sizin eşlerinizde böyle mi?

edaligeceler

Du bist mein schatz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
519
683
78
Merhaba.
Ben istiyorum ki esim,ben söylemeden,dürtüklemeden
Disari cikmayi,gezmeyi teklif etsin.
Hadi hazirlan cikalim desin.
Ama benim soylemem,hatta israr etmem gerekiyor bazen.
Kendiliginden dusunemiyor,cani istemiyor.
Ama arkadaslariyla kosa kosa gidiyor o ayri.
Ben artik kiziyorum,bu sefer de tamam hadi kalk gidelim diyor ama, bunu istemiyorum iste. Benim israrimla kendi istemeden olunca.
Simdi hazirdan bir bebegimizde oldu ama engel degil. Onunlada yapabiliriz tabikii.
Ve ben anne degilken,annelik yapma yolunda mutluyum ama biraz yorgunum. :(
O yuzden bu kadar takiyorum galiba...

dediginizde çikiyorsa buda bisey , bi gun onceden hatta hafta onceden gezme programini yapin verin eline
sonrada gidin gezin

Merhaba.
Ben istiyorum ki esim,ben söylemeden,dürtüklemeden
Disari cikmayi,gezmeyi teklif etsin.
Hadi hazirlan cikalim desin.
Ama benim soylemem,hatta israr etmem gerekiyor bazen.
Kendiliginden dusunemiyor,cani istemiyor.
Ama arkadaslariyla kosa kosa gidiyor o ayri.
Ben artik kiziyorum,bu sefer de tamam hadi kalk gidelim diyor ama, bunu istemiyorum iste. Benim israrimla kendi istemeden olunca.
Simdi hazirdan bir bebegimizde oldu ama engel degil. Onunlada yapabiliriz tabikii.
Ve ben anne degilken,annelik yapma yolunda mutluyum ama biraz yorgunum. :KK43:
O yuzden bu kadar takiyorum galiba...
Onunla aynı şekilde oturup konuşsanız senden beklıyorum deseniz yinede degısmezmı acaba tavrı ?
Birde sessiz durgun kalmayı deneyin belki kafasına dank eder benım karımın dolaşmaya ihtiyacı var cıkartayım rahatlasın biraz der.

Haziranda bebegınız olmuş sanırsam ben öyle anladım

Benim ki de beni surukluyo disari. Bi kere kalk dedi mi tamam bitmistir. Ben daha gik demeden, sen daha hazir degil misin, ben disarda bekliyorum diyo. Oylece kalakaliyorum.

Insaallah hayirlisiyla buyutursunuz.

Olsun sizin zorunuzlada olsa gidin. Hayir demeyin, gormemezlikten gelin. Gidin gezin eglenin. Zamanla alisir. Oyle yok tamam gelmiyorum derseniz sizi anlamaz, isine gelir.

Hatta haftada bir gununuz olsuj sabit o gun hep cikin.

Benim ki de beni surukluyo disari. Bi kere kalk dedi mi tamam bitmistir. Ben daha gik demeden, sen daha hazir degil misin, ben disarda bekliyorum diyo. Oylece kalakaliyorum.
Baskalari mutsuzken,bu konunun ustune nispet gibi oluyor.benim bir arkadasim boyle yapar.ve ben cok uzulurum cnm.kotu niyet degil ama,uzuluyorum.

Sukret kocana ben bazen kendimi paraliyorum yine goturmuyor isi yoksa bile isim var der ne sevgililer gununde ne evlilik nede dogum gunumde hediye alir qrtik bunada alistim bir tek bayramlarda yuzum guluyor opup basima koyuyorum
Hic yoktan iyidr derim
Yani israrlarina bak yine evet diyor bnde oda yok
Sen hep israr et canim o dusuncesz olsun

Onunla aynı şekilde oturup konuşsanız senden beklıyorum deseniz yinede degısmezmı acaba tavrı ?
Birde sessiz durgun kalmayı deneyin belki kafasına dank eder benım karımın dolaşmaya ihtiyacı var cıkartayım rahatlasın biraz der.

Haziranda bebegınız olmuş sanırsam ben öyle anladım
Yok canim,hazirdan:KK66: kardesimin bebegine bakiyoruz.
Dediginiz gibi yaptigimda isine geliyor
Gercekten bunu anladim
Bi adam niye gezmek istemez ki karisiyla...

:KK50:yalnız değilsin..Ayy ilk zamanlar üzülürdüm..Şimdi taktik geliştirdim..:DO gelmiyosa kız arkadaşlarımdan oluşan ekiple ben gidiyorum..Ya da iyi sen gelme ben gidiyorum diyorum bakıyo ki gidiyorum peşime takılıyo :D

Yok canim,hazirdan:KK66: kardesimin bebegine bakiyoruz.
Dediginiz gibi yaptigimda isine geliyor
Gercekten bunu anladim
Bi adam niye gezmek istemez ki karisiyla...
Hı bende dedım hazır bebek yanlıs yazılmıs sanırım diye hazıranı yapıstırıverdım :D
Valla hanı arkadaslrıyla da cıkmasa diyecegimki evi seven tıplerden ama arkadaslarıyla cıkıp sizle cıkmıyorsa kulagını çekmeniz lazım. :D

Back
X