Sizin icin onemli kriter

mutsuzdemet

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
218
56
13
55
Hanimlar merhaba iliskimle alakali bazi sıkıntılar oldu yeni asklar heyecanlar bunlardan bahsetmistim. Peki merrak ettigim su sizce evlenecegim adamda ne gibi ozellikler olmali gercekten neden evleniriz hangi ozellik önemlidir karakter olarak nasil olmalı yaşıt mi olmali buyuk mu olmali maddiyat ne kadar onemli? Yardimci olursaniz sevibirm

Karakter derken sabirli sakin fevri asabi yumusak basli temiz kalpli vs vs

Bence evlilikte ilk dikkat edilecek unsur karşınızda ki sizi ne kadar olduğunuz gibi kabul ediyor ne kadar değiştirmiyor ve size ayak uydurabiliyor. En küçük konularda bile ne kadar orta yolu bulabiliyorsunuz. Kişiye bağlı olarak değişen de evlilikten beklentin nedir ve bu Ada'm sana bunu me kadar verebilir

Haklisiniz ya gercekten kisinin karakteri onemli yani benim ki de onemli karsi tarafi secebilmek icin ben yine de sormak istedim. Yasi gercekten buyuk mu olmasli?

Valla benim eşim benden 3 yaş küçük yaşla ilgili bir sorun yaşamadık hiç

En önemli ölçüt dengi dengine olacak. Özellikle kafa..

Adam olmali herseyden önce. Erkegin adam oldugu her yerde kadin prensestir zaten

Son düzenleme:
Sen düzgün ol, sabırlı ol, iyi gözlemci ol (demek istediğim bir erkek çıkınca Karsına kör olma, dikkat et onun davranışlarına, Ailesi ile iletişimine, yaşam tarzına, hayata bakışına, işine gücüne, sana karşı hal ve davranışlarına vs...)

Sonrası Allah' a kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…