Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beraber gezseler ne olur pardon?
Bende bir görümceyim bir defa olsun kardeşimle yalnız bir yere gitmedim aksine ilk gelinimize söylerim dahası onlarla yan yana geziyor olmak beni çok mutlu eder
Bitiyorum bazılarının şu “ konu sahibini taşlayalım yüz de yüz haklı da olsa” ucuz kahramanlığınıza..
Bana da sadece trip atmamam icin yapiyor gibi geldi. Sonucta aksam benimle ayni eve girecek cekinmistir obur turlu olsa suan bir caba gosterirdi bence. Bilmiyorum yorgun kizgin ve kirgin hissediyorum tek bildigim bu
Madem neye bozulduğunuzu anladıysa eşiniz bence bunun peşine güzel bir konuşma yapın.Kendi kendinize küsmeyle veya trip midir nedir onlarla çözemezsiniz.Eşinize kırıldığınızı,hizmet ederken iyi hoş ama bir yerlere giderken neden sizinle beraber gitmenizi istemediğini,böyle yapılınca dışlanmış hissettiğinizi söyleyin.Ama,üzgün bir ifadeyle,kavga eder gibi değil.Size hak verip bir daha öyle davranmaz bence.Değer verme konusunda söylediklerinize ayrıca katılıyorum.Kimseye hak ettiğinden fazla değer vermemek gerekiyor bence.
Beraber gezseler ne olur pardon?
Bende bir görümceyim bir defa olsun kardeşimle yalnız bir yere gitmedim aksine ilk gelinimize söylerim dahası onlarla yan yana geziyor olmak beni çok mutlu eder
Bitiyorum bazılarının şu “ konu sahibini taşlayalım yüz de yüz haklı da olsa” ucuz kahramanlığınıza..
Pardon konu sahibini nerde taslamisim? Ucuz kahramanlik derken??? Sizin yaptiginiz gibi mi..
Anliyorum bazilari da polemikten besleniyor sizin gibiler ama burda herkes dusuncesini paylasiyor. Bana katilmak zorunda degilsiniz fakat tartismanin, fikir beyan etmenin de bir uslubu vardir!
Sirf tartisma yaratmak adina sizin gibi alintilama yapanlar yuzunden insan forumdan soguyor.
2 kardeş plan yaptıysa gelip gelmemek 3. kişinin kararı olmaz. Ki planı yapan da görümceymiş. Her yerden çıkmamak lazım.
Konu sahibi madem gezmede istenmiyorsun evinde de sen geri dur. O zaman bunlar gözüne batmaz. Çocukla filan da gezmeye gidilmiyor doğru. Siz bırakacak biri varken istenilmediğinize göre ortada başka bir durum var. Bundan sonra ona göre hareket edersiniz.