Doğuma Hazırlık Sizinde fikrinizi alabilirmiyim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Esra6161

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
300
8
296
Hollanda
Merhaba arkadaslar benim bir oglum var onun ismini ruyamda evlenmeden once gormustum. Ve evlendikten sonrada vefat eden kayinbabamin ismi oldugunu ogrendim ve ismine mehmet ersin koydum. Ama ersin olarak cagiriyoruz. Simdi ikinciye hamileyim bunun isminide ruyamda gordum hamile kalmadan once. Muhammed anil diye. Fakat esim hic istemiyor.
Ve yurtdisinda yasiyorum anil ismini daha degisik okuyorlar.
Ama ben baska isim koymakta istemiyorum icim hic rahat degil.
Sizce ne yapsam? Sizce anil ismi guzelmi?
Fikirlerinizi soylerseniz cok sevinirim

Bence anıl ismi çok hoş muhammet anıl da cok uyumlu olmuş.
Sırf oradakiler iyi telaffuz edemez diye istediğin ismi mi koymayacaksın?
Mühim olan sizin beğenmeniz. Bence rüyanda görmüş olman da ayrı bi güzellik canım.
Adıyla yaşasın insallah.

Ben Anıl ismini çok severim, bence çok güzel bir isim :16:
Eşiniz ikna olur inşallah :29:

Anıl hem çok hoş, hemde anlamı güzel bir isim.
Rüyanızda gördüyseniz vardır bir hikmeti.
Fakat eşiniz istemiyorsa ne yapacaksınız?:26:

İsimler çok güzel.
Ve bebekleriniz doğmadan önce onların isimlerini rüyanızda görmeniz müthiş birşey :16:
Bunlar, onların kaderinin güzel olması için bir işaret bile olabilir :nazar:
Allah uzun ömürler nasip etsin. :)

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim inan bunlari duymak beni cok mutlu etti. Esim isim konusunda aslinda bana birakti. Fakat eski mazisinden dolayi anil isminden pek hoslanmiyor. Ama bu yorumlar ustune illa ikna ederim:)

Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
Anıl ismi güzel ama bence orada yaşıyorsanız, nasıl telaffuz edildiğine de dikkat etmelisiniz. Daha sonra çocugunuzun zor da kalmaması yada dalga konusu olmaması için.
Bide merak ettim en fazla ne olarak söylenebilir ki? :44:

Yurtdisinda I harfi yok onun yerine i kullaniyorlar. Anil diye. Soylenis sekli
Cirkin oluyor fakat benim ismim esra oldugu halde cirkin okunuyor (Ezra gibi)Bunun o kadar sorun olacagini zannetmiyorum.
Insallah ismi gibi yasar. Cok tesekkur ederim.

Back
X