Skandal!!!! Sakin gitmeyin,,Altinkum kadınlar plajında denizde yılan vardı! !

Tabiki oldurmesinler.. arkadaş bi bakindi salina salina aciklara gitti zaten.. yalnız bu ilk değilmiş yılan cikiyomus zaten oralarda işletmenin yapması gereken şey tedbir amaçlı uyarı levhası koymalı. . Fobisi olanlar vardır mutlaka.. survivorda yaşamıyoruz ki:)
Bence de.bir de Allah korusun panikten boğulan falan da olabilir.plajın pisliğini söylemiyorum bile korku filmi gibi

Altınkum deyince benim aklıma çeşmedeki altın kum geldi çok temiz suyun içi görünüyor yoksa bende korkarım balık dahi olsa giremem o derece.
Hayvan dostlarımızı tabii severiz lakin onlarla aynı ortamda yüzecek potansiyele hiçbir üyemiz sahip değil ;)

Skandal değil belki ama gerçekten korkunç. Verdiğiniz tepkinin aynısını bende verirdim. Aşırı derecede korkuyorum çünkü. Şuan bile kendimi orda haydi ettim tüylerim diken diken oldu. Allah korusun :bicak:

Çocukluk zamanında yüzerken bi yandan kayaliklarin üstünden suya dalan yılanlar görür gülüp geçerdik..
su yılanı o senden korkar derlerdi..
Korkmasin diye azicik ötede yuzerdik..
Şimdi olsa çocuğumu kaptigim gibi çığlık ata ata denizi Döve yara karaya kosarim o ayrı :)

Back
X