Sizin Düşünceniz Nedir ?

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
5.359
17.566
498
Merhaba Sevgili KK Dostlarım.

Dışarıdan iyi birşeymiş gibi görünen fakat benim son zamanlarda hiç hoşlanmadığım bir durum var.
Yani bu durumdan artık ciddi ciddi rahatsız oluyorum.
1.66 boyu 45 kilosu olan zayıf bir bayanım.Minyon tipli kısıma giriyormuyum bilmiyorum.

Benim sıkıntım şu ki eşimle çalıştığım için gelen müşterilerin

- Baban geldi mi ?
- Abiniz mi oluyor ?
-Babanız değil mi o arkadaş ?
- Seni yeni mi aldılar buraya..

Tabi ki de nezaketli bir şekilde hafif bir tebessümle aksini dile getiriyorum fakat bu seferde karşımda ki kişiler " İnanmam sen 16 anca varsındır " diyorlar.Ve ikna olmak istiyorlar.Başlarda gerçekten önemsememiştim fakat bunu artık o kadar çok duyuyorum ki rahatsız olmaya başladım..
Ben 23 eşim 28 yaşında.Eşim kesinlikle yaşını gösteriyor.(Yani 16 yaşında çocuğu olabilecek baba gibi durmuyor ) Ben aynaya baktığımda ise karşımda 16 yaşında duran birisine hiç benzemediğimi düşünüyorum.Ha evet çok feninen bir görüntüm yok yalan değil.Bakıldığında asla böyle woowww denilmez ama çocuk gibi de değilim.
Neden insanlar merak ediyor anlamıyorum.

Ben gittiğim hiç bir teknik serviste bulunan kişilere bu sizin kızınız mı ya da sevgiliniz mi diye sormuyorum yani gereksinim duymuyorum..Beni ilgilendirmediğini düşünüyorum...

Aslında fikirden çok sadece içimi dökmek için yazdım çünkü artık gerçekten rahatsız oluyorum..
Bu konuda da yapılacak neler olabilir ki bunu da bilmiyorum.Yani çözüm benden yana nötr.

o cok soru soranlara
fazla merak kediyi öldurur de :)
hayatımda kımseye hıc oyle sorular sormadım merak etmedım
soran nıye soruyormus burda varsa oyle bırı merak edıyorum gercekden

keşke senin gibi olsam 1.72 boyum çokta zayıf değilim nişanlım minyon tipli bize birşey diyen olmadı şimdiye kadar ama derlerse dalarım herhalde sinir oluyorum böyle şeylere:)

o cok soru soranlara
fazla merak kediyi öldurur de :)
hayatımda kımseye hıc oyle sorular sormadım merak etmedım
soran nıye soruyormus burda varsa oyle bırı merak edıyorum gercekden

Gerçekten varsa bende merak ediyorum.
Ben inan birisi yaşımı tahmin et dediğinde es geçiyorum..

keşke senin gibi olsam 1.72 boyum çokta zayıf değilim nişanlım minyon tipli bize birşey diyen olmadı şimdiye kadar ama derlerse dalarım herhalde sinir oluyorum böyle şeylere:)

Aslında fikir olarak evet bende dalmak istiyorum ama işte yapım pek el vermiyor :D

Banada sureklı evli olduguna hayta ınanmam sen daha 15 16 gösterıyosun dıyolar artık bende bunaldım bu sorulardan .s

Banada sureklı evli olduguna hayta ınanmam sen daha 15 16 gösterıyosun dıyolar artık bende bunaldım bu sorulardan .s

Bizim millet sağolsun meraklıdır.
Herşeyi merak ederler.Karşında ki rahatsız oluyormu olmuyor mu sormazlar.
Kilom yüzünden kaç kez laf işittim.
Sanki meraklıyım 45 olmaya kasti yemiyorum gibi davrandılar.

1.72 boyunda , ondan biraz hallice kilolu birisiyimm. 23 yasindayim. Beni gorende 17-18 yasinda saniyor :KK53:

Mukemmel bi duygu :KK53:

Eşine baba denilince o duygu kalmıyor.:KK12:

Bence sevinin oh ne güzel çıtır gösteriyormuşsunuz kendinizi böyle motive edin insanların ne dediğine takılmayın gülüp geçin ve eşim deyin bozulsunlar :)

Ben de minyon tipliyim topuklu giymedikçe kendimi çocuk gibi hissediyorum bazen :) yetişkin olduğumu bilmeyen kapıyı çalan insanlar bile annen evde mi diye soruyorlar,ya da kaça gidiyorsun sen sorularıyla boğuştuğum da oluyor.açıkçası bozulduğu oluyor insanın ama güzel şey ilerde çok ekmeğini yeriz genç gösteririz:)boş verin yani,illa aşım göstereyim diyorsanız giyim kuşam ve tabi ki topuklu ayakkabı yapılmış saçlar imdada yetişebilir :) ben de işe yarıyor ;)

Eşinle mutluysan gerisi boş ..

Tabi ki de mutluyum gerisi boş ama işte bazen insan takınca takıyor :)

Ben de minyon tipliyim topuklu giymedikçe kendimi çocuk gibi hissediyorum bazen :) yetişkin olduğumu bilmeyen kapıyı çalan insanlar bile annen evde mi diye soruyorlar,ya da kaça gidiyorsun sen sorularıyla boğuştuğum da oluyor.açıkçası bozulduğu oluyor insanın ama güzel şey ilerde çok ekmeğini yeriz genç gösteririz:)boş verin yani,illa aşım göstereyim diyorsanız giyim kuşam ve tabi ki topuklu ayakkabı yapılmış saçlar imdada yetişebilir :) ben de işe yarıyor :KK66:

Evet aslında haklısın ama o şekilde giyinemem ki.
Teknik servisiz ve sürekli tamir işleri ile ilgileniyoruz bende dahil.Bir elimde lehim ile dört dönüyorum ortada sanırım öyle giyinirsem herkes şaşırır :D

Bence takma kafana biz eşimle nişanlıyken düğün için alışverişe çıktığımızda eşimi babam sanmışlardı . Babanız mı o, gelip bu ürüne de baksın diye . Allahtan eşim duymadı. Onun dışında hep abim sanıyorlardı . Eşimde büyük göstermiyor ama yine de sanıyorlar .o_O

Tabi ki de mutluyum gerisi boş ama işte bazen insan takınca takıyor :)

Evet aslında haklısın ama o şekilde giyinemem ki.
Teknik servisiz ve sürekli tamir işleri ile ilgileniyoruz bende dahil.Bir elimde lehim ile dört dönüyorum ortada sanırım öyle giyinirsem herkes şaşırır :KK70:

:D siz de haklısınız.ama ne yaparsak yapalım nasıl görünürsek görünelim insanalar patavatsızlığa programlanmış gibiler.tek çözüm umursamamak önemsediğiniz insanların fikirlerine takılın birkaç dakika ya da saatliğine hayatınızdan geçenlerin fikirlerini boş verin gitsin:)

yaa benim de hamile olduğumu görenler acıyarak '' neden bu kadar erken anne olmayı seçtin?'' veya 'ay daha çok gençsin' diye haykırıyolar. ama 27 yaşında ve dört yıllık evliyim. bodur tavuk her dem piliç midir bilemiyorum ama benim de canımı sıkıyo bu minyon olma meselesi :(

Densizlik günlük hayatta zaman zaman karşılaştığımız birsey...

2 ay kadar önce polis lojmanının çocuk parkına oğlumu götürdük, kenardaki banklarda joy boy ebat ebat kadınlar oturuyor, benim oğlum koşarken bankın birine yakın bir yerde düştü hemen yanına gittim kaldırdım baktım gülüyor birseyi yok öptüm falan, kadının biri ordan aayyy çocuğun annesi yok mu, nerde dedi,benim dedim ama zoruma gitti anne hali tavrı yok mu bende ne demek bu falan oldum modum düştü

A
Bizim millet sağolsun meraklıdır.
Herşeyi merak ederler.Karşında ki rahatsız oluyormu olmuyor mu sormazlar.
Kilom yüzünden kaç kez laf işittim.
Sanki meraklıyım 45 olmaya kasti yemiyorum gibi davrandılar.

Eşine baba denilince o duygu kalmıyor.:KK12:
Aynen ya ben yine 55 kiloyum banada aynı şeyi diolar. Ki valla yemedigim şey yok sadece spor yaparım sıkı olmak icin

Back
X