sizin ailenizde boyle yapiyo mu?

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
53
Ya kizlar cok moralim bozuldu.
Ben nerdeyse hep ewdeyim haftada bir belki cikarim o zmnda biraz kendime baksam suslu puslu giyinsem annem hhemen sen bi isler ceviriyosun ya hatirlisi der canimi skar.
Hep evde olunca yapcak bisey olmuyo bende elimde hep telefonla ugrasiyorum. Ya arkadaslarla mesajlasiyorum, ya kk da, ya face de oluyorum. Bi sekilde zaman geciyo o zaman.
Annem bugun bi bagirdi. Neymis telefn hep elimdeymis artik almicakmisim elime gormicekmis vs vs.
Ya ben 21 yasindayim. Benim bi suru arkadasim var illaki konuscam. Napim evde oyle tv mi izleyim onun gibi. Bide diyokmi artik seninle konusmanin zamani geldi. Duymak istemiyorum dedim bende konusma. Sonra bi baktim agliyo. Bunda aglancak ne varr kizlar ya :(
Hep aglamanin arkasina siginiyo. Ben arkadaslarmila konusmasam evde otur otur kafayi yerim ya :(
Ki bi sevgilim var. Annemde soruyo ve bende anlatmiyorum. Cunku anlatinca ne olsa ona bagliyo bu durumdan cok skiliyorum.
Napcam ben kizlar. Bunaldim iyicee.

Annelik psikolojisi. Seni yanlışlardan korumaya çalışıyordur.
Bak bu kadar baskı altında sevgilin bile olmuş.
Demek o kadar da kötü değil durumun..

Daha fazla dışarı çıkın, gezmenize alışsın arada bir beraber de gezin.
Daha fazla ev işi yapın ve evdeyken telefon olmasın elinizde, dışarı çıkacağınızda ama şu işi yaptım deyin. Ben senelerdir yapıyorum ama gezmedim derse, senelerdir yaptın ama gezemedin, bırak ikisini de yapabiliyorken yapayım deyin.

Gözünün üstünde kaş var diyip olay yaratmaya meyilli anne modeli, bu ilişki her daim maceralı. Yorumcu kendinden biliyor işi.

Son düzenleme:
Ben nerdeyse hep ewdeyim haftada bir belki cikarim o zmnda biraz kendime baksam suslu puslu giyinsem annem hhemen sen bi isler ceviriyosun ya hatirlisi der canimi skar.
Hep evde olunca yapcak bisey olmuyo bende elimde hep telefonla ugrasiyorum. Ya arkadaslarla mesajlasiyorum, ya kk da, ya face de oluyorum. Bi sekilde zaman geciyo o zaman.
Annem bugun bi bagirdi. Neymis telefn hep elimdeymis artik almicakmisim elime gormicekmis vs vs.
Ya ben 21 yasindayim. Benim bi suru arkadasim var illaki konuscam. Napim evde oyle tv mi izleyim onun gibi. Bide diyokmi artik seninle konusmanin zamani geldi. Duymak istemiyorum dedim bende konusma. Sonra bi baktim agliyo. Bunda aglancak ne varr kizlar ya :KK43:
Hep aglamanin arkasina siginiyo. Ben arkadaslarmila konusmasam evde otur otur kafayi yerim ya :KK43:
Ki bi sevgilim var. Annemde soruyo ve bende anlatmiyorum. Cunku anlatinca ne olsa ona bagliyo bu durumdan cok skiliyorum.
bir iş bir sosyal aktivide kurs ...vs birşey bul evden dışarı çıkmak için
yoksa işn zor

Açıkçası evde birinin elinde sürekli telefon görmek beni de çıldırtıyor. Hele şu yeni nesil gençler yolda sokakta telefona gömülüyorlar, yürürken önlerine bile bakmıyorlar, bir gün beni ezip geçecekler diye ödüm kopuyor. Allahtan öyle ufak tefek bişey değilim :KK45:. Annenize biraz zaman ayırın bence, oturun beraber pasta börek yapın, dedikodu falan yapın. Belki o zaman bi sür telefona gömülmenize izin verir.

bende karşıyım elinden tel düşmeyenlere
annenle daha çok zaman geçir biraz gönlünü hoş tut
ev işlerini fazlalaştır biraz
o zaman daha toleranslı olur inşallah :)

Kizlar hic cikmiyo degilim disari :)
ben universiteyede gittim. Bi donem istede calistim. Bi senedir kpss icin dersaneye gidiyodum oda bitti malum. Sevgilim sanaldan bulmadim bildiginiz normal arkadasimdi :)

Mesela esli sevgilimi biliyodu annem. Ama yuzum asilsa hemen ona bagliyodu. Ne olursa olsun ona bagliuyodu. O yuzden bunu soylemek istemiyorum. Hayatim sevgili uzerine kurulu degil sonucsa bi arkadasimla tartisincada uzule bilirim vs.bunuu anlamiyo :(

Ya ben 21 yasindayim. Benim bi suru arkadasim var illaki konuscam. Napim evde oyle tv mi izleyim onun gibi. Bide diyokmi artik seninle konusmanin zamani geldi. Duymak istemiyorum dedim bende konusma. Sonra bi baktim agliyo. Bunda aglancak ne varr kizlar ya :KK43:
Hep aglamanin arkasina siginiyo. Ben arkadaslarmila konusmasam evde otur otur kafayi yerim ya :KK43:

ya okucaksın yada çalışcaksın başka bir çözüm yok canımm...

aynı bensin :D bi iş bul calıs bunların hepsi hikaye olur

ya sen 21 yaşındaysan ve bir uğraşın yoksa ben bunu düşün. bu daha önemli bir sorun.

Anneler zaten cok sever , sevgilin oldumh herseyi ona baglamayi laf sokmayi...:)

Sende kendine hemen bir is felan bul , hem evde oturmamis olursun.
Hemde annenle bukadar papaz olmasiniz...

Back
X