- 12 Haziran 2013
- 568
- 698
- 53
- Konu Sahibi KaPrisLiPazen
çok şükür bi sıkıntı yok.bazı şeyleri geriden gidiyor ama zaten beklenen bi durum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç aylık bebeginizçok şükür bi sıkıntı yok.bazı şeyleri geriden gidiyor ama zaten beklenen bi durum.
Biz 22 aylığız bizden büyük :) olsun büyüdükce duzelir benm arkadasm da 7 aylık ve 2 kg doğmuş herkes bu kız ölür böyle büyümez demişler ama kiz simdi 180:)bebeklikten çıktı gibi 25 aylık ama 7 aylık doğdu
ay çok geçmiş olsun geçer inşallah daha küçük.geç çıksın bişi olmaz.keçi sütü içirin.ben alerjisi olmadığı halde 1 yıl keçi sütü verdim.anne sütünü çabuk bıraktı 11 ay benim zorumla verebildim anca.beslenme sorunu yaşamayan yok sanırım.benimki üç beş çeşit dışında yemek yemiyor.Bizim de inek sütü alerjimiz var saclarimız seyrek ve dislerimiz yavaş çıkıo(( aptamil pregomin as verdi dr ama onuda içiremiorum tadi berbat bişey çok zorlarsamda felaket ağlıyor dayanamiorum bakalm bende bekliorm artık geçermi diye
(
çok şükür ciddi problemlerimiz olmadı.zamanında olsaydı 16 şubatta doğacaktı.daha 24 aylık bile sayılmaz.Biz 22 aylığız bizden büyük :) olsun büyüdükce duzelir benm arkadasm da 7 aylık ve 2 kg doğmuş herkes bu kız ölür böyle büyümez demişler ama kiz simdi 180:)
Keçi sütünude denedim ama acillik olduk inek sütunden daha çok dokunduay çok geçmiş olsun geçer inşallah daha küçük.geç çıksın bişi olmaz.keçi sütü içirin.ben alerjisi olmadığı halde 1 yıl keçi sütü verdim.anne sütünü çabuk bıraktı 11 ay benim zorumla verebildim anca.beslenme sorunu yaşamayan yok sanırım.benimki üç beş çeşit dışında yemek yemiyor.
Hicc üzülme bu konuda derim etrafmda coook gördüm prematüre dogup benden sağlıklı olanlari inşallah sizin bebeginizde sağlıklı olur büyüyünce farkedersiniz sanki prematüre bebekler hayata daha fazla tutunuyolarçok şükür ciddi problemlerimiz olmadı.zamanında olsaydı 16 şubatta doğacaktı.daha 24 aylık bile sayılmaz.
Ah zamane çocukları bize annem salcali ekmek yapardi bayila bayila yedirk :) benimki yemeğin kokusundan burun kıvirır bazen 20 tencere yemek yaparm anca 1 ini begenir paşamız:))o size yasak olanları benimki kendi isteğiyle yemiyor zaten
taneli hiçbirşeyi yemiyor neredeyse
köfte mercimek çorbası yoğurt lahmacun ve mücver
bunların dışında ne pilav ne makarna ağzına sürmez.
aynen bizimki de gurme bi çocuk çok lezzetli değilse yemek yemez sadece ekmek yer
Ah zamane çocukları bize annem salcali ekmek yapardi bayila bayila yedirk :) benimki yemeğin kokusundan burun kıvirır bazen 20 tencere yemek yaparm anca 1 ini begenir paşamız:))
Aynen bende yapamiormevet aynen katılıyorum.
aç bırakmak lazım yemeleri için onu da yapamıyoruz maalesef kıyamam ben![]()