• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

skandal bu gerçek olamaz yaaa,Allah'ın cezaları bunu nasıl yapmışlar:((

cidden gerçek mi bu?
gerçekse allah cezalarını versin bu pisliklerin!!!
benim de bebek kardeşim var:( o geldi aklıma:(
ayyy inanmıyorum ya..çok hassasım ben bu konuda..daha bebek o ya..:(
allahından bulsun hepsi..
ne adilik yaaa:(((

ruh hastası bunlar resmen !!!!!!!!!nasıl aklına geldi onu yapmak yaaaaaaa! sinirlerim bozuldu elim ayağım titredi haberi gördüğümde Allah kahretsin bunları ........el kadar bebeğe utanmazlar !:47:

bende 4senelik yenıdoğan yoğun bakım hemsıresıyım ama hayretler ıcınde kaldım ve bızler bebıslerımızıe dokunmaktan korkarken onları ıncetırız dusuncesıyle hassas davranıyoruz onlar neler yapmıslar bugun seda sayanda da aynı bu konu vardı cok sinirlendim inanamadım yazık yanı bebegın ne gunahı var hala aklıma gelince sinirleniyorum yanıı

İnsan müsvettesi bile diyemeyeceğim bunlara, Allah ıslah etsin ne diyeyim...

Ben de bugün gördüm bunu.
İzlemeye daynamadım.

Bir de minicik bebeğin gözünün içine kalem çekmişler, ruj sürmüşler dudağına, makyaj yapıp eğleniyorlar. Ya da tek bir kişi yaptı bilemiyorum tam. Yüreğim dayanmıyor böyle şeylere..
akıl alır gibi değil. :43::43:En ağır cezayı hakediyor böyle vicdansızlar.

şimdi bunlar insan mı,
yada yapanlara hangi ceza verilmeli ki o masum yavruların hakkı alınsın...
yeni doğan ünitesi hiç mi kontrol edilmez....
kafam karmakarışık oldu...benimde altı aylık bir bebeğim var...hepsini allaha havale ediyorum..

ben anlamıyorum bu ruhsuz acaip insanları insan o masumiyete kıyarmı yazık savunmasız bişeyden haberi yok offf offff

yuh ya yuhh valla eğer insanlık buysa ben insan olmak istemiyorum. resmen insanlıktan utandırıyo bu insafsızlar

Son düzenleme:
bende 4senelik yenıdoğan yoğun bakım hemsıresıyım ama hayretler ıcınde kaldım ve bızler bebıslerımızıe dokunmaktan korkarken onları ıncetırız dusuncesıyle hassas davranıyoruz onlar neler yapmıslar bugun seda sayanda da aynı bu konu vardı cok sinirlendim inanamadım yazık yanı bebegın ne gunahı var hala aklıma gelince sinirleniyorum yanıı
bende ilk seda sayanda izledim.makyaj yapıp resim çekiyor, bebeğin yüzünü tokatlıyo gülsün diye.benimde 4 aylık bebeğim var yüreğim cız etti.hastane bunları yaparken sağlık bakanlığı neredeymiş yani bu noktaya gelene kadar,bence hastaneler daha sık teftiş edilmeli.birde bebekleri hemşire lojmanına koyuyorlarmış.yeni doğan bakım ünitesi diye...:47:

bende izledım bugun ve agladım resmen onlar melek ya nasıl yaparlar gercı ınsan olan yapmaz onları ınsan yerı koymak bıle hata bence allahlarından bulsunlar :'((

O göz kalemlerini alıp ..........................
Hastaneler ticarethane oldu diye hayıflanırdım ama ticarethane çok masumane kalırmış bu benzetmede.
Sizi hemşire yapana da , işe alana da , o işyerini açana da...........

Aslında Kadınlar kulübü olarak
Bütün hatunlar o insan dışı varlıkları
protesto etmeli..

Mesela avatarlara bebek resimleri koyarak..
Masum bebekleri bizler temsil etsek mesela..

Kapatılan bu hastahanenin yeni doğan ünitesinde çalışan bu insan müsvettesi hemşireler hakkında herhangi bir yasal işlem uygulanıyormu acaba merak ediyorum. Meslekten ihraç edilmeleri gerek diye düşünüyorum.

Back
X