Böyle giyinen kızlar da baksınlar diye giyiniyorlar zaten =) Sonra da beni et parçası olarak görüyor değer vermiyor diye sızlanırlar. Hangi özelliğini ortaya koyarsan onu görürler, haberleri yok =)Bugun cok yakin bi arkadasimla bu konuyu konustuk biz de. Kendisi erkek ve hicbi sozunu sakinmiyor benden. Izmirde yasiyoruz. Hatta konuyu kendisi acti bana. Afedersiniz poposunun yarisini disarda birakan bi sort giymis kizin teki. Onu gordugumuzde dedi ki ya siz kizlari anlayamiyorum ne dusunerek boyle seyler giyiyorsnuz? cok mu seksi oldugunuzu dusunuyosnz? Demisti. Yani aslinda boyle kizlar erkeklere itici geliyor ama cok kiz görmemiş, her gordugune de atlayan erkekse bol bol bakar zaten. Bu arada erkek arkadasimin da guzel bi kiz gordugunde baktigini dusunuyorum yanimdayken baktigini gormedim. Ama ben de bakiyorum hepimizin de yakisikli bi erkek gordugunde baktigini dusunuyorum. Ancak onunla ilgili rahatsiz edici seyler dusunup dusunmediklerini hicbir zaman bilemeyiz. Rahatsizlik verecek sekilde bakiyorsa ve 'sen birlikte de olursun' a cevp olarak 'canim istemedigi icin olmaz' diyosa bence de bu iliski gozden tekrar gecirilmeli..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.