- Konu Sahibi keskeanneolsam
Merhaba arkadaşlar öncelikle ben size hikayemi anlatayım. 3 bucuk sene önce (bekarken) over kistinden acil ameliyata alındım ve sol yumurtalıgım tamamiyle alındı. sadece sağ yumurtalıgım var. 2 sene boyunca yasmin, diana, antracur ve bi iki tane daha ilaçlar kullandım. doktorlar tek yumrutalıkla bebek olacagını endişe etmemem gerektiğini söyledilir. 1 yıllık evliyim. korunmamama rağmen çocugum olmadı. doktora gittim progesteronum düşük olduğu için progestan başladı 3 ay progestan kullandım. ilk kullanmaya başladıgımda değerim 4.5 ken üç ayın sonunda değerim 0.2 oldu. başka bir doktora gittim HSG çekilmem gerektiğini söyledi dün çekildim sağ yumurtalıgımda herhangi bir sıkıntı çıkmadı. eşimin spermyogram tahlilindede bi sıkıntı yok. doktorum gelecek ay adetin 3. günü tekrar gitmemi ve yumurtlama tedavısı başlamamız gerektiğini söyledi. şuan hala HSG den dolayı sancım var. Eşimde beni motive etmeye çalışıyor kendimi suçlu gibi görüyorum. nereye gitsem çocuk yok mu, daha düşünmüyor musunuz bilmem ne bilmem ne 
içimde öyle bi sıkıntı öyle bi güvensizlik var ki sanki doktora gidince çocuğumun olmaması için bişeler yapacakmış gibi hissediyorum
Dünden beri okuyorumda hepinizin ya bi deneyimi ya bi bilgisi var, fikir üretiyorsunuz çok begendim siteyi. gelecek ay adetin 3. günü ne yapılmaya başlanacak. yada bana başka önerebileceğiniz birşey var mı?
Sizden gelecek her cevabı sabırsızlıkla bekliyorum. Rabbim hepimize biran önce anne olmayı nasip etsin, şimdiden teşekkür ederim..

içimde öyle bi sıkıntı öyle bi güvensizlik var ki sanki doktora gidince çocuğumun olmaması için bişeler yapacakmış gibi hissediyorum

Dünden beri okuyorumda hepinizin ya bi deneyimi ya bi bilgisi var, fikir üretiyorsunuz çok begendim siteyi. gelecek ay adetin 3. günü ne yapılmaya başlanacak. yada bana başka önerebileceğiniz birşey var mı?
Sizden gelecek her cevabı sabırsızlıkla bekliyorum. Rabbim hepimize biran önce anne olmayı nasip etsin, şimdiden teşekkür ederim..