Sizlerden görüş isteyen bir öğretmen..

freud7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2018
43
9
1
35
Ben size bir şey danışmak istiyorum.Ben kendi halinde dışarda da beğenilen bir öğretmenim.Benden iki yaş küçük bir gençle görüşüyorum iki yıla yakındır.Kendisi de dışarda dikkat çekecek kadar yakışıklı bir erkek..Neyse biz ciddi düşünüyorduk.Kendisi daha atanamadı ama inanın çöp dahi toplasa ben onu bırakmam.Parayı zerre umursamayan biriyim.Çünkü fakirliği dibine kadar yaşadım.onla anlaşırdık aynı dili konuşurduk.Hakkını yiyemem siniri falan yoktur en kötü zamanlarımda da yanımda olmuştur..Fakat öyle bir huyu var ki bu huyu beni mahvediyor.Bakın ben dışarda dikkat çeken konuşması oturması ile beğenilen biriyim.Fakat sevdiğim adam da benleyken gözü hep fıldır fıldır.Boğa erkeği.Yani kendisinin yakışıklılığının farkında acaba bütün güzel kızlara bakma ihtiyacını ordan mı duyuyor.Kaç kez uyardım.İnkar ediyor.İnanın şimdi bile konuşmak isteyen insanlar var benimle.Ama ben o karakterde biri değilim.Kendisini de seviyorum.İlerde de iyi bir baba olur kendisinden hiç şüphem yok.Ama onunlayken dediğim gibi başka kızlara bakıyor.İnanın birçok şeye sahip olmama rağmen güzellik,kariyer, eğitim..Buna rağmen özgüvenim gitmeye başladı..Siz olsaydınız ne yapardınız?

Böyle yaklaşılacağını biliyordum o yüzden.

Tabii ki saygı çerçevesinde açıklayayım.Öğretmen de olsak bizim de yardıma ihtiyaç duyduğumuz alanlar var.Başlığı bilerek yazdım ki dikkat çeksin.Cevap almak istedim hemen.Bir art niyet yoktu kesinlikle.:)

Bence olmaz bu adamla. Hem 2 yaş küçük hem boğa burcu. 2 yaş az fakat erkekler malesef geç olgunlaşıyor.sizi çok yorar. Bir akrabam sizin gibi 2 yaş küçük biriyle evlendi. İkiside ıyi mevkide mesleklerde çalışan kişiler. Zaman la 40lı yaşlara geçinde her şey değişti. Kadın çabuk çöktü erkek aksine daha da oturdu olgun genç ve yakışıklı görünümlü biri oldu.
Etrafta hep ablası annesi gibi laflar dolandı.kulaklarina kadar geldi. Adam fırıldak karısına sadece saygı duyuyor. Ama gözü hep gençkizlarda.
Demem o ki biz kadınlar çabuk yıpranıp yaşımızı gösteririz. Erkekler daha geç olgunlaşır yüz hatları vücutları geç oturur. Arada fark olur . Yaşından büyük biri olsun olgun olsun seni bunlarla yormasın.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.:)Ama inanın ben de yaşımı hiç göstermem bizim ailede genetiktir.Yaşım 28 ama keşke görseydiniz siz de kimse gibi inanmazsınız..Benim ve onun takıldığı bir şey asla değil iki yaş..Madem buraya kadar yazdım ben onunla çok şey paylaştım.Hakkını yiyemem zor zamanlarımda yanımda da olabilen biri.Beni eğlendiren biri..Ve benimle yuva kurmak isteyen biri..Sinirli değildir.Kavgacı değildir.İşte bir tek şu bazen etrafa gözü kayıyor..Acaba bu aşılabilir mi?Okuyucu kardeşlerimden de fikirlerini almak isterdim.

Bu davranışının yakışıklılığıyla ilgisi yok bence .bizim klasik türk erkeği bakar gözleriyle yer bitirir ama inkar eder. benim eşim yakışıklı değil oda öyle bakar gözümün önünde bakar ama bakmadım der inkar eder artık ben yoruldum bekar kende böyleydi evlendik halan aynı .artık söyle söyle kavga et yoruldum huylu huyundan vazgeçmiyor .ben bi çözüm bulamadım artık tartışmıyorum ne hali varsa görsün gözü çıksın.

Sizde baya bir takıntı haline gelmiş sanırım. Sürekli güzelim beğeniliyorum kelimeleriyle başlayıp o kelimelerle bitirdiniz konunuzu . Ben size nacizane fikrimi belirteyim sağlıklı mutlu bir ilişkinizin olacağını düşünmüyorum. Çünkü sürekli güven sorunu yaşayacaksınız ki ilişki de en önemli sey güven dir. Güven bitince saygı da biter saygı bitince sevgi de biter. Demekki egosu olan biri. Yarın bir gun ona ilgi duyan sizden daha guzel en az sız kadar kariyerli birine karsılık verebilir. bununla bir ömür yaşayamazsınız. Siz de takıntı haline geliyor ve hep de gelecektir. Tabı hayat sızın karar sızın.

Bu davranışının yakışıklılığıyla ilgisi yok bence .bizim klasik türk erkeği bakar gözleriyle yer bitirir ama inkar eder. benim eşim yakışıklı değil oda öyle bakar gözümün önünde bakar ama bakmadım der inkar eder artık ben yoruldum bekar kende böyleydi evlendik halan aynı .artık söyle söyle kavga et yoruldum huylu huyundan vazgeçmiyor .ben bi çözüm bulamadım artık tartışmıyorum ne hali varsa görsün gözü çıksın.
Peki üzülmüyor musunuz?

Sizde baya bir takıntı haline gelmiş sanırım. Sürekli güzelim beğeniliyorum kelimeleriyle başlayıp o kelimelerle bitirdiniz konunuzu . Ben size nacizane fikrimi belirteyim sağlıklı mutlu bir ilişkinizin olacağını düşünmüyorum. Çünkü sürekli güven sorunu yaşayacaksınız ki ilişki de en önemli sey güven dir. Güven bitince saygı da biter saygı bitince sevgi de biter. Demekki egosu olan biri. Yarın bir gun ona ilgi duyan sizden daha guzel en az sız kadar kariyerli birine karsılık verebilir. bununla bir ömür yaşayamazsınız. Siz de takıntı haline geliyor ve hep de gelecektir. Tabı hayat sızın karar sızın.
Haklı olabilirsiniz..Ama başından sonuna kadar öyle yazdıysam inanın kendimi beğenmişliğimden değil.Ben güzelliğin ve yakışıklılığın bir yere kadar olduğunu çok iyi biliyorum.Sadece kendisi yakışıklı olduğu için egosunu vurguladım..Benim kendimle ilgili düşüncelerim bu değil.Çevremin düşüncesi bu.Ama tabii asla ego için dediğim şeyler değil.Dediğim gibi bunlar geçici.Buraya böyle bir konu açma nedenim ben galiba ondan vazgeçemiyorum.Biz çok şey paylaştık.Sizlerden fikirler aldım umarım hakkımda hayırlısı olur.Hepimizin arkadaşlar.

Büyük konuşmak istemem ama gözleri fıldır fıldır ise dünya ahiret kardeşimdir o derece uzak dururum onunla bir ilişkiden.

Büyük konuşmak istemem ama gözleri fıldır fıldır ise dünya ahiret kardeşimdir o derece uzak dururum onunla bir ilişkiden.
Aman büyük konuşmayın var işte maalesef böyleleri.Bir de benim gibi böyle bir tipe sevdalananlar..

Aman büyük konuşmayın var işte maalesef böyleleri.Bir de benim gibi böyle bir tipe sevdalananlar..
ben yapı olarak kıskanç biriyim kabullenemem böyle şeyleri ama eğer sadece bakıyorsa imkan buldığunda daha ileri gitmeyeceğinden eminseniz kalbinizin sesini dinleyin. Ben erkeklere pek güvenmem ama prensip olarak :stop:

Back
X