• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin tavriniz ne olurdu?

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.604
11.547
498
Ayni sitede karsilikli binada oturuyoruz esimin ailesi ile.Ben her ailemin yanina yada tatile gittigimde onlarla vedalasir anahtarimida teslim ederdim..cekinmeden dolaptakileri kullan derdim.
Gecen hafta almanyaya akraba ziyaretine gitmisler.esim tesadufen aryor bisey sormak icin.biz hava alnindayiz:) almanyaya gidiyoruz diyorlar.saka gibi:)
Evi dert etmeyin ben kizima biraktim..taa 20 dakka uzakta oturuyor kizi:)

Kayinvalidemi cok severdim..yogun hayal kirikligi yasiyorum..ve sanirim ben hep iyi gordugum icin iyi baktigim icin iyi olmusuz..zira suan cayimi yudumluyorum..eve bakiyorumda bize ne katkilari oldu ki diyorum..gozume hic batmayan hersey suan batiyor bana..kendimi degersiz yok sayilmis hissettirdiler tum iyi niyetimden yine maraz dogurdum.aferin bana!!

Kibarlik olsun diye bile insan
aramazmi..vedalasmazmi..yok 10 gun oldu arayan soranda yok..bi arzunuz varmi diyende yok..dusunende yok...
Geldiklerinde tavrimi nasil alacagim konusunda cok kararsizim

Valla kuzum o kadar iyi anlattın ki kayınvalideni olmuşsunuzdur nazar .Her zaman ki gibi davran , ne gerek var huzursuzluğa.

M ManzaramDeniz
evlatlarina haber vermemeleri kabaliktan da ote dusuncesizlik. ben annemi bir kere aradigimda ulasamasam panik olurum mesela.
Ama onun disinda siz elmayi seviyorsunuz diye, elmanin da sizi sevmesi sart mi? hayir. anahtarini vermek zorunda degil ki bana kalsa siz de vermeyin derim.
bunlari dert etmeyin.

Hımmmmm
Ben de bir yere giderken gidiyorum demeyi sevmem ve gereksiz görürüm. Yurt içi ya da yurt dışı fark etmez.
Şart mı size haber vermesi?
Neden bu kadar önemsediniz?
Haber vermedi diye zarar göreceğiniz bir durum mu oldu?
Ya da evdeyiz diye yalan söyleyip mi gittiler?

Bence abartmayın.
Kendi hayatınızla ilgilenin.

Siz evinizin anahtarını verdiyseniz bu sizin seçiminiz. Onlar da aynısını yapacak diye bir şart yok.
Bundan sonra da vermeye devam edebilirsiniz. Bu sizin kararınız. Kararlar karşılıklı olacak diye de bir kural yok. Onlar vermedi diye kırılmanız gereksiz.

M ManzaramDeniz
evlatlarina haber vermemeleri kabaliktan da ote dusuncesizlik. ben annemi bir kere aradigimda ulasamasam panik olurum mesela.
Ama onun disinda siz elmayi seviyorsunuz diye, elmanin da sizi sevmesi sart mi? hayir. anahtarini vermek zorunda degil ki bana kalsa siz de vermeyin derim.
bunlari dert etmeyin.
Mevzu ev anahtar degil aslinda.ne yapacagim ki evini..esas mesele guven duymamasi..beni ayirnasi..nede olsa el kiziyim..nasil dusundugu beni cok rahatsiz etti

Mevzu ev anahtar degil aslinda.ne yapacagim ki evini..esas mesele guven duymamasi..beni ayirnasi..nede olsa el kiziyim..nasil dusundugu beni cok rahatsiz etti

guven ile alakali oldugunu sanmiyorum. dedigim gibi tamamen dusuncesizlik evlat olarak esinize dolayisiyla da size haber vermemesi ama aksi durum sizin disinizda.

Aman anahtarı silent_woman'a vermeyeyim de bilinçli olarak onu üzeyim diye bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum

Bence abartıyorsunuz. Güvenle ilgisi yok bunun. Ben anneme sonsuz güvenirim ama anahtarımı vermem... Ne alaka?

Hımmmmm
Ben de bir yere giderken gidiyorum demeyi sevmem ve gereksiz görürüm. Yurt içi ya da yurt dışı fark etmez.
Şart mı size haber vermesi?
Neden bu kadar önemsediniz?
Haber vermedi diye zarar göreceğiniz bir durum mu oldu?
Ya da evdeyiz diye yalan söyleyip mi gittiler?

Bence abartmayın.
Kendi hayatınızla ilgilenin.

Siz evinizin anahtarını verdiyseniz bu sizin seçiminiz. Onlar da aynısını yapacak diye bir şart yok.
Bundan sonra da vermeye devam edebilirsiniz. Bu sizin kararınız. Kararlar karşılıklı olacak diye de bir kural yok. Onlar vermedi diye kırılmanız gereksiz.
Sizin gibi dusunmuyorum.karsi komsudan bahsetmiyorum.aile degerlerinden bahsediyorum.olumu var gidip donmenek var.insan vedalasmazmi.anahtar meselesinde kendime kiziyorum zaten.ben kendi annemden ayirmamistim.insan uzuluyir iste.aydinlandim artik.

Sizin gibi dusunmuyorum.karsi komsudan bahsetmiyorum.aile degerlerinden bahsediyorum.olumu var gidip donmenek var.insan vedalasmazmi.anahtar meselesinde kendime kiziyorum zaten.ben kendi annemden ayirnamistim.insan uzuluyir iste.aydinlandim artik.

İyi de ölüm evde otururken de olabilir. O zaman her dakika konuşmak lazım.
Hem öldüler diyelim, ne olacak ki. Sizin haberinizin olmasının ne faydası olacak? Size veya onlara? Ya da ne zararı olacak..

Abartıyorsunuz

Aman anahtarı silent_woman'a vermeyeyim de bilinçli olarak onu üzeyim diye bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum

Bence abartıyorsunuz. Güvenle ilgisi yok bunun. Ben anneme sonsuz güvenirim ama anahtarımı vermem... Ne alaka?
O sizin degerleriniz bakis aciniz.ben cok farkli birseyden bahsediyorum.

O sizin degerleriniz bakis aciniz.ben cok farkli birseyden bahsediyorum.

Siz bizlerin bakış açısını merak ettiğimiz için açmadınız mı bu konuyu?
Tabi ki bu da benim değerlerim ve bakış açım.

Beğenmediyseniz başka mesele

Ama abartmayın

Tum duygusalligimi alt ust ettin:) benide suclu ilan ettin:)
;) ben tavrımı koyardım şayet buda benm yapım biraz sert mizaçlıyım çünkü bu bence kesinlikle karşıdakini adam yerine koyup saymaksır değer vermekdir. Haber vermedn siz aynı sitedeykn bile yarım saat uzakdaki kızı bişey diyemem dmk size o kadar güznmiyor yada o kadar hesaba almıyordr diye düşünüyorm bu bnm fikrim.

Back
X