Sizinde eşleriniz bu kadar sorumsuz mu?

Agustos90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
167
66
48
Hepiniz cok degerli yorumlar yazmissiniz. Yol gösterdiğiniz için tesekkurler

Son düzenleme:
Her gün bir sikayetten sıkıldım artik. Dün gece deseniz berbat gecti o gitti babasiyla disariya vs. 2 ay once dusakabin kirildi cam. 2 aydir cam gelmis evin antresinde duruyor. Her gu. Soyluyorum ama halen getirmiyor. Illa ustume dussun kirilsin mi anlamasi icin. Haliyi supurecegim duser diye korkuyorum. Ya bu sorumsuzlugu ailesine mi anlatsam. Acaba babasini arayip bir camci getirebilirmisiniz desem. Belki onlarda ogullarini anlarlar.tek basima adam etmekten yoruldum. Adamin tek bildigi dükkani baska bisey bildigi yok hayatta. Ot gibi. Kiş bitecek halen antrenin kaloriferi bozuk yaptirmadi. Sizce boyle durumlarda ne yapmaliyim tepki olarak?

Canim siz iliskiniz suresi boyunca ciktiniz mi ? Ne kadar sure ?yoksa tanistirildiniz mi ? merak ettim :)

Kalan camı kır paramparça et.
Ben öyle yapıyorum 1 2 kere söylerim hala yapmazda o bozuk seyı ımha edeerim.
1 - 2 kere yaptım .Birdaha asla ikiletmedi.

Her gün bir sikayetten sıkıldım artik. Dün gece deseniz berbat gecti o gitti babasiyla disariya vs. 2 ay once dusakabin kirildi cam. 2 aydir cam gelmis evin antresinde duruyor. Her gu. Soyluyorum ama halen getirmiyor. Illa ustume dussun kirilsin mi anlamasi icin. Haliyi supurecegim duser diye korkuyorum. Ya bu sorumsuzlugu ailesine mi anlatsam. Acaba babasini arayip bir camci getirebilirmisiniz desem. Belki onlarda ogullarini anlarlar.tek basima adam etmekten yoruldum. Adamin tek bildigi dükkani baska bisey bildigi yok hayatta. Ot gibi. Kiş bitecek halen antrenin kaloriferi bozuk yaptirmadi. Sizce boyle durumlarda ne yapmaliyim tepki olarak?
hiçbirşey yapamazsın adamın yapısı bu değişmez kişiliğinde var sorumsuzluk. nerden biliyorsun derseniz bendede aynından var ordan biliyorum :KK48:

bizim gecenlerde kombide sorun vardı eşim anında halleti ama ufak tefek şeyleri benimkide pek önemsemez. Hepsi aynı bu erkeklerin arkasından itelemezsen hiçbirşey yapmazlar :)

Back
X