canım bak birinci oldu ikinci olursa affetmem demişsin ikinci de oldu zaten herşeyi kendi başına yapıyorsun ne işn var senin böyle bir adamla Allah aşkına gerçekten sorumsuz sana saygısı da yok eğer o gitmiyorsa sen çık git bakaım evi nasıl geçindircek sen olmayınca sevgili ailesi yardım etcek mi sürt biraz burnunu ikinci oldu bunun üçüncüsü de olur iyi düşün taşın
çok saolun canlarım...haklısınız öncelikle bazı şeyleri omuzunda aglayabilecegim birileriyle paylaşmam gerek aslında..ne yapıcam inanın bilemiyorum.gidiyorum üzerine gidiyorummm yuvam mutlulugm diyorum yok tek başıma beceremiyorum..bu gerçegi kabul etmeliyim galibaa mutlu olamıycagım gerçeginii.yerimin neresi oldugunuu nereye ait oldgumu kabul etmeliyimm sanırım benim evim sadece sadece baba ocagım..
bu arada tekrar sölüyorum tokat attı ittiiii ve koltuga dogru tekrar attıı resmen .....sonrada ; ben sana bagırma dedikçe bagırıyorsun beni bütün apartmaana resil ediyorsun dedi hırsımı alamaıdmm bagırdıkça bagırdımm....15 dk sonra yanıma gelip yalvarıp sen sabrımı zorluyorsun deyip gönlümü almaya çalıştıı.senin canını açıtmak istemiyorum büyütüyorsun dedii.onlar benim ailem her gün de çagırsalar her dk da çagırsalar giderim bunu kabul et dedii.bende ; tamam ailen anlıyorummmm ama sen ailenin olmadıgı bi evliligi kabul etmiyorsn resmen dedim.her dk onlarla olmak zorundayız gibi davranıyorsund dedim.son olarak eve gelme bundan sonra dedim ve sabah çıktım....ne yapacagımı bilmiyorumm çevremde kınadıgım şeyleri yaşıyorum.böyle evlilik olmaz dedigim bi evlilik yaşıyorum.eşimin ailesin e en ufak bi terbiyesizlik bile yapmadım bu güne dek......karakterim itibariyle önceligi hep kendi yuvama ve eşime veririm öncelik kendi hayatımız derimmm. oysa sürekli babasıyla ilginç dolaplar çeviriyor anlayamıyorum çogu zaman ...işin içinden çıkamıyorum aslında evi terkmeliydm hemen saglıklı düşünmek istiyorum önce o yüzden gitmedim ; baba evine gidip 1 ay kalıp sonra eşimin yalvarıp yakarmalarıyla geri dönmek istemiyorum birdaha.artık ailemede yüzüm yok...
çok saolun canlarım...haklısınız öncelikle bazı şeyleri omuzunda aglayabilecegim birileriyle paylaşmam gerek aslında..ne yapıcam inanın bilemiyorum.gidiyorum üzerine gidiyorummm yuvam mutlulugm diyorum yok tek başıma beceremiyorum..bu gerçegi kabul etmeliyim galibaa mutlu olamıycagım gerçeginii.yerimin neresi oldugunuu nereye ait oldgumu kabul etmeliyimm sanırım benim evim sadece sadece baba ocagım..
bu arada tekrar sölüyorum tokat attı ittiiii ve koltuga dogru tekrar attıı resmen .....sonrada ; ben sana bagırma dedikçe bagırıyorsun beni bütün apartmaana resil ediyorsun dedi hırsımı alamaıdmm bagırdıkça bagırdımm....15 dk sonra yanıma gelip yalvarıp sen sabrımı zorluyorsun deyip gönlümü almaya çalıştıı.senin canını açıtmak istemiyorum büyütüyorsun dedii.onlar benim ailem her gün de çagırsalar her dk da çagırsalar giderim bunu kabul et dedii.bende ; tamam ailen anlıyorummmm ama sen ailenin olmadıgı bi evliligi kabul etmiyorsn resmen dedim.her dk onlarla olmak zorundayız gibi davranıyorsund dedim.son olarak eve gelme bundan sonra dedim ve sabah çıktım....ne yapacagımı bilmiyorumm çevremde kınadıgım şeyleri yaşıyorum.böyle evlilik olmaz dedigim bi evlilik yaşıyorum.eşimin ailesin e en ufak bi terbiyesizlik bile yapmadım bu güne dek......karakterim itibariyle önceligi hep kendi yuvama ve eşime veririm öncelik kendi hayatımız derimmm. oysa sürekli babasıyla ilginç dolaplar çeviriyor anlayamıyorum çogu zaman ...işin içinden çıkamıyorum aslında evi terkmeliydm hemen saglıklı düşünmek istiyorum önce o yüzden gitmedim ; baba evine gidip 1 ay kalıp sonra eşimin yalvarıp yakarmalarıyla geri dönmek istemiyorum birdaha.artık ailemede yüzüm yok...
saolun çok saolun o kadar güçsüzümkiii artıkk iş yerinde bile ölü gibiyimmm sankii hayatım sizlerin yazmış olacagııı bi kaç cümleye baglı gibii süreklii burdayımmm..karşımda ki insan yanii eşiimle söylediniz gibi konuşuyorum tabi ki biz bi aileyiz diyorr seni çok seviyorum sen anlamıyorsun diyorrr.kısacsı eşim sonderece cahil bir insan benim ne demek istedigimi anlamayacak kadar.istedigi yere çekecek kadar...NURSEVDE cim yazmışsın ya sanki senin parana ihtiyacı oldugu için yanında diye inan o kısmını ben anlayamadım halaa.ama annemle önceki olayları paylaşmıştım ve annem sürekli kızım bu adam senin paran oldugu için senin yanındaa bu adam seni sevmiyor bugun ailesi bırak bu kızı dese bırakacak ve sen daha çok acı çekeceksin demiştiiii.yani annemde senin gibi düşünüyor...
babam ben nişanlıyken feci bi kaza geçirdii çalışamaz durumda...annemse 40 yaşından sonra çalışmak zorunda kalmş evini geçindirmek zorunda,aynı zamanda saglık problemleri olan.hayatta kalmak için binbir mücadele içerisine girmişş ama babama oranla çok daha olgunn hepimizi anlamaya çalışan bir kadınn.yaniii demek istedigimm ailemdee hayatın sillesini öylesine yemiş insanlar kiii (gerçi bunada binlerce kez şükürrrr)onları da daha fazla yıpratmak istemiyorum.biliyorum çünküü bu zor yaşam şartlarında enzayıf noktaları benimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?