• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin anneniz de mi böyle ?

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
ya kızlar bıktım valla yaş büyüdükçe anneleri telaş alıyor annem evde kaldıgımı düşünüyor evlenemzsin diyor üzülüyor tamam haklı ama ne yapım yok olmuyor sanki ben istemiyorum yaş 24 oldu annem kötü oda haklı ne yapım elimden birşey gelmiyor üniversite okudum okul anacak bitti işe yerleş derken bu yaşa geldim iyi bir işim var buna şükür ama yok olmaz neden biri yok valla artık kendimde birşey oldugunu düşünmeye başladım ne bi erkek arkadaş nede bir evlilik var ne olacak halim bilmiyorum her dügüne gidiyorum annem gelişinde üzülüyor geceleri uyumuyor bıktım valla dilerim rabibm benim gibi olanalrın karşısına şöyle helal süt emmiş birileri çıarırı evlenirirzi yoksa hastaneye düşecegimm

Aileler ister tabi ki ama bunu çokta baskı ve sıkıntı haline getirmemek lazım. Daha 24 yaşındaymışsınız, ayrıca 40 yaşında olsanız ne olur ki, kısmet herşey, evlenmek için evlenilmez ki, istediğiniz gibi biri elbet çıkar, siz bile ne olduğunu anlamadan evleniverirsiniz. ılla evleneceğim diye de evlenilmez yani, vardır bir zamanı. Gerekli ortam ve zaman oluşmamıştır belki. Ortamınızı genişletebilirsiniz, arkadaşlarınız yardımcı olabilir bu konuda mesela. Annenize de hak veriyorum, herkes ister evladının mürvetini görmeyi ama çokta acele etmeseler keşke.

Anneme kalsa hiçbirimiz evlenmeyelim, gözünün önünden ayrılmayalım, kimse bizi üzemesin.
Canım annem :asigim:

cnm daha yasin cok genc
neden hemen telas ediyosunki???
elbet birgün karsina biri cikar
en beklenmedik anda bide bakmissin asik olmussun:)

Anneler kızlarının yuvasını kurmasını isterler genelde ama işi baskıya vardırmak çok yanlış.
Böyle evlilik olsun da ne olursa olsun gibi bir sonuca gidersin.
Doğru insanın karşına çıkması önemli. hayatını onunla geçireceksin. Kolay değil. hadi olsun deyince olmaz.:olmaz:

ya annem evlenmemizi isterdide babam tam tersi hic evlenmemizi istemedi
bizi istemeye geldiklerinde babamin adamlari bir dövmedigi kalirdikaydirigubbakcemile3

ama annenin sana bu kadar yüklenmesi hic dogru degil yasiniz daha evde kaldiniz denilecek kadar büyük degil hatta kücük bile

"bekarlık sultanlıktır" sözünü en çok annemden duyarım

hiç bir zaman evlendirme meraklısı olmadı annecim kaydirigubbakcemile3

Üniversite okumuşsun,işin gücün varmış ne güzel...
Evlenmek zorunda değilsin ki acele şekilde...
Annen neye üzülüyor ben anlamadım...
Kısmet denen bir şey var...
Günü gelince mutlaka olacaktır yani...
Hem evlenmiş olmak için evlenirsen mutsuz olursun...

24 yaşındasın, ve evlenemezsem hastanelik olcam diyorsun....
Yazık...
Senn için hayatın tek anlamı tek amacı evlenmek mi???

Tamam her kadın evlenmek çocuk sahibi olmak ister de.. Zaten üniv. mezunusun.. 22de mezun olsan 23te işe başlasan daha 1 senedir çalışıyorsun...
Dur bi bekle, kendine zaman tanı.. Hayatta yapmak istediklerinle ilgili kendini tanımaya çalış, hobiler edin, çevre edin... Zaten sevgili ve evlilik daha sonra gelecektir..
Dünyada evlenmek istediği halde koca bulamamış hiç bir kadın grmedim ben, duymadım da gazetelerde falan, evlenemediği için kocasızlıktan hastanelik oldu diye bi haber de okumadım merak etme yani...

hepinize teşekür ederim hepinizden ALLAH razı olsun bende acele getirmek istemiyorum ama sabırımı taşırıyorlar allah yardımcımız olsun

valla ben 25 yasımda evlendim annem erken dedi anneniz neden uyuyamayacak kadar telaş yapıyorki gençsiniz daaa

Ben de 24 yaşındayım. erkek arkadaşım da var. annem evlenmek için çok genç olduğumu söylüyor haklıda canım annem benim :utangac: artık evlilik yaşı 30 a geldi nerdeyse.. aceleye hiç gerek yok.

benim annem hala küçük olduğumu söyler, niye evlendin sanki dursaydın 30 a kadar diye söylenir....

Son düzenleme:
yaşın 24 müş, öyle anlatmışsın ki insan 30 üstü 35 filan düşünüyor
24 yaş hiç de çok geç değil
aileler ilerde ne olacağı belli olmaz mantığıyla
kendi elleyle bir an önce evlendirmek istiyorlar
ama dert edeceğin bir şey yok bence

aynı anneannem...teyzem 26 yaşında... her dk kıza evde kaldın diyo... allah yardımcın olsun valla evlenene kadar duycaksın bu sözü...

Benim annem hiç bi zaman ısrar etmedi wallaa, ama zamanı geldi sonunda, annemlede tanıştırdım aşkımı tabiki mutlu oldu. Mutlu oluyor anneler tabi, ne de olsa güzel şeyler..ama annenin bukadar telaş yapmasını anlayamadım, idare etceksin artık canım

canım daha 24 yaşındasın ya, annenin zamanıyla şimdiki zaman birmi, artık kadınların beklentileri yüksek, okuldu kariyerdi vs... Eski zamanlarda "genelde" kızların tek kariyer hedefi evlenmekti
panik olmak için çok çok gençsin
ama bi erkek arkadaş istiyorsan sosyal olmalısın, yoksa evden işe, işten eve bi insansan, o yüzden sana olmuyor gibi geliyordur, yoksa neden olmasın canım

Yasiniz 24 yani cok gencsiniz. bu evlilik konusunu annenizin ve sizin bu kadar buyutmeniz afedersiniz ama cok cok cok sacma. mutlaka senin de gorustugun konustugun, sevdigin biri cikar karsina yangindan mal mi kaciriyorsunuz da bu telas bu merak anlamadim. annenizle konusun bu konuyu abartmasin...

bencede anneniz neden bu kadar ısrarcı anlamadım bende 24 yaşındayım anneme kalsa evlendirmeyecek ama kısmet böyle şeyler hadi evlen diyincede olmaz . inşallah anneniz anlayışlı davranır belkide bir erkek arkadaşınız yok diye düşünüyordur biraz sosyal olmanızı istiyordur bence bu konuda annenizin içini rahtalatırsanız problem kalmaz

Back
X