Sizin evlilik karikatürünüz hangisi

Kadininkendi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
10
0
36
İstanbul
Evlilik için evli olanında, olmayanın da gencinin de yaşlısının da metroseksüelinin de lezbiyenin de 80 yaşındaki babaannemden beş yaşındaki çocuğa kadar neredeyse herkesin söyleyecek bir sözü var… Biz de nereden başlasak nasıl anlatsak bilemedikJ Sözü karikatürlere bıraktık...

Benim karikatürüm

$269502_246442098718825_218129538216748_947211_3053809_n.webp

Cennette bile havaya eziyet etmiş ademoğluJ Sevgili eski sevgilimde hala onun ayak izlerini takip etsin bakalım… Bu karikatürle baş hobisi küçük popusunu büyütmek olan eşime sesleniyorum. Bunu görseydi ağzını beş karış açıp hahahaaaa hihiiihii hohooho diye gülerdi herhalde. Bugüne kadar ben soydum o yedi.. Benim de havalıktan çıkıp kırmızı başlıklı kıza zehirli elma yediren kurda dönüşmemin artık zamanı geldi…

xxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
valla hoş anlatmışsın arkadaşım, zevkle okudum.. benim evlilik karikatürüm şimdiye dek ben polyannaydım .. sabrımın sonucu allahıma şükür iki aydır oda peter olarak yanıma gökten indi..:)) bundan sonra bir gelişme olursa onada yakıştırıp yazarım sanırım.. üzerinde baya düşünülse daha iyi sonuçlar çıkacağı kesin.. hoşçakal :))

valla cok tesekur ederim cok guzel bir konuya deginmissin,ben burda neyim pek bilemedim ama esim uzayli diyim,onun kendine ait tek kisilik bi dunyasi var.bende burdan ona tek kisilik dunyasinda mutluluklar dilerim:9:

Back
X