slm kızlar ben 24 haftalık hamileyim dün doktor kontreline gittim bebegin ters oldugunu söyledi bebegi ters olan varmı yada ilerde düz dönebiliyormu ..ters olan genelde sezeryanlamı dogum yapıo?
canım bende 29+5 deyım en son ultrasonda benim oğluşda ters duruyodu ama doktorum endişe etmememi söyledi hareket ettiği için pozisyonları değişebilir biz sadece ters durdugu ana denk geldik doğum yaklaştıkça gereken pozisyonu alır merak etmeyın dedi ama tabi sezeryan mı olur dönmezse onu bilemiyorum ..
merak etme canım bu haftalar önemli değil benimkide ters duruyodu ama doktorum yarım saatte bile dönebilir şuan bi zararı yok dedi son haftalarda ters olması kötü daha yeri geniş çok döner o
en son kontrole gittiğimde dr um olmadıgı içi nöbetcı dr muayne oldum 29 haftamdayım ve bebegımın ters olduunu soyledı boyle olursa sezeryan olur dedı ama strese gırmıyorum hayırlısı dıyorum bende normal dogum ıstıyorum bakalım bıdakı gıdısımde kendı dr ne soyleyecek yanı sonucta donebılır bunu solemelerı ıcın erken dıye dusunuyorum kıme sorsam aynı seyı soyluyorz
slm kızlar ben 24 haftalık hamileyim dün doktor kontreline gittim bebegin ters oldugunu söyledi bebegi ters olan varmı yada ilerde düz dönebiliyormu ..ters olan genelde sezeryanlamı dogum yapıo?
bnde bgn şeker yüklemesi için gttm cnm ultrasonada girdim doktor ters duruyo dedi ama detaylımızda düzdü o pozisyon değiştirir dedi doğuma yakın ters gelmesi snin için iyi normal doğum olur dedi sorun yokmuş yani sıkıntı etme
26 haftalikken bize de ters duruyor demisti doktor. Epey endise ettim ilk dogumum normalken bunda sezeryan istemiyorum. İnsallah nirmal yapabilirim bunu da.
Bugun kontrol icin gittim. Bebegim donmus, artik normal duruyormus. Bas i asagida, coook sevindim. İnsallah tekrar ters durmaz.
26+1 ken gittim dr a ters dedi ama endişe etmiyorum ben zaten daha zaman var allah ın izniyle yalnız şu da var sezeryandan da korkmuyorum nedense... çünkü drum bana normal doğurursam 1 ay oturamayabilirsin dedi kuyruksokumumda problem var.. hayırlısını istemek lazım Rabbim hangi doğum şeklini hayırlı yazdıysa o olsun inşallah... illa normal diye zorlamamak lazım arkadaşımın 21 dikişi var
26+1 ken gittim dr a ters dedi ama endişe etmiyorum ben zaten daha zaman var allah ın izniyle yalnız şu da var sezeryandan da korkmuyorum nedense... çünkü drum bana normal doğurursam 1 ay oturamayabilirsin dedi kuyruksokumumda problem var.. hayırlısını istemek lazım Rabbim hangi doğum şeklini hayırlı yazdıysa o olsun inşallah... illa normal diye zorlamamak lazım arkadaşımın 21 dikişi var
Ben doktoruma guveniyorum. İki dogum seklinden de korkmuyorum. En dogrusu hangisiyse onu yapacak zamani gelince. Ama normal dogum cok guzel bir sey. Her anneye tatmak nasip olsa keske. İlkinde dogum kesisi 8 dikisim oldu benim de ama 2 gun icinde toparladim. Simdi ikinci daha kolay olacak diyor doktorum. Belki kesmeyecekmis bile. Bakalim insallah dedigi gibi olur.
Senin icin de hayirlisi olur insallah dedigin gibi. Bebegin ve annenin sagligi birinci oncelik, saglikla kavusalim insallah bebislerimize.