Sizinde basınıza geldmii?????yardımedin!!!

Değişir diye birşey yok. Karakter neyse o dur. Evlenince değişir ya da değişti derler ya yalan. Evlenince değişmez. Değişti diyenlere de diyeceğim maalesef o zalım kocalar gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor o kadar.
Tesekkur ederım güzel yorumlarınız ıcın.dedıklerınızı hep düsünücem :((

Benim de eşimin de bekar arkadaşları bizim eve gelir.
Hatta esimin arkadaslarindan bir tanesi artık ailemizden gibi. oglumun öz amcası yok amca kontenjanını ona verdik :)
Haftada bir gelir. En olmadı 15 te 1 mutlaka. Saygılı biri, sevgilisi de gelir bazen.
Duzenli olarak kalan yok tabiki, ama kalan çok oldu. Şehir dışından gelen benim arkadaşlarım da eşimin arkadaşları da.
Alkol kullanan insanlar değiliz. Dolayısıyla oturup içme vs olmaz.
Ama sabaha kadar muhabbet edilir genelde. Hazır bir araya gelmişken, insan vakti pek düşünmüyor.
Çok şükür utanacak, çekincek, yüz kızartıcı herhangi bir şey yaşamadık. Yaşayabilme ihtimalimiz aklıma dahi gelmedi.
Seviyeyi korumayı bildikten ve karsimizdakine insan olarak bakabildikten sonra problem yok bence.

Merhaba arkadaslar bakın yardıma ihtiyacım var.öncelikle neolur mantıklı cevablar werin anlatacaklarıma.7aydır bırlıkdeyız.ben 26yasındayım oda benden altı yas buyuk.tum arkadasları evlı.ve benım sevgılım her hafta sonu bu ewlı arkadaslarında kalıyor sabaha kadar ıcıyorlar oturuyolarlar o süre zarfında ise benimle ilgilenmiyor.bana hep arkadaslarımla iyi anlasacaksın diyordu ve bende anlasıyordum normalde. Ancak bizim ailelerimiz tanısacakdı ve ewlenecekdık bir yıl icerisinde.ama bana göre bır erkek ewlı arkdaslarının ewınde esıyle aynı masada aynı catı altında olmaması lazım erkek kadın sonucda yasananları bılıyoruz günümüzde.ve benden bu sebepden ayrıldı.arkdaslarınla kalmasını kabul edersem dewam edicez etmessem ayrcaz yolları dedi bende kabul etmedim.ve bitti. Siz istermiydiniz evinizde esiniz bekar arkadaslarını getirsin yada siz izin veirrmisimiz sevgliniz sizsiz bu tarz ortamlara gitsinn
Çok aşırı samimiye yemeğe gidebilir ama kalmak ne alaka içki varsa oturmaya da gitmesin.
Eşim asla bekar bir arkadaşını yatıya izin vermez çok saçma.
Sen daha normal birini bul tatlım ya böyle değişik ilişkilerin içinde Yitip gitme.senden ayrılmakla büyük iyilik yapmış sana

1 içki içenden hayır zaten gelmez üstelik evli çiftin evlerinde kalması çok çirkin ve onu kabul edenlerden de hayır beklenmez bence bırak bundan sana koca moca olmaz evlenirsende sadece sabır taşı olursun benden söylemesi .....

Back
X