kızlar cok kötüyüm 8 aydır bi ilişkim var cok seviyorum.o da beni aynı sekıilde bieni bırakamıcagını söylüyo kısaca asıgız birbirimize.ama ailem bu cocugu pek sevemedi.tanısmadılar gerci ama nedense hoslanmadılar.sevglmle bi arkadsm da cok sacma bi nedenden tartstlar ve benim arkadas cevremle de aram bozuldu suan hic görüsmyrz onların da haksız oldugu nokta vardı ..sevgilme gelnce onu cok sevmeme ragmen kafamı cok karısıtıyoo pek cevresi yok fazla arkadsı yok böyle olması bi erkek icin kötü bi durum bence,ayrıca okudugu bölüm de hic gelecek vaat etmeyen bi bölüm,bitirince napcak hic bilmyrm eger onla devam edersem hem sosyal hayatımdan olcam hem de ailemn onaylamadıgı bi ilişkiye devam edicem.cok iyi biri onu cok seviyorum ama mantıklı düsünmem gerktigini hissediyorum..ondan ayrılmalıyı mıyım napmalıyım sizce ayrılsam bile bu nasıl olcak onu bu kadar severken
( unutmam imkansız gibi görünüyo ama onunla da olmuyo iste.hem ayrıldıgımda o da yıkılcak biliyorum eminim beni cok sevdigine cünkü..kızlar cok zor durumdayım nolur fikirlerinizi yazın bana
(