• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizlerden fikir istiyorum

Melektozuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
4
0
36
Edirne
Merhaba arkadaşlar,umarım doğru yerde açmışımdır konuyu..
şöyle bir ricam olucak sizlerden,ben 20 gün sonra erkek arkadaşımın yanına gidicem fakat gitmeden önce ona sürpriz bir hediye göndermek ve gittiğimdede ona ufak sürprizler hazırlamak istiyorum fakat kafam çok karıştı ne yapayım nasıl yapayım diye düşünüyorum zaman yaklaştıkça elim ayağıma dolaştı :)
denenmiş önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden :)

Merhaba arkadaşlar,umarım doğru yerde açmışımdır konuyu..
şöyle bir ricam olucak sizlerden,ben 20 gün sonra erkek arkadaşımın yanına gidicem fakat gitmeden önce ona sürpriz bir hediye göndermek ve gittiğimdede ona ufak sürprizler hazırlamak istiyorum fakat kafam çok karıştı ne yapayım nasıl yapayım diye düşünüyorum zaman yaklaştıkça elim ayağıma dolaştı :)
denenmiş önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden :)

Canımm mesela sevgilinle tanıştığınız günü yaşadığınız güzel günleri yazıp bunu bi kitap haline getirebilirsin. üzerine de szin fotoğrafınızdan bir kitap kapağı yaptır. Hikayenin adını da kendin uydur. ve bunu ona gönder. emin ol çok beğenicektir. Önsöz oluştur mesela ona dair. onu bu şekilde şaşırtabilirsin bence. çok pahalıda değil 50 liraya mâl olur. belki de daha az. hem ömür boyu saklayabileceği bişey olur. :nazar:

Canımm mesela sevgilinle tanıştığınız günü yaşadığınız güzel günleri yazıp bunu bi kitap haline getirebilirsin. üzerine de szin fotoğrafınızdan bir kitap kapağı yaptır. Hikayenin adını da kendin uydur. ve bunu ona gönder. emin ol çok beğenicektir. Önsöz oluştur mesela ona dair. onu bu şekilde şaşırtabilirsin bence. çok pahalıda değil 50 liraya mâl olur. belki de daha az. hem ömür boyu saklayabileceği bişey olur. :nazar:

bn bunu yaptıştım. ama bn günlük gibi defter tutmuştum:) çok sevnmişti. manevi önemi var sonuçta..

konu sahibi. ah keşke bnde gitsem yanına.çok özledm yaw:)
sen napabilirsin ımm düşünüyorumm..
havalar soğuk olsaydı atkı örseydin.. bn örmüştüm. çıakrıp boynuna atmıştım.. kullanmaya kıyamıyormuş:) bnmkokum varmışş peehh::):)

bide bn CD yapmıştım.. kendime videoya alıp onu nekdar sevdiğimi söylemiştim:)

bide blogcu.com burdan adımıza site almıştım. orayı doldurmuştum.resmlerimiz mesajlarımızdan alıntılar:) yine çok mutlu olmuştu:)

Çok teşekkürlerr kafamda belirmeye başladı bir şeyler..7 senelik bir hikaye yazmam gerekecek fakat 5 senesini ayrı geçirdiğimizi düşünürsek ilginç bir hikaye olabilir :)

yanındayken neler yapabilirim buda çok düşündürüyo aklınıza geldikçe yazın lütfeen :)

Çok teşekkürlerr kafamda belirmeye başladı bir şeyler..7 senelik bir hikaye yazmam gerekecek fakat 5 senesini ayrı geçirdiğimizi düşünürsek ilginç bir hikaye olabilir :)

yanındayken neler yapabilirim buda çok düşündürüyo aklınıza geldikçe yazın lütfeen :)

sen ayrılıklardan bahsetme mesela o 2 seneyi anlat. onsuzluğun zorlugunu anlat filan. yanındayken ne yapabilirsin hala düşünüyorum canımm aklıma geldiği gibi snle paylaşıcamm :)

Back
X