- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
o cok soru soranlara
fazla merak kediyi öldurur de :)
hayatımda kımseye hıc oyle sorular sormadım merak etmedım
soran nıye soruyormus burda varsa oyle bırı merak edıyorum gercekden
keşke senin gibi olsam 1.72 boyum çokta zayıf değilim nişanlım minyon tipli bize birşey diyen olmadı şimdiye kadar ama derlerse dalarım herhalde sinir oluyorum böyle şeylere:)
Aslında fikir olarak evet bende dalmak istiyorum ama işte yapım pek el vermiyor
Banada sureklı evli olduguna hayta ınanmam sen daha 15 16 gösterıyosun dıyolar artık bende bunaldım bu sorulardan .s
1.72 boyunda , ondan biraz hallice kilolu birisiyimm. 23 yasindayim. Beni gorende 17-18 yasinda saniyor
Mukemmel bi duygu
Eşinle mutluysan gerisi boş ..
Ben de minyon tipliyim topuklu giymedikçe kendimi çocuk gibi hissediyorum bazen :) yetişkin olduğumu bilmeyen kapıyı çalan insanlar bile annen evde mi diye soruyorlar,ya da kaça gidiyorsun sen sorularıyla boğuştuğum da oluyor.açıkçası bozulduğu oluyor insanın ama güzel şey ilerde çok ekmeğini yeriz genç gösteririz:)boş verin yani,illa aşım göstereyim diyorsanız giyim kuşam ve tabi ki topuklu ayakkabı yapılmış saçlar imdada yetişebilir :) ben de işe yarıyor
Gülüyor ben senin babanım diye de bir güzel dalga geçiyor..
Tabi ki de mutluyum gerisi boş ama işte bazen insan takınca takıyor :)
Evet aslında haklısın ama o şekilde giyinemem ki.
Teknik servisiz ve sürekli tamir işleri ile ilgileniyoruz bende dahil.Bir elimde lehim ile dört dönüyorum ortada sanırım öyle giyinirsem herkes şaşırır
Aynen ya ben yine 55 kiloyum banada aynı şeyi diolar. Ki valla yemedigim şey yok sadece spor yaparım sıkı olmak icinBizim millet sağolsun meraklıdır.
Herşeyi merak ederler.Karşında ki rahatsız oluyormu olmuyor mu sormazlar.
Kilom yüzünden kaç kez laf işittim.
Sanki meraklıyım 45 olmaya kasti yemiyorum gibi davrandılar.
Eşine baba denilince o duygu kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?