• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şizofrenii

allah yardımcısı olsun bnm ablamda daha 19 yasındaydı artık sızofrenı hareketlere baslamsıtı ıalcları falan o yondeydı.bagırıp cagrıı ortamdan kacardı tuvalete dogru. herkes noluyod erdı doktorlara gıttık benlık bısey yok bunu hocaya ımama goturundedı.hocaya goturduk kız boynunda ellıtane muskayla doalsıyordu ıste ablama uc harflı musallt olmus bılmem ne kuzu kesıcekmısız kuzunun kanını bılmem ne kavgasıgına akıtacakmısız.. en son tekrar doktora gıttık tabı surekl ıdoktor degıstırdık en son ya emar cektırrsınız ya burdan surerız sızı dedık. babam co ksınırlendı cunku ablam genc kız unıversıteye gıdıyor sınıfın ordasında pantolonunu sıyırıp işiyordu. tuvalete yetısemeyınce. bagırdıgındada nıye bagrııyoruosn cıglık atıyorsn dıyoruz yoo ben bagırmadımkı dıyo. oyle oyle 2 ayda 69 kılodan 44e dustu. sızofren dedıler delı dedıler iç harflı musallat dedıler halbukı hersey 2 ay ıcınde oldu. snra babam emar ıstedıgnde eger kızımda saglık problemı varda bızı bunca zaman oyaladıysanız sızı burdan surgun ederım dedı doktora. cunk udoktor bızı gercekten hıc sallamadı ımama gıdın benlık bıey yok emarlık bısey yok deyıp durdular sureklı. snra emar cektıler çaybardagı buyuklugunde tumor cıktı ablamda babam hemen ankaraya yetıstırdı.ayrıca o doktorları bızı oyaladıgı ıcın tumoru emarlık durumd egıl dıyıp bızı hergun hacıda hocada oyaladıkalrı ıcın siyaet etıık tutanak tutuldu doguya surgun ettıler. bızde ıste ankarada 2ay kadar kalıp tumoru aldırdık cok sukur cok ıyı suan nısanlı saglıı yerınde aklı vs hersey yerınde eskı halıne dondu. tabı bu olay ta 2012de olmustu. yanı sızofren gıbı davranmasının sebebı tumorde olabılır
Çok gecmıs olsun sıze.Sanmıyorum ama öyle bırsey olacagını.Arkadasıma söyliycem bir emara girsin sagolun

Üniversiteden sevdigim bir arkadaşım var.Arkadaşım 2012 yılıydı sanırım faceden biriyle konuştu.Çocuk buna telefonda evlilik teklif etmiş.Sonra konuşmamışlar.Yüzyüze hiç görüşmemişler.Arkadaşım okul zamanı 3 kez falan hasta olve okulu dondurdu.Bir ara bizim 5 tane çocugumuz var onunla diyordu.Ben tanıdıgımdan beri doktora gifiyor ve ilaç kullanıyor.Çocuga netten mesaj atmıs.Cocuk nıye böyle garip seyler yazıp duruyorsun.Eger yazmaya devam edersen seni sıkayet ederım demıs.Dün buluştuk.Bana halaaa söylentiler var.Beni istemeye gelecek.Biz çocukken bana aşıktı.Bunun gibi şeyler anlatıyor.Bana sen biliyosun herseyi anlat bana dedi.Ben de sinir oldum tersledim az atıstık.Kullandıgı iki ilaca netten baktım.Şizofreni ilacı yazıyor.Bana hep o cocugu anlatıyor.Terslemiycem artık ama ne söylıyeyım ona.Doktor annesıyle görüşmek istıyor bir dahakıne.
Annesiyle kesinlikle iletisime gecin kız heba olmasın yazık anlattklarınız şızofreniye benziyor büyük ihtimal ilaclarını düzgün almıyor benim eşimin ananeside şizofren

Annesiyle kesinlikle iletisime gecin kız heba olmasın yazık anlattklarınız şızofreniye benziyor büyük ihtimal ilaclarını düzgün almıyor benim eşimin ananeside şizofren
Bir daha doktora gidince bende konusmak ıstıycem doktorla.Annesıyle de konusucam

Bir daha doktora gidince bende konusmak ıstıycem doktorla.Annesıyle de konusucam
Doktora ne yapman konusunda danısabilirsn ark. Zıtlasma birde sana takılip kafasnda büyütmesn dikkatli ol benim esime savas var deyip bıcakla üstüne kosturmuş yeni evliykende esimin yakin arkadaşini tanıstiralm dedk cocuk eve gelmisti kendini balkondan aşagi atiyodu beni evlendrmeyin diye yani biraz zor bi hastalik omür boyu sürüyor.hava degisiminde falan atak sık geciyorlar birde anne ve babasına dikkat et bu genetik olabiliyor allah yardmcınz olsun.

Doktora ne yapman konusunda danısabilirsn ark. Zıtlasma birde sana takılip kafasnda büyütmesn dikkatli ol benim esime savas var deyip bıcakla üstüne kosturmuş yeni evliykende esimin yakin arkadaşini tanıstiralm dedk cocuk eve gelmisti kendini balkondan aşagi atiyodu beni evlendrmeyin diye yani biraz zor bi hastalik omür boyu sürüyor.hava degisiminde falan atak sık geciyorlar birde anne ve babasına dikkat et bu genetik olabiliyor allah yardmcınz olsun.
Anne babasında sıkıntı yokta.Ben onla gecen zıtlastım.Onun belkı sevgılısı var.Senı ıstemeye gelse arar sorar dedım.tartıstık resmen.Bana cok kızdı.Bana senınde kulagına söylentıler gelıyor mu dıyo.Herkes bizi konusuyo.Bızı evlendırcekler dıyor.5 cocugumuz vardı dıyodu.Hatta bir ara cocugun otelde calıstıgını duymustu ve o otele gıtmıstı.Bulamamıstı.Cocukta etrafında baya kız olan bırı.Cocuk benı sevıyor birbirimize asıgız dıyor.

Anne babasında sıkıntı yokta.Ben onla gecen zıtlastım.Onun belkı sevgılısı var.Senı ıstemeye gelse arar sorar dedım.tartıstık resmen.Bana cok kızdı.Bana senınde kulagına söylentıler gelıyor mu dıyo.Herkes bizi konusuyo.Bızı evlendırcekler dıyor.5 cocugumuz vardı dıyodu.Hatta bir ara cocugun otelde calıstıgını duymustu ve o otele gıtmıstı.Bulamamıstı.Cocukta etrafında baya kız olan bırı.Cocuk benı sevıyor birbirimize asıgız dıyor.
Aynen böyle oluyorlar ama ilacını düzgün icince bunlar hafifliyor annesi ile konusup ilaclari kendi takip etsin ona bırakmasn allah yardmcısı olsun

Back
X