sizlere ihtiyacım var :((

cecece123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
115
0
96
Ankara
kızlar cok kötüyüm 8 aydır bi ilişkim var cok seviyorum.o da beni aynı sekıilde bieni bırakamıcagını söylüyo kısaca asıgız birbirimize.ama ailem bu cocugu pek sevemedi.tanısmadılar gerci ama nedense hoslanmadılar.sevglmle bi arkadsm da cok sacma bi nedenden tartstlar ve benim arkadas cevremle de aram bozuldu suan hic görüsmyrz onların da haksız oldugu nokta vardı ..sevgilme gelnce onu cok sevmeme ragmen kafamı cok karısıtıyoo pek cevresi yok fazla arkadsı yok böyle olması bi erkek icin kötü bi durum bence,ayrıca okudugu bölüm de hic gelecek vaat etmeyen bi bölüm,bitirince napcak hic bilmyrm eger onla devam edersem hem sosyal hayatımdan olcam hem de ailemn onaylamadıgı bi ilişkiye devam edicem.cok iyi biri onu cok seviyorum ama mantıklı düsünmem gerktigini hissediyorum..ondan ayrılmalıyı mıyım napmalıyım sizce ayrılsam bile bu nasıl olcak onu bu kadar severken:(( unutmam imkansız gibi görünüyo ama onunla da olmuyo iste.hem ayrıldıgımda o da yıkılcak biliyorum eminim beni cok sevdigine cünkü..kızlar cok zor durumdayım nolur fikirlerinizi yazın bana :((

hayatında olan erkeği hayatının lideri yapmayacaksın başta.
Yani sevgilin de olsa bu kişi arkadaşlarından ve ailenden olmana değmez.
ikisini idare etmeyi bileceksin ya da sosyal yaşamın ailenden vazgeçmeyeceksin sevgilini de bu ortama dahil etmeyeceksin.
bir kişi için bir çok ortamdan fedakarlık etmemen taraftarındayım ben.
hayırlısı hakkında.

Erkek arkadaşınızla gerçekten bi gelecek düşünüyor musunuz?
Ailenize de buraya yazdığınız gibi bahsettiyseniz (Gelecek vaad etmeyen bi bölümde okuyor vs. vs..)
ondan 'tanımadan' onay vermemiş olabilirler.

Son düzenleme:
iş konusunda butun yuku ona atma .sende cabalayıp gelecek vaat eden bi meslekte olabilirsin.erkeklere uzuluyorum bazen o kadar baskı var kı uzerlerinde.onu boyle bi neden yuzunden asla bırakma.

Son düzenleme:
Bu da zor bir durum gerçekten. Ben ayrılma derim,şahsi fikrim. Zamanla senin yardımlarınla o da değişebilir,ne bileyim gerekli sınavlara çalışabilir güzel bir yeri kazanabilir. Ailende ki bu önyargılarda 'tanımadığı' için muhtemelen. Tanıştırmayı hiç düşündün mü? Bahsettiğin kadarıyla iyi bir çocuk. Ailenin olumsuz bakacağını sanmıyorum ben. Öncelikle şunu söylemeliyim ki ailen her şeyden daha önemli. Eğer istemezlerse güzelce açıklamanı yaparsın sevdiğini söylersin vs. Ama sevgilnide azim yoksa geleceğiniz parlak gözükmüyorsa evlendikten sonra sıkıntı çekersin ve bu durumda daha da fazla üzülürsün. Bilemedim. Rabbim hakkında hayırlısını versin..

Bu da zor bir durum gerçekten. Ben ayrılma derim,şahsi fikrim. Zamanla senin yardımlarınla o da değişebilir,ne bileyim gerekli sınavlara çalışabilir güzel bir yeri kazanabilir. Ailende ki bu önyargılarda 'tanımadığı' için muhtemelen. Tanıştırmayı hiç düşündün mü? Bahsettiğin kadarıyla iyi bir çocuk. Ailenin olumsuz bakacağını sanmıyorum ben. Öncelikle şunu söylemeliyim ki ailen her şeyden daha önemli. Eğer istemezlerse güzelce açıklamanı yaparsın sevdiğini söylersin vs. Ama sevgilnide azim yoksa geleceğiniz parlak gözükmüyorsa evlendikten sonra sıkıntı çekersin ve bu durumda daha da fazla üzülürsün. Bilemedim. Rabbim hakkında hayırlısını versin..

amin:( ben 20 yasıındayım onunla bi gelecek tabiki isterim ama dedigim gibi o nolucak napıcak o konuda hic bi fikrim yok ailem hic bi zaman bana baskı yapmaz ama benim için rahat etmez.yasım belki cddi düsünmek icin daha erken,ama bu kadar severken onu bitirmek istesem de nasıl yapıcam bilmiyorum.yani öyle geliyo ki bu cocuktan ayrıldıktan sonra bi daha kimseyi sevemem,bi erkege bakamam bile .bi taraftan üniversite okuyorum arkads cevresi de önemli tabi bi arkdsmla tartısınca tüm arkadas cevrem ondan sogudu haliyle benim de onlarla aram bozuldu.bi yandan da bunu düsünüyorm işte..böylle biseyle ilk defa karsılasıyorum üzüntüden yemek yiyemez oldum naptıgımı bilmiyo gibiyim.. napıcam nasıl ayrılcam neler olcak hic bilmiyorum allahım yardım et :((

Back
X