Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayır canım çok büyük değil, gidip yakından da görebilirsin. Ben zamanında çok araştırdım ve gerek kalite yönünden gerek şıklık ve kullanışlık açısından bunu tercih ettim.
Homend tercih etmemin en büyük etkenlerinden biri de garantiyi siz istediğiniz zaman web sitelerinden başlatıyorsunuz.
Ve en ufak bir arızada bu bir kahve makinesi de olabilir evinizden ürünü alıp, evinize geri teslim ediyorlar.
Müşteri hizmetleri de diğerleri gibi 10 saat hatta bekletmiyor. Arayıp direkt ulaşabiliyorsunuz.
Ben kahve makinesi için telefon açmıştım, çok yardımcı olmuşlardı.
Bir de sadece bu markada ilk defa çift bıçak tekolojisi kullanılmış. Resimdede görüldüğü üzere iki katta bıçak var.
Kek için bir yorum yapamayacağım çünkü çeyizlik aldım daha kullanmaya başlamadım ama sanmıyorum çünkü motorunun çok kuvvetli olduğunu söylemişlerdi.