bir Abd zulmü başlayacak yine müslüman ülkeler için.
bu terör olayları ,içlerindeki gizli müslüman düşmanlığını ortaya çıkarıyor. ve çıkaracaktır. müslümanlığı kardeşlik ve sevgi dini olarak tanıtmak için yapılan çabaların tamamen bu olaylarla yok edilmesidir bu..
şu anda dünyadaki tüm savaşların ,iç savaşların,açlığın ,yoksulluğun tamamına yakınının sorumlusu abd dir.
bir Abd zulmü başlayacak yine müslüman ülkeler için.
bu terör olayları ,içlerindeki gizli müslüman düşmanlığını ortaya çıkarıyor. ve çıkaracaktır. müslümanlığı kardeşlik ve sevgi dini olarak tanıtmak için yapılan çabaların tamamen bu olaylarla yok edilmesidir bu..
bilemem. benim etrafımda gerçekten iyi müslümanlar var.Pardon? Kim çabalıyor? :) Ben birilerini göremiyorum. Ben öldüren, süründüren müslümanlar görüyorum. Ama yok! Müslümanlık sevgi ve kardeşlik dini... İslam iyi bir din...
Sokak ortasında kadına tecavüz ediyorlar. 6 yaşındaki kız çocuğuna talip oluyorlar. İdam ediyorlar. Sonrasında "ama onlar gerçek müslüman değil ki" deniliyor. Madem müsllümanlığı kötü biliyorlar kötü tanıtıyorlar Peki nerede bu iyi müslümanlar? :) Çalışıyorlar. Planları büyük olsa gerek. Ortalıklarda henüz görülemediler çünkü...:)
bu maratonda patlayan bomba olayını bazıları jr. 11 eylül olarak değerlendirmiş. dedim tam isabet. malum 11 eylül olayından sonra haçlı kafası geri gelmiş, amerika afganistanı işgal etmiş, bütün uyuşturucu trafiğini de kendi idare eder olmuştu. amerikan hükümetinin ortadoğu ülkelerini işgali ve buna ayrılan fazla bütce, kendi halkından da ziyadesiyle tepki almaya başlamıştı. toplumun gazını almak ve ortak bir düşman algısı yaratmak için böyle maraton gibi sivil halkın yer aldığı etkinliklerin kana bulanması, halkta ortak düşman algısını pekiştirecektir. yani bir nevi kendi halkından tezkere izni almış oldu; kendi eliyle kendi insanını katlederek.
mutlaka bu olay müslüman bir örgütün üzerine atılacak, kim bilir belki de gerçekten müslüman bir örgüt tarafından gerçekleştirilmiştir ama amerikan derin devletinin yardımlarıyla. hiç kimse beni bu olayda amerikanın parmağı olmadığına inandıramaz.
demem o ki, amerikan hükümeti suriye savaşının biletini almış oldu. artık kendi halkından tepki almadan ve dahası dünya kamuoyuna izahat vermek zorunda kalmadan; elini kolunu sallayarak suriyeye girebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?