğini söylemesidir :)

ben nişanlandığı haberini aldım.face.den de fotoğrafları yüklemiş.ne yalan söyliyim umudumu kesmiş olmama rağmen çok canım acıdı.onu başka bi insanla görmek kadar acı bişey olamaz.:çok üzgünüm:

evet var
an yakın kız arkadaşımla nişanlılı

evlenmiş, çocuğu olmuş, mutsuzmuş...... ohhh olsunnn.. kimsenin ahını almayacaksınnnn.....ama beddua ettim çok .

Evet bir haber aldım, büyük bir yat partisine gidiyormuş.Hiç öyle biri değildi şoklardayım.

Son düzenleme:
Facebook'unda gördüm ya, yoksa kimseye sormuyorum onu, merak ettiğimi bilmesin ki bilmiyor zaten.Sinir oldum.

facebookda hala eklimisin yoksa onun duvar falan acık ordanmı gordun..
erkekler uzgun dahi olsa bizim gibi eve kapanmazlar..ortak bir arkadasınız yokmu

Back
X