Sizin bebeğiniz de gazman mı?

altini actigimda,avucumda kremi eritiyorum elim ısınıyor iyice.sonra yukardan asagiya dogru ve saat yonunde yediriyorum masaj yaparak.banyodan sonra ve aksama dogru altini actigimda yapıyorum

kızlar bu winsalbe nedir bana da yazın
benim oğlanda çok gazlı
delircem artık

sevcan google da windsalbe diye arat.sayfasında iletişim bilgilerinde telefon ve mail adresi avr.henuz eczanelerde satilmaya baslamadigi icin numune yolluyorlar

icerigi vazelin ve kimyon yagi.karnina cocugun suruyorsun.meltem almanyada onu kullanmiş memnun da kalmiş.ben de kullaniyorum bir suredir.masajla cocugn karnina yediriyorsun kremi.

gaz için ve gazın sebep olduğu karın ağrısı için civanperçemi kullanıyorum içirdikten sonra 3 4 dk. içinde ağzından gazını çıkarabiliyor kızım.hem karın ağrısı da kesiliyor bıçak gibi.rezene verip çocuğun beynini uyuşturmaktansa 3 4çay kaşığı civanperçemi veriyorum şimdiye kadar 5 6 kere verdim ve sonuç hep gazını rahatça çıkarması oldu.
isteyen deneyebilir

canım doktor çocuğu uyuşturur beynine etki eder dedi devamlı uyur içerse dedi rezene için verme dedi
anason da uyuşturuyor

kızlar benim buğlemimde ağlama yok inliyor ıkınıyor illa çıkarcak çıkartamıyınca sinirleniyor uyumak ne kelime gündüz uyuyor gece ayaktayız doktora götrdün 2 gün önce debridat isimli şurup verdi birde zinco kullanıyorum 2 gecedir şükür çok iyi ıkınmıyor kızarıp bozarınca alıyorum poposunu vura vura hafif belini okşayarak çıkartıyorum sonra uyuyor bana şurup çok iyi geldi doktorunuza danışınıp kullanmanızı tavsiye ederim

bende aynı şurubu 20gün 3defa 1çay kaşığı kullandım canım yanınada spazma-panalgine diye bi fitilde verdi sabah akşam yarım attım kutu bitene kadar kullandım walla bizim oğlanada çok ii geldi o şurup sindirim sistemini düzenliyormuş fitilde karın ağrısı ateş düşürücü olarak kullanılıyormuş gerçekten doğru ege çok ağlayıp kıvranınca bacaklarını çok çekince fitil attım 2dk sonra sus pus uykuya geçti hem kakasınıda rahat yaptırıyor bu fitil zaten dr sordum çok zorlanırsa arada o fitilden atabilirsin dedi gerçekten karnın ağrısını alıyor bide derecenin ucunu sokuyorum poposuna zeytinyağıda sürüyorum acımasın diye hem gaz çıkarıyo hem kakasını yapıyo çok şükür şu sıralar rahatız deneyin derim bende kızlarr sab sımplex kullanıyorum gaz ilacıda ondanda memnunumm

yarım kahve fincanı suya 3 karanfil atıp kaynatın, mamadan ya da sütten sonra 1-2 çay kaşığı vermeniz yeterli, biz doktorumuza da sorduk çözüm olduysa kullanabilirsiniz dedi. diye biri yazmış kkde buldum
uygulayın somucu merak ediyom

ben bu gaz için, kimyonu hiç ortadan kaldırmıyorum.
k,imyon hep mutfakta ortalıkta.. her yemeğe, çorbaya, salataya falan ekeliyorum kimyon mutlaka.

çay bardağına, kimyon demliyorum sıcak suyla, begüm'ün mamasına ekliyorum genelde bir tatlı kaşığı kadar kimyon suyu.

zinco içiriyorum, içindeki tarife göre gün içinde..

rezene çayı içiriyorum, kendim de içiyorum.

fakat ve lakin, begüm bütün bunlara rağmen, gazlı bir bebek olmaya devam ediyor.

kızlar benim bebeğimde çok gazlıydı,adeta ağlamaktan morarıyordu o derece yani
bir arkadaşımın tavsiyesiyle
sab simplex diye bir damla aldım
mucize gibi bişey,gazdan eser kalmadı
bende şiddetle tavsiye ediyorum herkese
yalnız her eczane satmıyor
bende zor buldum
türk malı değil.
izmirde oturanlar;ben kıbrıs şehitlerde alsancakta buldum.fiyatı 30 tl.

bizim gaz problemimiz 1 aydan sonra başladı metsil ve depridat pek işe yaramadı...şimdilerde ağzına 1 damla acı elma yağı veriyorum...yine acı elma yağıyla karnına ve topuklarına masaj yapıyorum ve rezene çayı içiyorum...işe yaradı deneyin isterseniz...

kızlar biz de gaz için mylicon relief adında bir damla kullandık.. arkadaşlarımız kullanmıştı doktor tavsiyesi ile bize de önerdiler ve sonuçtan acayip memnunuz.. hatta ilk şişe bitti, biz de gaz problemimiz yok die tekrar almadık ayy ne büyük bir hata yapmışız.. kıvrana kıvrana bir hal oldu oğlum.. ayakları sürekli kaskatıydı ıkınmaktan.. şimdi rahat günlerimize geri döndük nihayet :) günde 3 damla veriyoruz o kadar..
not: bu damla her eczanede yok, ithal bir ürün.. internetten satışı var ama araştırın derim ben..

hmm ben de soriyim doktoruma o ilaci

Kzlar 3 ayi dolupta gaz sorunu biten var mi? gaz sorunu bitenler buraya yazabilirse moral olucak bbize de :(

canım biizm biitti
önceden rezene zinco falan veriyordum yaklasık 20 gündür hiç bişi vermiyorum
cok hareketlendi ve kendi gazını kendi cıkarıyo

bizim de bitti gaz sorunumuz çok hareketlendi ve bazen sağına dönüyor ondan heral

Back
X