Merhaba arkadaslar. Beni belki hatirlayanlar cikar icinizden. Hayatima cok yabanci gelen asilama,tup bebek vs gibi konulari birebir yasayan bircok kaderdasim sayesinde detaylica ogrendigim bu guzel siteye 3 yil kadar sonra ilk kez giriyorum. Gecmis mesajlarimi okudum ve inanilmaz duygulandim. Bu sitede hala kayitli olmalari ,gecmisi hatirlayip sukretmem icin bana iyi bir ilham oldu. Allah sizede bugunleri gosterir insallah.. Ben bircok dr tarafindan kist,su kesecegi hatta kanser bile olarak teshislendirilen saglik problemleri yasadim. Bir yil kadar dogal yollardan hamile kalamayinca uzun bir tedavi sureci basladi. Sebepler ve careler ariyorduk anne baba olabilmek icin. Dr'umuz kist var demesine ragmen tup bebek denemesi yapti. Ilk denemede pozitifi gordum fakat 2-3gun icinde bhcg degerim giderek yukselmek yerine dustu ve kimyasal gebelik olarak adlandirildi. Yikima ugramis bir hafta aglamistim. Hele esime dostuma aileme esimin mujde olarak bunu ilk gunden duyurmasi beni daha da yipratmisti.. Sonrasinda dr dr gezdik. Neydi sorun diye.. Allah yuzume bakti ve alaninda iyi bir dr "hidrosalpenks" adi verilen bir rahatsizligim oldugunu soyledi. Laparoskopi yaptirmadigim muddetce hamile bile kalsam dusukle neticelenme ihtimalinin cok yuksek oldugunu soyledi. Laparoskopi ameliyatindan sonra ki 2 ay sonra ikinci tup bebek denememizi yaptik. Su an kizimin ve oglumun 3.yasini kutlamanin mutlulugu icerisindeyim. Allah'im hepinize insallah guzel insanlar,mesleginin hakkini veren dr.lar ve hayirli evlatlar nasip eder . Umudunuzu sakin kaybetmeyin.