Sizin anneniz boyle olsaydi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok içerlediysen sorabilirsin bence anne neden bana yardımcı olmayı istemiyorsun yada ben böyle düşünüyorum diyebilirsin oda ben yaşlandım yada kapasitemi doldurdum gibi cümleler kurabilir öyle bir cevap alırsanda Boşver üzülmeni gerektirecek bir durum yok demekki onun bakış açısı değerleri bu yönde zorla bakıp çocuklara bağırıp çağırıp gözden kaçırcağına hiç bakmasın gözünün önünde olsunlar daha iyi bence çocukların içinde geçmiş olsun.

Üzüldüm sizin adınıza bir annenin böyle yapabilmesini aklım almıyor .kk da böyle birkaç konu okumasam olabileceğine de inanmazdim.kendinize kalmış kabul edip etmemek,gecmis olsun cocugunuza

Benim Annem geldi erken doğum yapacağım diye, ama sanki elalem ne der diye gelmişti... ağzında sürekli abimin çocukları ne yapiyolar ne ediyorlar sanki anneleri bakamiyomus gibi bi özlem bi hasret, dedim en son anne seni götürem evine sen çok özledin önemli değil bizim için sorun değil bi şekilde hallederiz, fakat annem susmadi ben 2 .3 gün ısrarla söyledim anne bırakalım eşim götürsün seni hafta sonu sen onları merak ediyosun diye sonrasında sustu ama coook kırıldım.
Daha önceki dogumumdada gezmeye gitmişti. Geliyo kalıyo ama sanki dedim ya mecbur hissettiği için geliyo, bende bi arkadaşın dediği gibi beklentimi sıfırladım ve üzülmemeye çalışıyorum.

Hastalıktan yeni çıktık henüz toparlanamadik. Biraz zaman geçsin öyle güzel günlerde gel de

Boyle zamanlarda da insan annesini istiyor dogum yaparken sanci artislarinda annee diye bagirip annemin elini sikip guc aliyordum ondan.boyle biseyle karsilassam acikca uzuntumu kirginligimi dile getiririm

Kucuk bebeginizin hastanede iki gun kalmasi gerekse, siz de yaninda refakatci olarak gozunu kirpmadan kalsaniz...
Buyuk cocugunuza babanne baksa...
Ayni sehirde ve yakin sayiaxak yerlerde olmaniza ragmen anneniz ziyaretinize dahi gelmese...
Hastaneden cikip eve gelip perisan b8 halde evde yemek yapayim cocuklari yikayayim ugrassaniz...
Tamam hepsi benim sorumlulugim yardim etmek zorunda degil diyelim

Arayip hafta sonu gelirim cocuklari gormeye diye resmen gezmeye gelmek istese siz ne yapardiniz?

Buyur ederim bana verdiği emeğin hatrına ...

Ben de anneme ona gore davranirdim..
Yapacak bisey yok herkes gercek anlamda anne olamiyor..
Uzucu bir durum ancak anneniz boyleyse siz de onun size davrandigi gibi davranin. umursamayin.. hasta olunca siz de bikac gun bekleyip oyle gidiverin.. birsey derse de vurun yuzune sen de bana bu sekilde davraniyorsun, ne yapmami bekliyorsun diye..

Konuşmayı denediniz mi? Zor olanı mı istemiyor yada eğlencede mi aklı fikri?
Yani bir anne ,anneanne nasıl böyle kayıtsız kalabilir.hep mi böyleydi yoksa bu döneme mi ait bir davranisHoppa

annemde oldum olası bizimle ilgilenmedi
ama onun için bedeli ağır oldu öğretmenin uyarılarda rağmen erkek kardeşimi psikolojik bir hekime götürüp
muayene ettir medi. sonra okumadı çalışmadı
beyninde gerilik varmış evlenmeye aile kurmaya. müsait değil şimdi yaşlı haliyle onla uğraşıyor

Back
X