Allah rizasi icin bi yardim lutfen.evlendim yurt disina gelin geldim 9 sene beraber oturdum hemde ne kalabalik.neyse evimi ayirdim simdi cok yakin degilim cokta uzak degilim ama surekli kontrol var nerdeydin naptin felan filan.onlarla berbaer oturuken onlar nereye ben oraya giderdim kendime ait hic bir zamanim yoktu.simdi bi arkadasa gitmek istesem kariisyo evime misafir gelse jacta gittiler ne psirdin o satece oturulurmu bilmem ne eve bisey alsak ona karisir ona ne gerek var herseye karisiyo burnumdan geririyo benim.korkudan hic bir arkadasima oturmaya gidemiyorum herkes kiriliyor gelmiyosunda etmiyosunda firsat olmadi deyip gecistiriyorum.istiyorum ama soylencek diye korkudan kimseye gidemez oldum.hergub bize gel yapiyo.bise kinussak hemen terse cekuyo ne demek istedin niye biyle konusyon bilmem ne esimde pisirik biraz hic seslenmez iyi yinleride vardir ama hayatima cok fazla mudahale ediyor kacta yattigima kacta kalktigima bile karisiyor o derece nasil kurtulurum bu durumdan benu azarladigi zamanda gunkerce dusunuyorum uzuluyorum.aramiz kotu olsun hic istemiyorum hep iyilikle yaklas uyilikle yaklas altab al altan al biktim iyice.kizina hic jarismaz bana surekli karisir.baska eltimde yok ki azda ina bulassa.neyapcagimi bilmez durumdayim bana bukadar karismasi agirima gidiyor kocam karismiyor kaynana kariisyor.bide herseyde baban kiziyo soyle diyo biyle diyo.hep benim dedigim olsun aadece bana gelsinler ne arkadaslari ne cevreleri olmasin istiyor.