Sizlerden görüş isteyen bir öğretmen..

ben yapı olarak kıskanç biriyim kabullenemem böyle şeyleri ama eğer sadece bakıyorsa imkan buldığunda daha ileri gitmeyeceğinden eminseniz kalbinizin sesini dinleyin. Ben erkeklere pek güvenmem ama prensip olarak :stop:
Ben de çok kıskancım biraz rahat bir tip olsam takmazdım belki de.Onunla bu meseleyi konuştum kabul etmiyor.Bir keresinde de bütün erkekler bakıyor demişti.Böyle bir cevaba ne denir ki.O zaman ben de senin elini tutarken erkekleri mi keseyim demiştim.Adam inkarcı işte.Aman çözemedim ya.

Bilemedim şimdi eğer güveniyorsanız sorun etmeyin tabii bişeylerin de dozunda olması lazım. Kıza bakar nasıl biri ne giymiş yüzü nasıl önüne döner sorun etmeyim böyleyse.
Ben de çok kıskancım biraz rahat bir tip olsam takmazdım belki de.Onunla bu meseleyi konuştum kabul etmiyor.Bir keresinde de bütün erkekler bakıyor demişti.Böyle bir cevaba ne denir ki.O zaman ben de senin elini tutarken erkekleri mi keseyim demiştim.Adam inkarcı işte.Aman çözemedim ya.[/QUOTE

Ben şunu tecrübe ettim.hayatta

İnsan o imzayı atmadan, aynı evde yaşamadiktan sonra, gözünün önündeki o mükemmel perdesi kalkmıyor.

Eğer küçük bir acabaniz bile.varsa, iyi düşünün . Çünkü evlendikten sonra o.kisiyle ilgili.zaten bir çok hayal kırıklığı olacak, insanın doğası böyle, bir de önceki acabalariniz varsa, pişman oluyorsunuz.

Mükemmel baba, mükemmel anne profili, inanın evlat sahibi olmadan belli olmuyor, uzaktan evladım olsa şöyle böyle yaparım.ahkam kesmeleri çok kolay. Bundan da tam emin olmayın.

Sevgili döneminde saçları jolesiz görmezken, evlendikten sonra kirli çamaşırlarını yıkamaya başlıyorsunuz. Bu döneme geçip, hala aynı.hayranlikta olmak, kolay degil

Ben şunu tecrübe ettim.hayatta

İnsan o imzayı atmadan, aynı evde yaşamadiktan sonra, gözünün önündeki o mükemmel perdesi kalkmıyor.

Eğer küçük bir acabaniz bile.varsa, iyi düşünün . Çünkü evlendikten sonra o.kisiyle ilgili.zaten bir çok hayal kırıklığı olacak, insanın doğası böyle, bir de önceki acabalariniz varsa, pişman oluyorsunuz.

Mükemmel baba, mükemmel anne profili, inanın evlat sahibi olmadan belli olmuyor, uzaktan evladım olsa şöyle böyle yaparım.ahkam kesmeleri çok kolay. Bundan da tam emin olmayın.

Sevgili döneminde saçları jolesiz görmezken, evlendikten sonra kirli çamaşırlarını yıkamaya başlıyorsunuz. Bu döneme geçip, hala aynı.hayranlikta olmak, kolay degil
Ben de çevremdekilere danışıyorum.Bana diyorlar evlenirken hiçbir zaman tam emin olamıyorsunuz illa soru işaretleri olur diyorlar.Bu kadar yazmışken paylaşayım biz çok şey paylaştık.Ve inanın onun için çok emek verdim..Belki de bu yüzden hâlâ da bitmesini istemiyorum.

Haklı olabilirsiniz..Ama başından sonuna kadar öyle yazdıysam inanın kendimi beğenmişliğimden değil.Ben güzelliğin ve yakışıklılığın bir yere kadar olduğunu çok iyi biliyorum.Sadece kendisi yakışıklı olduğu için egosunu vurguladım..Benim kendimle ilgili düşüncelerim bu değil.Çevremin düşüncesi bu.Ama tabii asla ego için dediğim şeyler değil.Dediğim gibi bunlar geçici.Buraya böyle bir konu açma nedenim ben galiba ondan vazgeçemiyorum.Biz çok şey paylaştık.Sizlerden fikirler aldım umarım hakkımda hayırlısı olur.Hepimizin arkadaşlar.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bilemedim şimdi eğer güveniyorsanız sorun etmeyin tabii bişeylerin de dozunda olması lazım. Kıza bakar nasıl biri ne giymiş yüzü nasıl önüne döner sorun etmeyim böyleyse.
Dediğim gibi özgüveni tavan inanın benden daha fazla foto çekip paylaşır.Kendisini çekmeye bayılır.Aldatma konusuna gelince ben ne seni ne de senden önceki hiçbir kız arkadaşımı aldatmadım dedi..Ama şu fıldır fıldır oynayan mavi gözleri...Bir dursunlar yaa.

Dediğim gibi özgüveni tavan inanın benden daha fazla foto çekip paylaşır.Kendisini çekmeye bayılır.Aldatma konusuna gelince ben ne seni ne de senden önceki hiçbir kız arkadaşımı aldatmadım dedi..Ama şu fıldır fıldır oynayan mavi gözleri...Bir dursunlar yaa.
Önüne dönüyor çok şükür bir de ardından gitseydi değil mi?:)))Gülüyorum ya kendime.:)

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.:)Ama inanın ben de yaşımı hiç göstermem bizim ailede genetiktir.Yaşım 28 ama keşke görseydiniz siz de kimse gibi inanmazsınız..Benim ve onun takıldığı bir şey asla değil iki yaş..Madem buraya kadar yazdım ben onunla çok şey paylaştım.Hakkını yiyemem zor zamanlarımda yanımda da olabilen biri.Beni eğlendiren biri..Ve benimle yuva kurmak isteyen biri..Sinirli değildir.Kavgacı değildir.İşte bir tek şu bazen etrafa gözü kayıyor..Acaba bu aşılabilir mi?Okuyucu kardeşlerimden de fikirlerini almak isterdim.
Madem diyorsun soyle iyi boyle boyle iyi bukadar kusur kadi kizinda olur.kimbilir seninde netur huyun var yarin evlenince erkegin burnundan giril altindan cikacan.azicik sabirli ve kanatkâr olun ortalik sutu bozuk kayniyo.

dedikleri gibi aynı eve girene kadar soru işaretleri olur. soru işaretinin hangi konuda olduğu önemli. sizdeki gibi sadakat konusundaysa tedbirli olmak gerekirç öyle bişey ki kendinizi giderek eksik göreceksiniz, kime baktıysa benden fazlası ne benim ne eksiğim ar diyeceksiniz.

yakışıklı olup bunun farkında olan erkek tipi maalesef tehlikeli olabilir. bir de yaşça sizden küçük olması dezavantaj olacaktır sizin açınızdan. unutmayın ki kimse vazgeçilmez değil. ne siz ne o. yıpratılacağınızı düşündüşüğünüz an sonlandırmak en mantıklısı.

Hanımefendi bence paraya önem verin kendiniz için değil gelecekteki çocuklarınız için onlar belki orta sınıf yaşamak istemeyecekler geniş düşünün

Back
X