sizin düsünceleriniiz nelerrr?? cok korkuyorumm yardimmmm?????

hasretim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
118
0
46
Almanya
arkadaslar ben 2 senelik evliyim henüz cocuk düsünmüyoruz .21 yasindayim kendimi hazir hissetmiyorum ve daha okulum var gecen ayin 20sinde adet gördüm bugün ayin 23 ve daha adet olmadim dün gece bir agriyla uyandim belim cok agridi hasta oldum sandim ama tuvalete gittigimde hicbirsey yoktu ara ara adet olacakmisim gibi belime agri giriyor ne yapcam bilmiyorum lütfen beni yanlis anlamayim cocuga kesinlikle karsi degilim ama su 1 sene icinde olmamasi gerek tabi ilerleyen zamanlarda bende istiyorum bu cocucgumun olmasini... simdi ne yapcam bilmyorummm arkadassss lütfennnn yardimmmmmmmmmmmmmmm

arkadaslar lütfen yardimm edinn sizden baska bu konuyu anlatabilecegim kimse yokk:(( kimseye sölemek istemiyorumm

Son düzenleme:
Bence bi test yapmalısın çünkü 3 gun gecikmiş hamileliktede bel ağrısı ve sancı olur test yapmadan hic bir sekilde emin olamazsın yarın ilk isin bir eczaneye gitmek olsun bu arada madem cocuk düşünmüyorsunuz korunmuyormusunuz durumunu buradan bildir lütfen merak ederim cunku

arkadaslar ben 2 senelik evliyim henüz cocuk düsünmüyoruz .21 yasindayim kendimi hazir hissetmiyorum ve daha okulum var gecen ayin 20sinde adet gördüm bugün ayin 23 ve daha adet olmadim dün gece bir agriyla uyandim belim cok agridi hasta oldum sandim ama tuvalete gittigimde hicbirsey yoktu ara ara adet olacakmisim gibi belime agri giriyor ne yapcam bilmiyorum lütfen beni yanlis anlamayim cocuga kesinlikle karsi degilim ama su 1 sene icinde olmamasi gerek tabi ilerleyen zamanlarda bende istiyorum bu cocucgumun olmasini... simdi ne yapcam bilmyorummm arkadassss lütfennnn yardimmmmmmmmmmmmmmm

canım gebelik gibi sanki ya.ama eğer gebeysen de rabbim bi kolaylık verir üzülme.hayırlısı.bize bildir durumunu.

Bence bi test yapmalısın çünkü 3 gun gecikmiş hamileliktede bel ağrısı ve sancı olur test yapmadan hic bir sekilde emin olamazsın yarın ilk isin bir eczaneye gitmek olsun bu arada madem cocuk düşünmüyorsunuz korunmuyormusunuz durumunu buradan bildir lütfen merak ederim cunku

canimtest yapcaktim ama daha erken belli olmaz diye yaptirmadim...geri cekme yöntemiyle korunuyorduk canim bi kac kez yanlislikla kacti :( cok huzursuzum ne yapacagim bilmiyorum grcekten istedigim bi zamanda olmasini cok isterdim ama nasip iste yarin doktora gidebilirim büyük ihtmal sizede kesin haber veririm canim benim t.ederimm

kız nasıl duruyosun hala eşini yolla gidin bi nöbetçi eczaneye ALLAH gönlüne göre versin ama benim görümcemde aşırı bel ağrısıyla öğrenmişti hamileliğini hamişsende hiç üzülme RABBİM onun bi kolaylığını verir emin ol...

nilüfercim haklisin ama teste daha erken diye yapmadim canim biraz daha bekleyim dedim ... ama en kisa zamanda insallah! rabbim hayirlisini versinn insallah

nilüfercim haklisin ama teste daha erken diye yapmadim canim biraz daha bekleyim dedim ... ama en kisa zamanda insallah! rabbim hayirlisini versinn insallah

YAPMADINIZMI KIZZ.) git kan testi yaptır arkadaşım en iyisi.varsada bence bu anın tadını çıkar :16:

Back
X