• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizlerin Bilgisine ve Önerilerine ihtiyacım var..

keskeanneolsam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2013
83
0
26
Erzurum
Merhaba arkadaşlar öncelikle ben size hikayemi anlatayım. 3 bucuk sene önce (bekarken) over kistinden acil ameliyata alındım ve sol yumurtalıgım tamamiyle alındı. sadece sağ yumurtalıgım var. 2 sene boyunca yasmin, diana, antracur ve bi iki tane daha ilaçlar kullandım. doktorlar tek yumrutalıkla bebek olacagını endişe etmemem gerektiğini söyledilir. 1 yıllık evliyim. korunmamama rağmen çocugum olmadı. doktora gittim progesteronum düşük olduğu için progestan başladı 3 ay progestan kullandım. ilk kullanmaya başladıgımda değerim 4.5 ken üç ayın sonunda değerim 0.2 oldu. başka bir doktora gittim HSG çekilmem gerektiğini söyledi dün çekildim sağ yumurtalıgımda herhangi bir sıkıntı çıkmadı. eşimin spermyogram tahlilindede bi sıkıntı yok. doktorum gelecek ay adetin 3. günü tekrar gitmemi ve yumurtlama tedavısı başlamamız gerektiğini söyledi. şuan hala HSG den dolayı sancım var. Eşimde beni motive etmeye çalışıyor kendimi suçlu gibi görüyorum. nereye gitsem çocuk yok mu, daha düşünmüyor musunuz bilmem ne bilmem ne :(
içimde öyle bi sıkıntı öyle bi güvensizlik var ki sanki doktora gidince çocuğumun olmaması için bişeler yapacakmış gibi hissediyorum :(
Dünden beri okuyorumda hepinizin ya bi deneyimi ya bi bilgisi var, fikir üretiyorsunuz çok begendim siteyi. gelecek ay adetin 3. günü ne yapılmaya başlanacak. yada bana başka önerebileceğiniz birşey var mı?
Sizden gelecek her cevabı sabırsızlıkla bekliyorum. Rabbim hepimize biran önce anne olmayı nasip etsin, şimdiden teşekkür ederim..

Merhaba, aynı sıkıntıları ve üzüntüleri bizlerde yaşıyoruz. Banada, bazen hiç anne olamayacakmışım gibime geliyor. Doktora gittiğimde gözlerim dolu dolu oluyor.Rabbim bizleri çok bekletmesin inşallah.
Sana gelince, doktorlarında söylediği gibi, bu şekilde hamile kalabilirsin tabi, burada vardır elbet sen gibi olupta hamile kalan. Yumurtlama tembelliğin var anladığım kadarıyla, mutlaka tedavini ol. Önce ilaçla başlanır, eğerki sonuçlar alınmazsa iğne ile tedavine devam edilir. Doktor kontrolünde olunca, daha garantili oluyor. Yumurtanın ne zaman çatlacağını biliyorsun, ona göre ilişki öneriyor. Tedavinin peşini bırakma sakın.

​merhaba canım hiç sıkıntıya düşme rabbim ol dedıkten sonra burda ne mucizeler okuduk...inşallah seninde ıyı haberlerını alırız...adetın 3. gunu ilaç tedavısıne başlatıcak muhtelemen klomen kullanıcaksın 5 gün boyunca daha sonra yıne kont cagırıp yumurtalarının takıbını yaıpıcak ve ıstenılen boyuta geldıgı zamanda çatlatma iğnesi vurup ilişkiye girmen için gün vericek...umarım şansın bol olur..bende seninle aynı durumda sayılırım..benimde sol tüpüm kapalı...bende bu ilaç tedavılerını denedım ama sonuş alamadım...şimdi tüp bebek tedavısıne başlıycam..umarım sana bunlara gerek kalmadan hamıle oldugunu öğrenirsin..

Back
X