Sizin de son haftalarınızda reflünüz arttı mı?

gülencim neymiş bu hamilelik ya ben hayatımda bu kadar şikayeti bi arada yaşamadım hem midem yanıyo hem karnımın üzeri acıyo kasıklarım ağrıyo ne zormuş anne olmak :)bende mide yanması için rennie şurup kullanıyorum çok iyi geliyo tadı çok kötü ama daha yutarken yanmayı yok ettiğini hissediyorum resmen.başka herşeyi denedim iyi gelen tek şey şurup oldu..

35 haftalık hamişim ve reflüm oldukça arttı bazen uykumdan uyandırıyor,ıyyyy iğrenç bir şeyy yaaa...neyseki doğuma az kaldı...reflü illetinden tez zamanda kurtulalım arkadaşlar....AMİNNNN

gülencim neymiş bu hamilelik ya ben hayatımda bu kadar şikayeti bi arada yaşamadım hem midem yanıyo hem karnımın üzeri acıyo kasıklarım ağrıyo ne zormuş anne olmak :)bende mide yanması için rennie şurup kullanıyorum çok iyi geliyo tadı çok kötü ama daha yutarken yanmayı yok ettiğini hissediyorum resmen.başka herşeyi denedim iyi gelen tek şey şurup oldu..

ben hala direniyorum rennieyi içmemek için ancak tuttumu ölecek gibi oluyorum helede sırt ustu yatıyosam gırtlaklıyolarmış gibime geliyo canımm
gercekten hamillelşik zor hele benim yaşamadım kalmadı yani bebek oynuyor sanki aşadan hop diye çıkıcak

Son haftalarda benim de midemde ciddi bi yanma var.. Midemin suyu geliyo bazen eyvahedigeldismile
Elimde kanyak içer gibi Renie şişesiyle geziyorum valla..

Back
X