Sizler hiç esinize kızmıyor musunuz?

tontonhhoyt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
181
1
46
İstanbul
ben bugün kızdım sabah koşturuyorum küçüğün kahvaltısını yaptırıyorum büyüğüde hazırladım kahvaltısını yaptırdım evden çıkacak servis geldi kapıdan geçirilecek sadace eşim oturmuş çayını almış haber izliyor oğlum yemek için ağlıyor kızım geç kalıyor tabii ben çıldırdım sonunda ve eşim harekete geçebildi gece 1 de yatıyorum sabah 6da kalkıyorum oda haber izleyip çay yudumluyor ağğ:52:

Son düzenleyen: Moderatör:
yaaa kendimi koydum da yerine bi an henüz cocugum yok ama böyle olursa bogardim galiba..bi ise yaramiyosa yük bari olmasin..ben de korkuyorum esim böyle olur diye cünkü aileden onu almis..bigün ben de kosturuyorum evin icinde cikcaz da disari vakit kalmadi.hava sicak binayi in cik daha hazirlanamadim da cagirdi ayagina pasam gittim yanina noldu diye. ne dedi biliyo musun??? su cayimi doldursana :27::27::27::27::27: aldim caydanligi mutvaga götürdüm bastim yaygarayi, kalk simdi cayini doldur diye.. ya ne kadar ragatlarina düskünler bu durumda aileden gördükleriyle ilgili.. her seyi yapan bi kadin da varsa evin icinde daha da saliyolar kendilerini.. bence sen de her seye yetisme canim.. hele de onun önem verdigi seylere...üzerine yik mecbur kalsin..yoksa nasilsa kendi kendine götürüyo diye hicccc takmiyolar..:47::47::47:

oldu ağam oldu paşam yaaa ohh keyf eşinde maşallah....
bende çalışıyorum ve bir pazar tatilim var eşimle evde olduğumuz zamanlarda evi beraber temizleriz o süpürür siler ben toplarım haa baktım ki yardım etmiyor bende yapmam gider yatarım....:52::52::52::52::52: sende yapmamayı dene...

bende çıldırıyorum arada çocuk mızıldıyo elim dolu o filme takılmış gidiyo ..
açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü bi bakmışım tamam hayatım diyip hemen kolları sıvıyo:33:
arada gerekiyo bence:66:

bizde eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz ikimizde aynı saatte işe gidip aynı saatte geliyoruz doğal olarakta aynı gün izin yapıyoruz ben izin gününde evi temizlemek :78:çamaşır asmaktan uykuya bile zaman ayıramıyorum o saat 1 kadar uyuyor sinir ediyor beni ben kızınca bişeyler yapmak istiyor bakıyorum beceremiyorda tamam diyorum sen yat ben yaparım deli olucam bide benim herşeyi kendim yapma gibi bir alışkanlığım var kendi işimi kendim yapıcam o zman dahada bir istifade ediyor benden....:9: ama yinede seviyorum onu kıyamıyorum yaa çocuk olunca alırım intikamımı bende bide tv hastası eve gidince hemen tv deli ediyor yaaa :57: tam kumanda kolik..naparsın bi tvsi var onada ne diyeceğim ..:9: beterinden korusun rabbim huzurum var en azından onunla..varsın izlesin..küçük çocuk onlar zati...:9:

ya benim eşimde her zaman böyle deil küçüğe ben büyüğe o bakar aksamları uyutur yedirir ama ben anlık bir olaydan bahsettim sonuçta anne hep veren düşünsenize ben onları bırakıp çay içip keyf yapabilirmiyim

benimkini kesin boğarsın o zaman canım:27:
herşey benim üstümde evde:23:tamam ev hanımıyım ama 3 küçük çocuğum var kolay değil ki hem onlarla uğraşmak hem ev işeri bir de dersleri ödevleri:52:
maalesef erkek anne evinde ne görmüşse evlenincede eşinden onu istiyor değiştiremiyorsun ki:31:en azından ben pek başarılı olamadım:97:

peki şöyle bi tabloya ne dersin.sabah 6:30 da de kalkıyorumevden 7 de çıkıyorum 2 arabayla işime gidiyorum 2arabaya binerek işten eve 4 te dönüyorum evin alış verişini yapıyorum market pazar vs..kızımı annemmden alıyorum ona yemek yapıyorum eşimin yemeğini hazırlıyorum kızım anne benimle oyna ditor oynamak zorundayım tabi evi toparlıyorum kızımı uyutuyorum saat bu arada 9 oluyor.eşim vardiyakı çaloştığından 22:30 da eve giliyor yemeğini yiyor mutfağı tekrar toparlıyorum saat 23 oluyor.hala bu adam benden ayağına kahve götürmemi istiyor bu kadar odun yani

ayyy birçocuğunuzun kocasını görünce kendi kocama şükrettim..

benim kocamda arada odunluk yapar, çok sıkmamaya çaılışıyorum eşim 41 yaşında bu yaşına kadar hep tek yaşamış ama evine bağlı biiri bir kaç tutkusu var onlara karışmamaya çalışıyorum. oğlumla benden çok ilgileniyor nazına gidiyor gece sürekli uyanıuyor beni hiç rahatsız etmez alır gezerler uyutur. sadece besleneği zamn uyandırır.
ama oğlumun yemeği ütüsü altıbana aittir altını ara ara değişir.
canım erkeklerin nedense rahatlık damarları bazen baskın çıkıyor.

ayyy birçocuğunuzun kocasını görünce kendi kocama şükrettim..

benim kocamda arada odunluk yapar, çok sıkmamaya çaılışıyorum eşim 41 yaşında bu yaşına kadar hep tek yaşamış ama evine bağlı biiri bir kaç tutkusu var onlara karışmamaya çalışıyorum. oğlumla benden çok ilgileniyor nazına gidiyor gece sürekli uyanıuyor beni hiç rahatsız etmez alır gezerler uyutur. sadece besleneği zamn uyandırır.
ama oğlumun yemeği ütüsü altıbana aittir altını ara ara değişir.
canım erkeklerin nedense rahatlık damarları bazen baskın çıkıyor.

:nazar::nazar::nazar: aman Allah nazardan saklasin arkadasim bunun onda birini yapmayanlarda var..arkadasim hamile daha cocuk yok ortada kocasi simdiden sIkIlIyo ben sunu yapmam ben bunu yapmam..altini degistirmem ymegini vermem gezdirmem.. o ne ya??? kulagimla duymasan inanmam..sen nesil o zaman iskele babasi mi?? töbe töbe :57:

:nazar::nazar::nazar: aman Allah nazardan saklasin arkadasim bunun onda birini yapmayanlarda var..arkadasim hamile daha cocuk yok ortada kocasi simdiden sIkIlIyo ben sunu yapmam ben bunu yapmam..altini degistirmem ymegini vermem gezdirmem.. o ne ya??? kulagimla duymasan inanmam..sen nesil o zaman iskele babasi mi?? töbe töbe :57:

o nee yaaa hiç evlenmesin daha ii.
bir evladı büyütmek tek başına oluccak sey değilmiş bunu yasayınca anladım.
eşim oğluna aşık kucağında bazen uyuyor
kalbi benim kalbimin üzerinde atıyor diye duygulanıp ağlıyor eşim... yinede dediğin gibi nazar değmesinnn canımmm maşallahıda ekleyimmm:27:

:nazar::nazar::nazar:

o nee yaaa hiç evlenmesin daha ii.
bir evladı büyütmek tek başına oluccak sey değilmiş bunu yasayınca anladım.
eşim oğluna aşık kucağında bazen uyuyor
kalbi benim kalbimin üzerinde atıyor diye duygulanıp ağlıyor eşim... yinede dediğin gibi nazar değmesinnn canımmm maşallahıda ekleyimmm:27:

:nazar::nazar::nazar:

ne güzel yaa Allah bana da nasip eder insallah.. öyle olmali zaten birbirine tutkun olmak erken dönemde basliyor..sonradan anne-baba ya da cocuk ne kadar adim atarsa atsin hic bir ise yaramiyo...

Back
X