Hanimlar biliyorum yapmamam gerekiyor ama merakima engel olamadim ve eski nisanlimin facebookuna baktim.
Iliskimiz suresince bizim her zaman gittigimiz adeta manevi olarak bize ait hissettigimiz kafe vardi espriler yapardik bu konu hakkinda. Daima oraya giderdik. Bi masamiz vardi. Uzunca gorusemedigimiz bi donem eski nisanlim oraya gitmis o masanin fotografini atip "bugun seninle hasret gidermis gibi oldum" derdi yani maneviyati var oranin. o semtin her kosesinde animiz vardir. Ilk bulusmamiz orda gerceklesmisti...
Ve bu semt bu kafe evimin arabayla 5 dakika uzaginda. Dun eski nisanlim karsidan bu bizim kafeye gitmis. Yer bildirimi yapmis. Kafenin ismini de yazmis. Yaninda da memleketinden samimi bi arkadasi var onunla gelmis.
Yaşanmışlık var sonuçta canım ve de güzel hatıralar insan ne yaparsa yapsın unutamaz.Neden ayrıldınız bilmiyorum.Ama birleşseniz bile eskisi gibi olmaz hiçbirşey ve de gene sonuç aynı olur.İnşallah kalbine göre nasibin olan biriyle tanışırsın.
Yaşanmışlık var sonuçta canım ve de güzel hatıralar insan ne yaparsa yapsın unutamaz.Neden ayrıldınız bilmiyorum.Ama birleşseniz bile eskisi gibi olmaz hiçbirşey ve de gene sonuç aynı olur.İnşallah kalbine göre nasibin olan biriyle tanışırsın.
Hayir.
Asla barismak gibi bi durumumuz soz konusu degil.
Bu kadar simsiyah gururu olan asan kesen adam nasil buraya tipis tipis geliyor onu anlamadim sadece
Bu kadar simsiyah bi gururu olan adamin buraya gelmesi beni dusundurdu. Olayi anlatirken elbet duygusal detaylar vermem sizi boyle hissettirmis olabilir.