- 30 Haziran 2015
- 521
- 435
- 23
- 34
- Konu Sahibi life is good
-
Ben ona çözm buldum çunki hepsi sızdryor kaka ni belini içe doğru katlıyorum birde bezi her taraftan çekiştir öyle bağlaprima ilk başta memnun kaldığım ama son zaman artık beni iyice çileden çıkaran bez.. hamilelikte yaptğım bez stoğundan dolayı henuz değiştiremiyorum.. son açtığım 3 beden 174lük paket cok kotu cıktı. bebeğimin kakası sürekli belden dışarı çıkıyo istisnasız her yapışında...üst baş değiştirmekten hergün kıyafetten kaka temizlemekten bıktım artık. stoğum biter bitmez degistiricem primayı
Ayni seyi bende ikizlerimde yasadim. Bir donem surekli her kakada ust bas degisiyorduk istisnasiz. O donem farkli markalari da denedim. Prima da bazi bezlerde arka bolunde pamuk olmuyor. Dolayisiyla emici birsey yok. Canbebe kullanabilirsiniz kaka icin. Ama cis emiciliginde primanun emis gücüne kimse yanasamaz. Genel olarak en kalitelisi yine prima.prima ilk başta memnun kaldığım ama son zaman artık beni iyice çileden çıkaran bez.. hamilelikte yaptğım bez stoğundan dolayı henuz değiştiremiyorum.. son açtığım 3 beden 174lük paket cok kotu cıktı. bebeğimin kakası sürekli belden dışarı çıkıyo istisnasız her yapışında...üst baş değiştirmekten hergün kıyafetten kaka temizlemekten bıktım artık. stoğum biter bitmez degistiricem primayı
Bende almayı düşünüyorum yenidoğanından memnun kaldınızmı sleepyden?Aynı sebepten dolayı sleepy e geçtim
Ay yok primadan beterBende almayı düşünüyorum yenidoğanından memnun kaldınızmı sleepyden?
Anladım teşekkür ederim cevabın için ozaman primadan vazgeçmeyelimAy yok primadan beter
Sızdırmıyor bildiğin çişi direkt elbiseye geçiriyor
Sofio kullanıyorum şu an inanılmaz memnunum
Sızıntısının s' si yok ...ama benim oğlum 13 aylık
Yeni doğan ise yinede primadan vazgeçme derim...sonuçta çok hassas oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?