Sizin önerileriniz de neler çıkıyor

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Sabah eşimin bir uygulama sini güncellemek için playstoreye girdim.
Önerilen uygulama da arkadaş lik sitesi vardı.ustune tıkladım neye göre öneriliyor diye arattım.

Google aramalariniza göre
E posta aramanıza göre
Etkileşimleri ise göre çıkti.

Ama Instagram kullanmaz.
Sadece mavi kuş face ve watsap kullanır ve bugüne kadar hiç böyle bir şey görmedim telefon da.mesela benim telefon da kızım oyun yüklediği için hep oyun öneriliyor.

Geçmiş indirilenler baktım hiç yok öyle bişe neden önerilir ki

Önerilen uygulama da arkadaş lik sitesi vardı.ustune tıkladım neye göre öneriliyor diye arattım.

E posta aramanıza göre

Ama Instagram kullanmaz.
Sadece mavi kuş face ve watsap kullanır ve bugüne kadar hiç böyle bir şey görmedim telefon da.mesela benim telefon da kızım oyun yüklediği için hep oyun öneriliyor.

Arama yapmış ama indirmemiş olabilir

Şöyle olabilir ben bazi uygulaması aramay usendigim için olay store yazıp buluyorum, gecen gün face ararken ilk sırada önerilerde bana da alakasız bı uygulama çıktı

Simdi baktim size ozel oneriler kisminda hep online alisveris appleri ve dil ogrenim uygulamalari var, bir iki de foto editleme. Evet bu benim telefonum dogru onermis😅 sanirim bi kurcalayasi gelmis bakinmis applere ama yuklememis

Bu bilgiler size neden lazım?
Arkadaşlık uygulaması yükleyip kullandıysa sizin için ne değişecek? Boşanacak mısınız? Boşanacaksanız kurcalayın. Ama boşanmayacaksanız ne anlamı var kendi zihninizi bu saçmalıklarla yormanızın?

E posta aramanıza göre

Ama Instagram kullanmaz.

Ben şimdi baktım önerilerimde arkadaşlık tanışma uygulaması çıkıyor. Bu tanışma uygulama reklamı niye çıkıyor diye baktım, mevcut konumuma göre çevremdekilerin kullandığı uygulamar, benim bölgemde çok kullanılan uygulamalar olmasından kaynaklıymış.

Bu bilgiler size neden lazım?
Arkadaşlık uygulaması yükleyip kullandıysa sizin için ne değişecek? Boşanacak mısınız? Boşanacaksanız kurcalayın. Ama boşanmayacaksanız ne anlamı var kendi zihninizi bu saçmalıklarla yormanızın?
Laf olsun torba dolsun pazar pazar canlar sıkılmış,sohbet aserilmis,sonuç ise eften puften bir konu işte.

Olabilyor demek günahıni alnım hemen
Konuyu görünce girip baktım play store'a, alakasız şeyler çıktı; dil öğrenim programı, taksi çağırma uygulaması, yemek sepeti, emlak, fotoğraf düzenleyici.. Bunlarla ilgili bi mail yok, arama da yapmadım google'dan.
Herkeste aynı algoritma çalışmıyor olabilir, hemen kötü düşünme.

Ben şimdi baktım önerilerimde arkadaşlık tanışma uygulaması çıkıyor. Bu tanışma uygulama reklamı niye çıkıyor diye baktım, mevcut konumuma göre çevremdekilerin kullandığı uygulamar, benim bölgemde çok kullanılan uygulamalar olmasından kaynaklıymış.
Bende de arkadaşlarım çok kullanır yemek sepeti, taksi uygulaması, dil uygulamaları vs, ondan kaynaklı çıktı sanırım.
Bi ara da saçma sapan oyun uygulamaları çıkıyordu, ki hiç oyun oynamam bilgisayar veya telefonda.

Bende de arkadaşlarım çok kullanır yemek sepeti, taksi uygulaması, dil uygulamaları vs, ondan kaynaklı çıktı sanırım.
Bi ara da saçma sapan oyun uygulamaları çıkıyordu, ki hiç oyun oynamam bilgisayar veya telefonda.
Nasıl yani arkadaşlariniz ile ortak wifi mi kullayorsunuz

Back
X