sızıntıdan bıktık!!!

life is good

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
521
435
23
34
prima ilk başta memnun kaldığım ama son zaman artık beni iyice çileden çıkaran bez.. hamilelikte yaptğım bez stoğundan dolayı henuz değiştiremiyorum.. son açtığım 3 beden 174lük paket cok kotu cıktı. bebeğimin kakası sürekli belden dışarı çıkıyo istisnasız her yapışında...üst baş değiştirmekten hergün kıyafetten kaka temizlemekten bıktım artık. stoğum biter bitmez degistiricem primayı

prima ilk başta memnun kaldığım ama son zaman artık beni iyice çileden çıkaran bez.. hamilelikte yaptğım bez stoğundan dolayı henuz değiştiremiyorum.. son açtığım 3 beden 174lük paket cok kotu cıktı. bebeğimin kakası sürekli belden dışarı çıkıyo istisnasız her yapışında...üst baş değiştirmekten hergün kıyafetten kaka temizlemekten bıktım artık. stoğum biter bitmez degistiricem primayı
Ben ona çözm buldum çunki hepsi sızdryor kaka ni belini içe doğru katlıyorum birde bezi her taraftan çekiştir öyle bağla

Yeni primalar sızdırmıyor yani eskilerde bir ikş kere sızma yapmıştı ama bunlarda olmadı bende

Bende de asıl yeni primalar sızdırıyor. Hem premium care hem aktif bebek denedim, her ikisinde de aynı sorun var...

P&G müşteri hizmetleri ile görüştüm, bana elimdeki tüm paketi kargolanmış gerektiği söyleniyor. Sonrası meçhul?

E ben paketi yollayıp yeni paket mi alayım? Gönderirsem bir hata yok sonucu çıkacak muhtemelen, bana yeni paket gönderilecek mi? Orada teste tabi tutulan bezleri zaten gönderemezler. Üstüne soğuk su mu içeceğiz anlamadım.

Hatta geçende kalmamıştı markette kutu küçük paket aldım eskilerden maalesef yine sızdırdı

Çözüm çok saçmaymıç ama elinizdekini yollamanızın istenmesi bu mu müşteri hizmeti

Hiç sızdırma yapmadı.
Ama bebeğimin kilosu bir üst numarayı tuttuğunda hemen ona geçiyorum, bu yüzden de başıma gelmemiş olabilir.

Bizde de var o problem. Gece 3 kez değiştiriyorum. Değiştirmezsem sırılsıklam oluyor bebeğim. Bu sefer soymak zorunda kalıyorum uyurken çocuğu. Eşim stoklağı için bezleri kilere değiştiremiyorum. Çareyi başka bez almakta buldum. Gündüzleri prima geceleri farklı bez bağlıyorum 1 haftadır. Bu mahrumiyeti yaşamak zorunda mıyız? Sanki çok uygun fiyatlı bir bezmiş gibi

Gerdirerek bagladiginizda da ayni problem oluyor mu hanimlar? Bizde daha once yasiyorduk ayni problemi bir ust numaraya gecince bayagi azaldi sizmalar. Numara buyutmeyi deneseniz

Ayni seyleri yasadim. Kesinlikle sızdırıyor. Her yolu denedim. Bir gecede uc kere sizdirdi. En sonunda molfikse gectik . Sukur pisik de olmadi valla rahat ettik. Aksam bi bağlıyorum molfixi sabah sızdırma fln yok. Ne cekmisim primadan.

Kızımda 1 yaşına kadar prima kullandım oğlum 8 aylık hiçç memnun kalmadım.çocuğun üstü sabaha kadar sırılsıklam oluyodu.kaka yapıyo sırtına çıkıyo.değiştirdim bende

Premium care kızımda aşırı pişik yaptı yazık yavrum kıpkırmızıydı komple alt kısmı. Yeşil primayı deneme amaçlı aldım ama almaz olaydım çişi giysinin çıtçıtlı kısmına kadar çıkıp ıslatıyor hatta yanlardan da çıkıyor kaka için bir şey demiyorum bile her seferinde üst baş değiştirmek zorunda kalıyorum. Bize hiç yaramadı prima

Ayni seyi bende ikizlerimde yasadim. Bir donem surekli her kakada ust bas degisiyorduk istisnasiz. O donem farkli markalari da denedim. Prima da bazi bezlerde arka bolunde pamuk olmuyor. Dolayisiyla emici birsey yok. Canbebe kullanabilirsiniz kaka icin. Ama cis emiciliginde primanun emis gücüne kimse yanasamaz. Genel olarak en kalitelisi yine prima.

Yeni prima 2 kutu!! elimde patladi. Cis disardan nemli, kaka surekli sirttan gobekten disarda.. huggies e gectim bu yüzden.. elimdekileri de kaka sonrasi kisa sureli kullanip eriticem.

kesinlikle prima'nın adı var. Sızdırma çok fazla. Kaka bele kadar çıkıyor. Molfix de idare eder. Komili'den çok memnun kaldım. şükür deneye deneye buldum :sopa:

Bende almayı düşünüyorum yenidoğanından memnun kaldınızmı sleepyden?
Ay yok primadan beter
Sızdırmıyor bildiğin çişi direkt elbiseye geçiriyor
Sofio kullanıyorum şu an inanılmaz memnunum
Sızıntısının s' si yok ...ama benim oğlum 13 aylık
Yeni doğan ise yinede primadan vazgeçme derim...sonuçta çok hassas oluyorlar

Ay yok primadan beter
Sızdırmıyor bildiğin çişi direkt elbiseye geçiriyor
Sofio kullanıyorum şu an inanılmaz memnunum
Sızıntısının s' si yok ...ama benim oğlum 13 aylık
Yeni doğan ise yinede primadan vazgeçme derim...sonuçta çok hassas oluyorlar
Anladım teşekkür ederim cevabın için ozaman primadan vazgeçmeyelim:KK46:

Back